{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Billede På Vej Groups Female

Rejsekonsulent

Jeg brænder for mit arbejde som rejsekonsulent. Jeg elsker at arbejde med kunder – da to dage aldrig er ens, da kunderne har forskellige behov. Jeg elsker også at arbejde med rejser, da jeg er vild med at opleve verden og forskellige kulturer. Så dét at kunne kombinere disse to ting, er for mig et drømmescenarie.

Jeg er af natur en nysgerrig person. Både på mennesker omkring mig, men også på verdenshistorien og de forskellige kulturer. Jeg er perfektionistisk og ønsker altid at levere det bedst mulige resultat. Derfor kan kunderne have tillid til, at jeg gør alt hvad jeg kan, for at skræddersy lige præcis dén grupperejse som de drømmer om.  

Mine favoritbyer er Rom, Malaga og London. Rom fordi byen emmer af historie, og har store smukke bygninger. Malaga er en by med gode muligheder for shopping, desuden er der også en masse flotte seværdigheder, og som oftest noget rigtigt dejligt vejr. London er en by med meget mangfoldighed, hvor der er plads til forskelligheder, religioner og kulturer. En by med fart på, men samtidig er der også rig mulighed for at tage i en af de mange parker, hvor man kan give sig selv et pusterum og bare se livet glide forbi.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.