Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Udfyld venligst alle felter

Kontakt

Drømmer du om studier eller praktik i udlandet? Ved du allerede hvor du gerne vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Fortæl os hvilken type uddannelse eller praktik du er interesseret i, samt hvor og hvornår du drømmer om at komme afsted. Jo flere informationer, jo bedre kan vi hjælpe dig. Vi oplever ekstra travlhed i øjeblikket, da vi afhjælper kunder, hvis rejse er påvirket af COVID-19. Vi beder derfor om ekstra tålmodighed, da svartiden kan forventes at være længere end sædvanligt.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Hej,

Først og fremmest skal du vide, at vi synes, det er super fedt, at du har vist interesse for et studie- eller praktikophold i udlandet via os hos KILROY - og vi takker for din henvendelse.

Omvendt er det ikke nogen hemmelighed, at COVID-19 har stor betydning for vores forretning. En ekstern faktor, der er kommet helt uventet og som vi desværre hverken kunne forudsige eller forberede os på. Det har blandt andet resulteret i, at vi på vores danske marked må lukke ned for vores afdeling.

Hvad betyder det for dig?

Vi skal understrege, at det fortsat er muligt, at komme afsted med KILROY, dog vil det være en studievejleder i et af vores andre markeder, der hjælper dig med processen, så du kan komme afsted. Derfor vil kommunikationen mellem os fremover foregå på engelsk. Dine drømme om at komme afsted går med andre ord ikke tabt blot fordi vi lukker vores afdeling i Danmark. Ønsker du fortsat vejledning og hjælp til at komme afsted, skal du foretage dig følgende:

 • Drejer din henvendelse sig om studier i udlandet, bedes du tage kontakt til vores studievejledere i Norge på [email protected]
 • Drejer din henvendelse sig om praktikophold i udlandet, bedes du tage kontakt til vores studievejledere i Holland på [email protected]
 • Drejer din henvendelse sig om Summer Camp i USA, bedes du tage kontakt til vores studievejledere i Finland på [email protected]

For alle tre tilfælde gælder, at din henvendelse skal være formuleret på engelsk.

Vi håber på forståelse, og at du ikke opgiver drømmen om at opleve udlandet. Og så ønsker vi dig alt det bedste med studierne fremadrettet.

De bedste hilsner,
KILROY Danmark

Chat Kontakt
Kontakt Chat
kænguruer på University of the Sunshine Coast
to studerende på University of the Sunshine Coast læser udenfor campus

Studier på University of the Sunshine Coast - sådan hjælper vi dig!

University of the Sunshine Coast er et moderne og relativt lille universitet i fantastiske omgivelser i den australske region, Sunshine Coast, blot 90 kilometer fra Queenslands største by, Brisbane. Universitetet tilbyder forrygende uddannelse i små klasser, hvor du får nærværende og dedikerede undervisere. På University of the Sunshine Coast i solrige Australien kan du studere stort set alt, heriblandt politik, business, design, marketing, biomedicin, PR og meget mere. 

På USC kan du studere:

 • Semester/Study Abroad
 • Bachelor 
 • Kandidat
 • Diploma
 • Akademisk engelsk

Hvem kan studere på University of the Sunshine Coast?

Alle der har en uddannelse på et gymnasielt niveau med tilfredsstillende karakterer kan blive optaget på University of the Sunshine Coast. Studier på Sunshine Coast er for dig der:

 • holder sabbatår efter din gymnasielle uddannelse - læs et semester eller to på USC og læs fag der interesserer dig og få dit livs oplevelse
 • drømmer om at studere en hel uddannelse på Sunshine Coast fx en hel bachelor eller en hel master
 • er indskrevet på en uddannelse i Danmark og vil læse et semester eller to i udlandet og derefter overføre ECTS-pointene til din uddannelse i Danmark
 • har færdiggjort en kortere videregående uddannelse i Danmark og ønsker en ’top-up’ for at opnå en hel bachelor.

Ankomstpakke i Brisbane/på Sunshine Coast

Ud over studierne, kan vi også hjælpe dig med at få en god start på dit ophold i Australien. Vi sørger for, at du får en nem, afslappet og sikker start på dit eventyr med en ankomstpakke i Brisbane. Her bliver du hentet i lufthavnen og kørt til et Brisbane City YHA, hvor de første 3 nætter (eller flere, hvis du ønsker det) er arrangeret for dig.

7 gode grunde til at læse på University of the Sunshine Coast

 1. En tuition-fee, der er til at betale!
 2. USC tilbyder et læringsmiljø, hvor du har alle muligheder for at blomste, og hvor undervisningen både har et fagligt højt niveau og samtidig er sjov.
 3. Universitetets undervisere og øvrige ansatte kommer til at engagere dig og fremelske din nysgerrighed på grund af måden de arbejder på. Glæd dig!
 4. Når du studerer på USC, studerer du på et universitet, hvor folk er openmindede og meget venlige. Det er en vital del af universitetskulturen, og det vil lynhurtigt få dig til at falde til på campus.
 5. Den afslappede hverdag og det fantastiske vejr i Sunshine Coast vil få dig til at føle, at du er på en meget lang sommerferie samtidig med, at du studerer.
 6. Ved at tage et studieophold på USC får du muligheden for at bo og studere sammen med mennesker fra hele verden. Det betyder, at du efter endt ophold har et fedt netværk på tværs af hele kloden.
 7. Den meget belejlige campus-placering giver dig gode muligheder for at rejse til mange unikke steder i Australien som Brisbane, Fraser Island, Gold Coast, Whitsundays eller endda gennem outbacken fra Ayers Rock til Darwin.
 8. Ud over at være en glimrende studiedestination, er Sunshine Coast også en af Australiens mest populære livsstilsdestinationer, hvor du finder et vibrerende kulturliv, masser af sportsmuligheder og et festligt natteliv. 

Priser og akademiske anerkendelser

USC var rangeret i top 20 procent af Australiens universiteter i tre forskellige kategorier af "The Educational Experience" i Hobsons guide til gode universiteter. USC fik fem stjerner i: 

 • undervisningskvalitet
 • generel tilfredshed efter endt uddannelse
 • tilfredsheden med de tilegnede kompetencer blandt de graduerede

Guiden gav desuden fire stjerner for kvalifikationerne og kompetencerne blandt de ansatte på USC samt tre stjerner for forholdet mellem antal undervisere og studerende.

Campusser på University of the Sunshine Coast

USC's hovedcampus er Sippy Downs. Sippy Downs-campus er centralt beliggende i Sunshine Coast, godt 15 minutter fra Mooloolaba. USC har desuden to andre mindre campusser; The South Bank campus i Brisbane og et campus i Melbourne.

Du kommer til at opleve en personlig og venlig atmosfære på campus. Universitetet bestræber sig på at gøre livet som studerende på USC så succesfuldt som muligt. Du finder masser af nye faciliteter, og underviserne er både meget professionelle og venlige. Hvilket i øvrigt kendetegner Australien ret godt. USC grænser op til et naturreservat, og det bæredygtige Sippy Downs-campus bliver delt med dyrelivet - heriblandt en masse kænguruer.

USC's Sippy Downs-campus tilbyder mange førsteklasses faciliteter, der er med til at gøre dit ophold så komfortabelt som muligt. Heriblandt:

 • moderne undervisningsområder,
 • et prisvindende bibliotek,
 • mange caféer og restauranter, bl.a. the Brasserie, Café J, Café C & the Sports Café,
 • en bogbutik,
 • en swimming pool af olympiske standarder,
 • sport- og fitnessfaciliteter, inklusiv et veludstyret udendørs træningsområde samt en bred vifte af gratis sociale sportevents,
 • et kunstgalleri der hoster flere forskellige udstillinger med fokus på moderne kunst og design,
 • mulighed for at leje locations til en masse forskellig former for events.

Studieboliger når du læser på University of the Sunshine Coast

Du finder tre privatejede og fuldt møblerede studiebolig-komplekser i umiddelbar nærhed af Sippy Downs-campusset i Sunshine Coast. Studiekomplekserne er: 

 1. UniCentral
 2. Varsity Apartments
 3. The Village

UniCentral, Varsity Apartments og The Village er alle forbundet til campus med en lille sti, og du kommer hurtigt hertil på under fem minutter. Offentlig transport og lokale shoppingmuligheder er desuden også tæt på studiekomplekserne.

Derudodover findes der flere private studiebolig-ejere i Brisbane, der hovedsageligt tilbyder studieboliger i delte lejlighedskomplekser. Hvis du gerne vil leje dit eget hus, lejlighed, byhus eller et værelse lignende, så findes der flere udlejere og boligselskaber, som du kan leje igennem.

Homestay hos australsk familie

Du kan bo hos en australsk familie, hvilket giver dig en glimrende mulighed for at opleve den australske kultur på daglig basis. Homestay er en mulighed for alle studerende, men det er måske især interessant, hvis det er første gang, at du tager til Australien. 

The University of the Sunshine Coast samarbejder med Australian Homestay Network (AHN) om at give internationale studerende mulighed for at bo hos en værtsfamilie, der alle har den nødvendige erfaring og viden og som har gennemgået træning i at være værtsfamilie. 

Muligheder hvis du har en funktionsnedsættelse

Studerende med funktionsnedsættelser kan kontakte campussets disability advisor, der kan hjælpe hvis du har en funktionsnedsættelse eller en medicinsk eller sundhedsmæssig tilstand, der skaber udfordringer for din mobilitet på campus. 

Fun facts om USC

 • Kan du lide at møde det vilde dyreliv på daglig basis? Perfekt! Du kommer (næsten) til at se kænguruer på USC's campus, som du ser duer i København, Aarhus eller Odense. 
 • Med over 1.100 internationale studerende fra mere end 60 forskellige lande, møder du nye venner fra hele verden.
 • Du kommer til at opleve nogle fantastiske solop- og nedgange på stranden i Sunshine Coast. Nogle af de bedste i verden faktisk.

Hvordan kan KILROY hjælpe mig på med at læse på USC?

Vi tilbyder gratis studievejledning, og kan hjælpe dig fra dine indledende spørgsmål om at studere på USC, med ansøgningsprocessen og til du ankommer i Queensland. Derudover kan vores studievejledere hjælpe dig med et budget over dit ophold på USC i Australien.

Modtag et gratis budget

Ansøgning til University of the Sunshine Coast

The University of the Sunshine Coast har løbende optagelse. Eftersom at USC har løbende optagelse, anbefaler vi, at du sender din ansøgning så hurtigt som muligt. Hvis universitetet har fanget din interesse, så kontakt en af vores studievejledere.

De specifikke adgangskrav varierer afhængig af, hvilken uddannelse du ønsker at søge ind på. Generelt kræver USC et gennemsnitligt karaktersnit, og din ansøgning bliver evalueret sammen med resultaterne på dine tidligere og nuværende studier. 

I nogle tilfælde kan USC bruge dine engelskresultater fra gymnasiet, men hvis ikke du møder kravene, er det påkrævet, at du tager en standard engelsktest som f.eks. TOEFL eller IELTS. Engelskkravene varierer dog fra land til land og fra studie til studie, så vi anbefaler, at du kontakter os for at høre, hvad de specifikke krav er til lige præcis det studie, du drømmer om.

Hvorfor KILROY?

Gratis studievejledning

Hos os får du gratis studievejledning om uddannelse i udlandet. Der er ingen dumme spørgsmål og der er ingen skjulte gebyrer skrevet med småt nogen steder.

1-1

Du får din egen personlige studievejleder. Sammen skræddersyer I dit ophold i udlandet ud fra dine drømme, ønsker og muligheder og vores erfaring.

Vi guider dig fra A-Z

Vi er her for dig hele vejen. Fra dine første spørgsmål om valg af fag til information om bolig, visum, legater, scholarships og alt derimellem. Du misser ikke nogen vigtige informationer.

Hvad kan jeg læse på University of Sunshine Coast?

At være international studerende på University of the Sunshine Coast er så fedt. Du får fremragende uddannelse i små klasser leveret af dygtige og professionelle undervisere. Fagene er meget praktisk orienterede, og du kan helt sikkert finde dit drømmestudie her. Som international studerende på USC, kan du vælge mellem mere end 70 bachelor- og kandidatuddannelser på Sippy Downs-campusset i Sunshine Coast. Derudover kan du vælge mellem fire hele uddannelser på USC's South Bank-campus i Brisbane. Du kan tage en:

 • Bachelor
  USC tilbyder masser af forskellige bacheloruddannelser. Se hvilke i listen for neden.
 • Kandidat
  USC har ligeledes mange forskellige kandidatuddannelser, så du skulle nok kunne finde en overbygning, der passer til dig.
 • Study abroad i et enkelt eller to semestre
  Som study abroad-studerende kan du læse et enkelt eller to semestre på USC, hvor du kan vælge mellem mange forskellige fag bl.a. inden business, kommunikation, design, uddannelse, ingeniørskab, sundhed, psykologi, sport og videnskab.

Det akademiske år er delt op i to, hvor semestrene typisk starter i februar og august. 

Hvad koster det at læse på University of the Sunshine Coast?

Prisen for at studere på University of the Sunshine Coast varierer, afhængig af hvilken uddannelse og hvilket studieniveau du gerne vil studere på. Vores studievejledere kan sende dig de eksakte priser på dit drømmestudie, ligesom du kan få tilsendt et estimeret budget over dine leveomkostninger, hvis du gerne vil studere i Sunshine Coast. Vi medregner også dit mulige udlandsstipendium, SU i udlandet samt legater.

Modtag et gratis budget

Studievejledning

Er naturligvis gratis

Antal studerende

11.000+

Highlights

Livsstilen & vejret

Finansiering

Få vores hjælp

Vil du vide mere?

Personlig studievejledning

Dine mange spørgsmål kan du få personligt svar på hos vores dygtige studievejledere. De har selv læst i udlandet, og hjælper dig med hele processen.
Studievejledning

Finansiering

Hvordan får du egentlig råd til at læse i udlandet? Kan du få SU med til udlandet? Kan du søge studiejobs? Og hvad med legater? Få svar her.
Finansiering

Udlandsstipendium

Med et udlandsstipendium kan du få betalt op til 2 år af din uddannelse i udlandet. Læs her hvordan og hør mere hos en studievejleder.
Udlandsstipendium

Er du nysgerrig efter at vide mere om at studere på University of the Sunshine Coast?

Vi forstår dig godt. Det kan være uoverskueligt at finde ud af, hvilke fag man skal vælge, hvor man skal bo og hvordan man får råd til at studere på Sunshine Coast. Det er derfor vi er her. For at hjælpe dig med alt det praktiske fra A-Z og svare på alle dine spørgsmål.

Skriv til os

Brug for inspiration?

{{item.tag}}
Læs mere

{{ item.title }}

{{ item.description }}
Læs flere personlige studiehistorier

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her