{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Studietur til London


unge på studietur til london

Rejs på en fantastisk studietur til London. Det er altid gratis og 100% uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres grupperejse eller studietur til London.

5 gode grunde til at rejse på studietur til London

 • Det multikulturelle miljø - der tales over 300 sprog i London
 • De gratis oplevelser - fx Bank of England Museum, Hyde Park, National History Museum og British Museum
 • Den korte flyvetid på cirka - 1 time og 40 minutter
 • Mange gode hostels, vandrehjem og hoteller for grupper
 • Oplevelsen af en ægte storby - skyskrabere ses ikke i Danmark

År efter år drager hundredevis af skoler og grupper på studierejse til London, Englands største by. Og det er ingen tilfældighed. London er idéel til studieturen og vi har altid gode tilbud på en studietur til London.

Spørgsmål? Skriv til os

Hvad er inkluderet i prisen?

 • I får en personlig rejsekonsulent og al hjælp og vejledning fraA-Z
 • Transportformen inkluderet i prisen er angivet ved prisen
 • Alle priser er baseret på overnatning på hostel i flersengsværelse inkl. morgenmad (ved Homestay er prisen inkl. halvpension)
 • Antallet af overnatninger er angivet ved prisen ovenfor
 • Digitalt ISIC-kort til alle studerende
 • Digitalt ITIC-kort til alle lærere
 • Fagligt kompendium om London
 • Next Stop om London (forslag til faglige aktiviteter)
 • 24-timers nødtelefon under hele studieturen til London
 • Alle skatter og afgifter
 • Afgift til Rejsegarantifonden

Ved sprogkursus på jeres studietur til London er følgende også inkluderet:

 • Online test
 • Diplom
 • Undervisningsmateriale til låns

Det er altid muligt at tilkøbe flere overnatninger på studierejsen til London. Hør mere hos en rejsekonsulent.

 

Oplevelser på jeres studietur til London

London er den ultimative destination for studierejser der går til England, og med god grund! Denne multikulturelle metropol er et sandt centrum af spændende kvarterer, der gemmer på unikke lokalsamfund. Tag på opdagelse i Det Jødiske Kvarter med en dygtig engelsktalende guide, der bringer det jødiske samfund i London helt tæt på jer. London pulserer af energi og kultur, og fornøjelse er en integreret del af byens livlige atmosfære. Derfor byder London også på nogle af verdens mest fængslende teatre, herunder det ikoniske Shakespeare's Globe Theatre eller tag på en eksklusiv backstage-tur på The National Theatre. Lad jer inspirere, for det faglige program på jeres studietur til London behøver på ingen måde at være kedeligt!

Vi står klar til at guide jer gennem det faglige indhold på jeres studietur og foreslår spændende aktiviteter som:

 • Besøg nogle af verdens fedeste museer. 
 • Skolebesøg i London
 • Bryggeribesøg i London
 • Et møde med det etniske London
 • Og meget mere...

Den gamle købstad rummer alt det en europæisk storby, skal indeholde af historiske bygninger og kulturelle oplevelser. At gå rundt mellem gamle majestætiske bygninger som Westminister Abbey, over London Bridge og hen til det legendariske fængsel Tower of London er en historietime i sig selv.

Skriv til os og hør mere

Det siger vores kunder

Vi har været godt tilfredse med det hele. Vi synes, at vores samarbejde har fungeret fint, samtidigt med vi har været godt tilfredse med hotellet. Selv står jeg ikke for at skulle på en studietur i år, men vi vil varmt anbefale KILROY til andre.

Simon,

Allerød Gymnasium

Vi har, gennem mange år, haft et rigtig godt samarbejde med KILROY. I er altid profesionelle og selvom vi har meget specifikke krav og ønsker, får I altid det hele til at hænge sammen. Jeres serviceniveau og flexibilitet er helt i top, hvilket også er grunden til vi vender tilbage hvert år.

Christina ,

Sødalskolen

Hvorfor KILROY?

ikon for tidsbesparelse på studierejser til udlandet
Spar tid
Lad os tage os af alt det praktiske - planlægning, penge, budgetter, personlig data og evt. ændring af rejseplaner og tidspres. Vi sørger for at der er styr på alle detaljer på jeres studierejse til London.
ikon for personlig rejsekonsulent på studieture til udlandet
Nødtelefon 24/7
Under grupperejsen har I vores support og støtte døgnet rundt, såfremt der opstår noget uventet på rejsen.
skræddersyede studieture til udlandet
Personlig rejsekonsulent
I bliver tilknyttet en fast rejsekonsulent som skræddersyer jeres studietur til London. Få inspiration og forslag til program fx fagligt besøg på en fabrik, i en virksomhed eller på en skole.

Forslag til overnatning (vi har mange flere)

Fagligt program i London

Godt at vide

Om jeres studietur til London

På en studietur til London skal I også opleve det uventede. Ikke langt fra de royales resistens, Buckingham Palace, ligger naturskønne St. James Park. Her er et væld af eksotiske fugle midt i det nordiske klima. På bredden ved St. James Parks søer er det ikke usædvanligt, at se en pelikan stå og nyde den sparsomme sol. Får man smag for eksotiske dyr og historie, ligger det berømte Natural History Museum blot et par metrostop derfra, med gratis indgang.

London er langt fra kun et stort museum, der bringer tankerne tilbage til Lord Nelson. I hippe kvarterer som Soho og Chinatown finder I Londons gastronomiske mekkaer, med madoplevelser i alle former, smage og prislejder. Soho er også stedet, hvis I drømmer om at prøve kræfter med de lidt mindre kommercielle shoppingoplevelser til forskel fra eksempelvis den fashionable og dyre Bond Street. En alternativ shoppingtur på skolerejsen til London kan også gøres i Camden, hvor moden er helt særlig.

I må heller ikke gå glip af følgende highlights på jeres studietur til London:

 • Tower Bridge & Tower of London
 • Big Ben
 • Parlamentet
 • Trafalgar Square
 • British Museum
 • St. Paul’s katedralen
 • Westminster Abbey
 • London Eye
 • Guildhall
 • Buckingham Palace
 • Shakespeare’s Globe Theatre
 • Greenwich med tidslinien

Udenfor London kan I besøge:

 • Stonehenge
 • Oxford
 • Windsor

Husk seværdighederne på jeres studietur til London

Tower Bridge & Tower of London

Floden Themsen løber lige igennem London med Tower Bridge som bindingspunkt. Tower Bridge blev færdiggjort i 1894. Et stenkast derfra ligger en anden seværdighed med stor historisk interesse: The Tower of London. Når I går en tur forbi på jeres studierejse til London, får I en oplevelse af de forskellige æraer i historien. Måske får I et glimt af the Beefeaters, vagterne der vogter fangerne i tårnet og passer på de britiske kronjuveler. Juvelerne består af tusindvis af diamanter, værdifulde sten, guld og sværd. Den mest imponerende er uden tvivl: The Imperial State Crown.

Big Ben

Big Ben er et af verdens største ure og uden tvivl det mest berømte ur i verden, og et besøg værd på studieturen til London. Big Ben begyndte at tikke i 1856 og tikker endnu. I finder Big Ben i Westminister Palace, som I nemt kommer til med metroen eller bussen. Navnet ”Big Ben” stammer fra den enorme 13 tons tunge klokke indeni. Inde i selve klokken er der fangeceller, hvor parlamentsmedlemmerne førhen blev smidt hen, hvis de brød Parlamentets love. Den sidste person der sad fængslet i urets fangecelle var i 1880.

London Eye

London Eye er det enorme pariserhjul ved siden af Londons akvarium og med udsigt til Big Ben på den anden side af Themsen. The London Eye er 135 meter i diameter og vejer 1600 tons, hvilket gør at det er det største pariserhjul i Europa. Det er den mest populære turistattraktion i England og bliver årligt besøgt af 3 millioner mennesker. Måske I også skal en tur op i højderne på studieturen til London.

Madame Tussauds

Madame Tussauds voksmuseum er ligeledes et populært besøg på studieturen til London. Her finder I voksfigurer, som er meget livagtige. Her er både berømtheder fra fortiden og nutidige kendisser: royale, skuespillere og kunstnere. I kælderen kan I sætte jeres nerver på prøve i Horror-rummet, hvor I finder skræmmende figurer og scener fra gyserfilm.
Madame Tussauds åbnede i 1830erne, hvor kvinder ved navn Madame Tussauds under den franske revolution lavede voksmasker af afdøde ofre. En af de første figurer i fuld størrelse var Marie Antoinette. Hun kan stadig ses på museet sammen med den selv samme guillotine, der kappede hendes hoved af….

Piccadilly Circus

Piccadilly Circus er et vigtigt trafikknudepunkt i London, som blev bygget for at forbinde Regent Street med den shoppinggaden Piccadilly. Piccadilly Circus blev bygget i 1819, og den berømte statue af Eros blev tilføjet i 1892. Først og fremmest er området kendt for sine enorme billboards i neon samt den mangfoldighed af liv, der altid findes her - døgnet rundt.

Buckingham Palace

Den royale familie! Hvis der er noget som virkelig kan få sindene i kog blandt briterne er det snak og diskussion om den royale familie. Buckingham Palace er måske et af de største 'must-sees' på jeres studietur til London. Kl. 11.30 hver formiddag i sommermånederne er der vagtskifte, hvor de nye vagter marcherer fra Wellington Barracks hen og bytter plads med den nuværende vagt under stor pomp og pragt. Buckingham Palace blev oprindelig bygget til dronning Charlotte i 1701.

Hoteller og hostels på studieturen til London

Vi har nøje udvalgt de bedste hostels, hoteller og vandrehjem for grupperejser og studieture til London. Vi er altid behjælpelige med at finde det bedste hotel, hostel eller vandrehjem for jeres gruppe i det område som I ønsker. Vi sender altid forskellige tilbud til jer, så I har mulighed for at sammenligne priserne. Fælles for alle hoteller vi samarbejder med i London er, at de ligger godt placeret i forhold til offentlig transport og at de er vant til at have skolegrupper boende. Kontakt os og hør om mulighederne. Vi samarbejder med flere end de hoteller I ser på kortet foroven. Dette er blot eksempler.

Transport i London for grupper - logistik er ingen sag

At organisere og guide en stor gruppe mennesker rundt i en pulserende storby kan være en uoverskuelig opgave. Men på en studietur til London behøver det ikke blive kaos. Hovedstaden er særlig kendt for dens velfungerende og effektive metrosystem. I London Underground er det nemt for enhver begavelse, at navigere rundt i byen fra ende til anden. Metrokortene, der er let tilgængelige, er en god vejviser, hvis turen går fra de hektiske shoppinggader Oxford Street og Bond Street tilbage til hotellet i Bayswater, South Kensington eller et tredje sted.

Spar penge på jeres studierejse til London

Alle studerende og lærere på studietur til London modtager et gratis digitalt ISIC og ITIC kort. Med dette kan I spare penge på oplevelser i London fx:

 • London Eye - 15% rabat
 • Tower of London - 20% rabat
 • Hard Rock Café - 20% rabat
 • Buckingham Palace - 10% rabat
 • Shakespeare Globe Theatre - £3 rabat
 • Gatwick & Stansted airport shuttles - 20% rabat
 • Tate Modern - Op til 30% rabat
 • Westminister Abbey - 15%
 • Se alle studierabatter i London i ISICs app
Tilbage til toppen

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.