{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Studietur til Boston


se skylinen i boston på studierejsen til boston

Rejs på en fantastisk studietur til Boston. Skriv til os, og modtag et gratis og uforpligtende tilbud på jeres studietur eller grupperejse til Boston.

Boston er en fantastisk by til en studietur. Boston har nogle af de bedste bevarede bygninger i USA og byen er ren, historisk og nem at komme rundt i. Derudover har Boston charme og er samtidig moderne. Da vi har specialaftaler med flyselskaberne, har vi mulighed for at finde konkurrencedygtige priser på jeres studietur eller studierejse til Boston.

4 gode grunde til at rejse på studietur til Boston

 • Bostons kolonihistorie
 • Bostons europæisk sjæl
 • Det er nemt at komme rundt på studieturen til Boston. Den offentlige transport i Boston er velfungerende og cykler er endda blevet synlige i gadebilledet, så hvorfor ikke cykle rundt på jeres studietur til Boston?
 • De mange historiske universiteter

Spørgsmål? Skriv til os

 

Hvad er inkluderet i prisen?

 • I får en personlig rejsekonsulent og al hjælp og vejledning fra A-Z
 • Flyrejse t/r til Boston på økonomiklasse inkl. bagage
 • Prisen er baseret på overnatning på 2-stjernet hotel i flersengsværelse, ekskl. morgenmad
 • Antallet af overnatninger er angivet ved prisen ovenfor
 • Digitalt ISIC kort til alle studerende
 • Digitalt ITIC kort til alle lærere
 • 24 timers nødtelefon under hele jeres studietur til Boston
 • Alle skatter og afgifter
 • Alle skatter og afgifter

Det er altid muligt at tilkøbe flere overnatninger på jeres studietur til Boston og i USA. Spørg os om priser.

 

En studietur til Boston vil tage jer til den mest europæiske storby i USA. Boston er stolt af sin historie, og byen emmer af kolonihistorie. Et godt udgangspunkt for at tage på en studietur til Boston bør være lysten til at lære den amerikanske historie bedre at kende.

Historien om Boston

I Boston finder I mange gamle engelske byhuse, der blev opført af englænderne inden uafhængigheden i 1776. Det er heller ikke uden grund, at dette hjørne af USA er blevet døbt New England. Boston spillede en stor rolle i stiftelsen af de forenede amerikanske stater og i dag har byen en rig historie der viser sig, hvor end I kommer.

Boston er også en meget alsidig by og hjem for mange forskellige nationaliteter og etniske grupper fra italienere, irere, puertoricanere og kinesere.

Det siger vores kunder

Klassen og min kollega og jeg har været yderst tilfredse med studieturen – tusind tak for det. Ikke mindst vores hostel fungerede rigtig godt. Gode store værelser og en varieret morgenmad samt en atmosfære af, at det er unge mennesker, der arbejder der, skaber et miljø, de unge kan lide – og det er virkelig godt – og vigtigt.

Anne W. B.,

Lærer Nest Sukkertoppen

Generelt var vi meget tilfredse med at købe vores flybilletter gennem jer! I har virket til at have styr på det og der har ikke været noget forvirring, hvilket har gjort det trygt at købe flybilletter hos jer. Derudover har I sørget for en god pris, og det var rart at I var fleksible ift at indbetale 2. rate.  Til lignende ture, vil vi klart overveje at bruge jer igen.

Ida-Marie Olsen,

Studenterforening ved Københavns Universitet

Hvorfor KILROY?

ikon for tidsbesparelse på studierejser til udlandet
Spar tid
Lad os tage os af alt det praktiske - planlægning, penge, budgetter, personlig data og evt. ændring af rejseplaner og tidspres. Vi sørger for at der er styr på alle detaljer.
ikon for personlig rejsekonsulent på studieture til udlandet
Nødtelefon 24/7
Under grupperejsen til Boston har I vores support og støtte døgnet rundt, såfremt der opstår noget uventet på rejsen.
skræddersyede studieture til udlandet
Personlig rejsekonsulent
I bliver tilknyttet en fast rejsekonsulent som skræddersyer jeres grupperejse eller studietur til Boston. Få inspiration og forslag til program fx fagligt besøg på en fabrik, i en virksomhed eller på en skole.

Forslag til overnatning (vi har mange flere)

Faglige oplevelser i Boston

Godt at vide

Oplevelser på jeres studietur til Boston

 • Gå en tur i området ved Back Bay med de gamle, røde viktorianske, og smukke murstenshuse og nyd en stemning fra 1800-tallet.  

 • Gå på Newbury Street og særligt på Beacon Hill.

 • Besøg byens mange etniske områder. Hanover Street med de italienske restauranter og de irske pubber.

 • Besøg smukke South End med de gamle huse, caféer og restauranter. Tidligere var området ikke så hyggeligt eller sikkert, men nu er det meget populært.

 • Harvard University, byens berømte universitet, ligger i forstaden Cambridge.

 • Oplev en baseballkamp ved Fenway Park. Amerikanerne elsker sport. I Boston er det særligt baseball og holdet Red Sox der tales om.

 • Det fantastiske Museum of Fine Arts fra 1876. Et af USAs største kunstmuseer med kunst fra Monet, John Singer, Sargent, Van Gogh, Cézanne og Winslow Homer. Museet er også berømt på grund af deres store samling af egyptiske artefakter.

Et must på jeres studietur til Boston - The Freedom Trail

Den røde linje der kører igennem Boston er kendt som The Freedom Trail og den skildrer den blodige vej til frihed. Hvis du følger den røde linje og husker at kigge op, vil du opleve 16 af de mest fremtrædende monumenter og områder under uafhængighedskrigen. 

Freedom Trail kan nåes på få timer eller det kan tage flere dage, hvis I gerne vil have alle historierne med. Freedom Trail begynder i Boston Common, en smuk park i hjertet af Boston. 

Boston er byen hvor modsætninger mødes på alle mulige måder. Der er hyggelige områder med typiske brune murstenshuse der ikke ligger langt fra skyskraberne i det finansielle centrum af byen. Rene og hyggelige shoppinggader (vi anbefaler Newbury Street) går perfekt i harmoni med de rå og industrielle look, som også karakteriserer byen.

Højdepunkter på Freedom Trail:

 • Paul Revere House
 • King's Chapel
 • USS Constitution
 • Massachusetts State House
 • Old State House
 • Faneuil Hall

Oplevelser udenfor Boston

Besøg New York på jeres studietur til Boston. Det tager cirka 4 timer hver vej. Det er nemt at kombinere New York og Boston på jeres studietur til Boston. Spørg os om jeres muligheder. 

Cape Cod, Nantucket og Marthas Vinyeard. Se de berømte steder hvor mange amerikanere tager på strandferier. 

Tilbage til toppen

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.