{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Skolerejse til Berlin

ung kvindelig studerende på skolerejse til Berlin foran Brandenburger Tor

Få hjælp til at arrangere den bedste skolerejse til Berlin

En skolerejse til Berlin er en sikker vinder. Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie, Rigsdagsbygningen, Berliner Dom, Berliner Fernsehturm og Hohenschönhausen er blot nogle af de mange highlights som Berlin gemmer på, og som er spændende at udforske på en skolerejse til Berlin. Det er desuden nemt og billigt at rejse på skolerejse til Berlin, hvilket gør byen til en eftertragtet destination for både skoler, grupper og andre organisationer.

Se priser på skolerejser til Berlin.

Få et gratis tilbud

Sådan hjælper vi jer med skolerejsen til Berlin

Vi er eksperter i skolerejser til Berlin, og vi gør det nemt, overskueligt og billigt for jer at rejse af sted på skolerejse til Berlin, da vi tager os af alt det praktiske for jer fx:

  • Vi finder den bedste pris, som I herefter kan tage stilling - helt uforpligtende
  • Vi klarer planlægningen for jer fra A-Z (ud fra jeres ønsker, behov og budget)

Derudover ordner vi:

  • Navnelister
  • Tidsfrister
  • Evt. ændringer undervejs

Når I er af sted på skolerejsen i Berlin, er vi tilgængelige 24/7 på vores nødtelefon såfremt der skulle opstå nogle komplikationer.

Hos os er I i trygge hænder fra A-Z.

Fra-priser på skolerejser til Berlin

Priserne er baseret på 20 personer. Kontakt os og modtag et gratis og skræddersyet tilbud på jeres skolerejse til Berlin.

Få et gratis tilbud


🚅Tog & hostel 
4 dage | 3 nætter

Jan-feb/nov-dec     
2095,-

Mar-okt                   
2095,-

Togprisen er baseret på frirejse med DSB til grænsen

Vedr. togrejser på skolerejsen til  Berlin:

Prisen på skolerejsen til Berlin med tog er baseret på, at I selv søger frirejse hos DSB på den del af togrejsen, som foregår på strækningen i Danmark til/fra grænsen. Togrejsen er på 2. klasse inklusive siddepladser t/r. Såfremt frirejsen ikke bekræftes ved DSB, hjælper vi naturligvis gerne med tilslutning. Bemærk venligst, at det først er muligt at bekræfte pladsbilletter på de nævnte afgange ca. 2-3 måneder før afrejse når DSB booker.


🚍Egen bus & hostel
3 dage | 2 nætter

Jan-feb/nov-dec     
1175,-   

Mar-okt                   
1175,-

Opsamling efter jeres ønske


✈️Fly & hostel 
4 dage | 3 nætter 

Jan-feb/nov-dec         
1675,-

Mar-okt                     
1675,-

København-Berlin t/r på økonomiklasse

Hvad er inkluderet i priserne?

Tilkøb af ekstra overnatninger på skolerejsen til Berlin er altid muligt – spørg os om en pris.

Spørgsmål? Skriv til os

Overnatning på skolerejsen til Berlin

studerende på skolerejsen til Berlin sidder på deres hostel i Berlin

De hoteller, hostels og vandrehjem som vi anbefaler er alle ideele til skolerejser til Berlin pga. deres beliggenhed, faciliteter og service. Nedenstående er blot eksempler på overnatningsmuligheder, vi har mange flere. Vi sender jer gerne et tilbud på overnatning på flere forskellige steder. På denne måde har I mulighed for at sammenligne priserne.

Om skolerejsen til Berlin

Skolerejser til Berlin er super populære og en af hovedårsagerne er uden tvivl de store kontraster som Øst-Berlin og Vest-Berlin oplevede gennem mange år. Murens eksistens kan stadig kan opleves i både Øst- og Vestberlin, selvom kontrasterne idag ikke er ligeså tydelige. De gamle levn fra 'die Berliner Mauer' indbyder til spændende historiefortællinger, kulturelle oplevelser og en skolerejse til Berlin er særdeles oplagt til fag som tysk, samfundsfag, historie og geografi. De spændende historiske perioder som da Berlin var centrum for 2. verdenskrig, DDR tiden under STASI og tiden efter murens fald i 1989, indbyder til spændende læring for hele gruppen på skolerejsen til Berlin.

”Berlin ist immer eine Reise wert”, siger man på tysk – og åbenbart også på dansk, for hvert år rejser mange skoler på skolerejse til Berlin. Berlin er en af vores bedst sælgende destinationer. Det skyldes i et vist omfang, at det fra Danmark er ret let og økonomisk overkommeligt at komme til Berlin. Men i det hele taget er byen en god turistby, som tilbyder optimale muligheder for en virkelig udbytterig skolerejse.

Besøg de små bydele på skolerejsen til Berlin

I dag blomster Berlin og byen er i konstant fremdrift. Berlin har mange små bydele med hver sin kultur, historie og stemning, som I må opleve på skolerejsen til Berlin. I den spændende bydel Kreuzberg kommer I tæt på et fascinerende multikulturelt miljø og det tidligere arbejderkvarter Prenzlauer Berg, er der masser af hyggelige butikker, cafeer og familieliv i gaderne. 

Berlin er sammensat af 12 'bezirke' og 96 mindre bydele 'ortsteile', og I kan umuligt nå at opleve dem alle på jeres skolerejse til Berlin.

Mitte er Berlins historiske centrum, hvor de store attraktioner er nemme at nå til fods fx Brandenburger Tor, Under den Linden og Berliner Dom. Fra den populære shoppinggade Friedrichstrasse og til Potzdamer Platz med den moderne arkitektur. Resterne af Berlinmuren kan bl.a. ses på Bernauer Strasse.

Området Friedsrichshain er også et spændende besøg på skolerejsen til Berlin, hvor mange af byens studerende bor og grafittien dominerer området sammen. Gruppen bør også opleve Schöneberg og Nollendorfplatz, hvor ungdomslivet i Berlin blomstrer og giver Berlin masser af liv.

Transport på skolerejsen til Berlin

Berlin er ikke en by, man ser til fods. Byen er så stor og udstrakt, at I må benytte jer af den kollektive trafik – ihvert fald ind imellem. Det er derfor heldigt, at der findes gode offentlige transportmidler såsom busser, S-Bahn og U-Bahn, sporvogne (i det tidligere Østberlin), samt passagerfærger. Up-to-date information om den kollektive trafik ses bedst på Öffentlicher Nachverkehr.

Hvis I er en gruppe der interessererer jer for arkitektur og byplaner, så kan vi anbefale at I hopper på bus 100 på skolerejsen til Berlin, da den tager jer forbi en masse spændende arkitektur og sights.

Oplevelser på skolerejsen til Berlin 

En skolerejse til Berlin inviterer til mange spændende faglige oplevelser med mulighed for teambuilding og hyggelige sociale aktiviteter. Uanset hvilke fag eller emner I rejser med på skolerejsen til Berlin, så er det næsten svært at undgå at komme omkring emner som 2. verdenskrig, koncentrationslejren Sachsenhausen, det underjordiske museum 'Berliner Unterwelten', der Mauer, ungdomskultur, Jüdische Museum og Berlins kunst, kultur og liv.

Der er meget at glæde sig til på en skolerejse til til Berlin, og meget opleves i gadebilledet fx kunst, mode trends, design og livsstil.

Oplevelser udenfor Berlin

Potsdam er også et populært udflugtsmål for skolerejser til Berlin. Byen ligger umiddelbart sydvest for det storberlinske område og mange kommer her først og fremmest på grund af Sanssoucis parker og slotte. Potsdam er dog mere end Sanssouci. Og vi anbefaler, at I først ser jer omkring i den indre by, hvorefter I kan besøge det yndefulde rokokoslot. Når I sidst på dagen skal hjem til Berlin, kan I måske nå et stop i Babelsberg (Filmpark Babelsberg).

Skolerejser til andre byer end Berlin

Vi arrangerer skolerejser til alle byer, og vi kan også hjælpe jer med skolerejser til fx:

Skolerejse til London
Skolerejse til Edinburgh
Skolerejse til Amsterdam
Skolerejse til New York
Skolerejse til Barcelona
Skolerejse til Rom

Forneden kan I se forslag til aktiviteter på skolerejsen til Berlin, som vi gerne hjælper jer med at arrangere.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.