{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Få et spændende indblik i Italien igennem et foredrag om de politiske spændinger der er i landet med den danske journalist Jesper Storgaard. Jesper har tidligere arbejdet ca. 10 år ved Den Danske Ambassade i Rom og er nu freelance journalist og skriver i mange forskellige blade og aviser.
Foredraget vil blive holdt i et lokale i Det Danske Institut i Rom, hvor I samtidig får den sjove oplevelse at se et stykke dansk arkitektur beliggende midt i Rom. Det Danske Institut er nemlig tegnet af den danske arkitekt C.F. Møller, der også har tegnet Århus Universitet.

Foredraget varer en god times tid, hvor I vil berøre følgende emner:
- Italiens aktuelle politiske og økonomiske situation
- Forholdet stat-familie-kirke
- Mafiaorganisationer, organiseret kriminalitet
- De unge og de ældre
- Fascisme i Italien dengang og nu
- Mediesituationen og de italienske aviser

Jesper er meget åben overfor spørgsmål, så derfor er det oplagt, at I finder jeres spørgelyst frem for på den måde at få mest muligt ud af foredraget. Det er bestemt et foredrag der er givende, hvis I har emner som blandt andet økonomi, politik og samfundsforhold på programmet.
Prisen er for foredrag inkl. lokaleleje.
Få et gratis tilbud
389-viator-advance-study-relevant-lecture-with-danish-journalist

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.