Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

10 tips til det ultimative road trip i USA

driver-road-trip-old-car-girl

Skal dit road trip i USA være legendarisk?

Det er altid fedt at være på road trip og opleve den ultimative følelse af frihed! Men hvorfor kun stræbe efter et godt road trip, når du kan gøre det legendarisk? Her får de 10 gode råd, hvis du drømmer om en rejse på de amerikanske landeveje!

1. Friheden ved road trip - med en rejseplan

Der er ikke noget bedre end den følelse af frihed, som man får med et legendarisk road trip. Det er en klassisk måde at rejse på, hvor man selv er herre over hvilke ting, man vil se og i hvilket tempo. Når det er sagt, så vil selv de bedste road trips blive endnu bedre, hvis man har lavet lidt research og planlagt en smule, inden man rammer asfalten. Sørg for at lave en liste over ting, du gerne vil opleve. Det behøver ikke være en decideret rejseplan, men kan også blot være en liste til inspiration. Hvis du derimod ved, hvor du gerne vil hen, og hvilke ting du gerne vil se, så kan du spare både tid, besvær og måske endda penge på at være forberedt hjemmefra.

2. Vælg den rigtige bil

Hvilken bil drømmer du om at køre på road trip i USA med? En Mustang cabriolet, siger du? Måske skal du genoverveje den drøm. Vi er med på, at en cabriolet er vanvittig fed, men har du virkelig lyst til at køre i en åben bil med 130 km/t på motorvejen i 3-5 timer om dagen, uden samtidig reelt at have plads til bagagen? Medregn derudover, at den type bil brænder væsentlig mere benzin af (især med taget nede) - ja, faktisk kører den kun omkring 8-9 kilometer per liter. Med andre ord; så vælg en mere komfortabel bil, og sørg for, at der er plads nok i den. Det er altså kedeligt, at sidde med bagagen på skødet på en 3 ugers road trip.

Statistik viser desuden, at de fleste opgraderer deres bil, når de ankommer, hvilket er langt dyrere end at booke den rigtige bil i forvejen. Biludlejningsselskabet Alamo tilbyder endda, at man selv kan vælge hvilken model, man vil have inden for den bestemte kategori, som man kan booke i alle de store lufthavne.

Når vi nu snakker om store og rummelige biler, har du så overvejet at leje en autocamper eller et motorhome? Her har du alle de nødvendige faciliteter, og du behøver ikke bekymre dig om lokal transport og overnatning. Med en autocamper får du både din lejebil og overnatning i en samlet pakke. 

3. Tank op udenfor storbyerne

Selv om det muligvis er billigere end derhjemme, så er benzinpriserne i USA ikke længere så billige, som de tidligere har været. Et tip er at tanke op uden for de store byer, hvor priserne kan være helt op til en dollar billigere per liter benzin. Så undgå at tanke op i de store byer som Los Angeles, San Francisco, San Diego, Chicago osv. I sidste ende kan det spare dig for mange penge.

4. Pas på du ikke farer vild

En GPS er ligesom magi. Uden én, kan du godt forberede dig på at forsvinde. Selv om det kunne være sjovt at forsvinde ud i de fjerneste afkroge af USA på dit road trip, er det altså lidt sjovere at komme derhen, hvor du har planlagt. Når det kommer til GPS, har du flere forskellige muligheder:

 • Du kan leje én med bilen
 • Tag din egen med (husk at opdatere den med de nyeste kort hjemmefra)
 • Køb en GPS i Wallmart
 • Brug din telefon (husk at downloade kortet, inden du tager afsted eller køb en datapakke i USA, så du ikke bruger data på dit danske abonnement)

Uanset hvad du foretrækker, er det en god idé at have en GPS med på turen. Og hvem ved, måske forsvinder du også lidt, selvom du HAR en GPS? 

5. Køb en køleboks

Så er det sagt! Køb en køleboks. For 5-10 USD kan du få en hæderlig køleboks, og dermed få kolde snacks og drikkevarer på turen. Det kan ikke anbefales nok!

Hvis du har lejet en campervan hjemmefra, så kan du tage det roligt, da disse altid er udstyret med køleskab.

6. Book lidt overnatning hjemmefra

Så er vi tilbage til rejseplanen igen. Ja, et road trip er indbegrebet af frihed, men hvis du skal besøge nogle af de fantastiske nationalparker i USA på turen, er det en god idé at have forudbestilt overnatninger hjemmefra. Overnatning i nationalparker som YosemiteYellowstone, Grand Canyon, Arches, Zion og Bryce Canyon har ofte udsolgt op mod 6 måneder før sommerferien. Hvis du er i campervan eller motorhome, skal du huske at forudbestille en plads på campingstederne.

7. Aldrig stop musikken!

Hvad er et godt road trip uden musik? Alle biler og autocampere har selvfølgelig radio, men hvis du hellere vil høre din egen musik, så husk at tage et mini jackstik med! Vil du høre din playliste på Spotify, så husk at downloade den, så den er tilgængelige offline, inden du tager af sted.

8. Parkering er ikke gratis

Det er vigtigt at huske på, at parkering i de store byer er langt fra gratis! Faktisk kan parkering her koste latterligt meget - og i de store byer som Los AngelesSan FranciscoNew York og Miami kan det nemt koste mere end 50 USD per nat. Tippet må derfor være at checke, om der er parkeringsmuligheder de steder, du overnatter. Hvis du booker hjemmefra, bør du kigge efter steder, der tilbyder parkering. 

9. Hav kontanter liggende til vejafgifter

De fleste stater har vejafgifter, hvilket kommer til at koste dig et par dollars ind imellem. Sørg altid for at have nogle kontanter liggende i bilen. Hav gerne især mønter, da nogle af stederne ikke giver penge tilbage. 

10. Kan jeg krydse landegrænserne?

Hvad er tilladt, og hvad er ikke tilladt? Kan jeg køre fra USA til Canada, og den anden vej? JA! - no problem. I de fleste tilfælde skal du ikke engang have godkendelse fra selskabet, hvor du har lejet bil eller campervan.

Hvad så med USA til Mexico? Nej, nej, NEJ! Det er totalt no-go - så du kan lige så godt spare dig.

Få hjælp til planlægningen af dit road trip

Hvis du er blevet hooked på et road trip i USA, så lad os hjælpe dig med at få planlagt rejsen, som du drømmer om.

Få hjælp til dit road trip!

Kommende events

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted. OBS: På grund af pandemien anbefaler vi, at du kun vælger 1 eller 2 destinationer.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

 • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.