{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


5 uspolerede øer du (måske) ikke kender

5 uspolerede øer du (måske) ikke kender
Nanna Ibsen Rahr

Følelsen du får, når du finder et afsides sted for dig selv

Luk øjnene, og forestil dig, at du sidder på den lækreste sandstrand, med udsigt til det mest fantastiske turkise vand. Det blæser en lille smule, men ikke for meget. Bare lige sådan, så den bagende sol og de 29 grader ikke føles helt ulidelige. Bølgerne slår stille, men taktfast, ind mod stranden, og når du kigger dig omkring, er der ikke en sjæl i nærheden. Du er helt alene. Du har fundet dig et lækkert lille sted, som du har helt for dig selv. Lyder det godt? Så læs med nedenfor.

Noget af det bedste ved at rejse er, når man finder et sted, man har helt for sig selv. Herunder præsenterer vi 5 helt fantastiske øer i verden, som du (måske) aldrig har hørt om før, men som bestemt er værd at besøge. Øerne har det til fælles, at de fortsat er meget uspolerede, og endnu ikke er overrendt af turister. Det betyder også, at du nemt har mulighed for at finde dig et lækkert privat spot, hvor du kan nyde hvert minut, uden at tænke på de travle og stressende hverdagsrutiner.

1. The Corn Islands, Nicaragua

The Corn Islands i Nicaragua | KILROY

Godt 70 km øst for Nicaraguas caribiske kyst finder du The Corn Islands, der består af Big Corn Island og Little Corn Island. I det 17. årh. var øerne ekstremt populære blandt de caribiske pirater, og i det indbydende turkise vand omkring øerne ligger der flere spanske skibsvrag og venter på, at du dykker ned til dem. Ikke til dykning? Så bliv ovenvande og slap af på de kridhvide sandstrande, nyd et måltid mad for under 10 kr. eller forkæl dig selv med et glas lokal rom. Da turismen på øerne stadig er på babystadiet, kan du snildt få en overnatning for under 100 kr. 

Hvordan kommer du hertil? 

Vi kan hjælpe med fly til Nicaraguas hovedstad Managua, hvorfra du kan flyve direkte til Big Corn Island. 

2. Havelock Island, Indien

Strand på Havelock Island i Indien | KILROY

Den indiske ø, Havelock Island, er beliggende i ø-gruppen Andamanerne, der i virkeligheden er tættere på Myanmar end Indien. Havelock Island er en ren paradisø forskånet for store hotelkæder, og med begrænset lokal trafik. Du kan være helt sikker på at få en autentisk oplevelse, hvor fantastisk uspoleret natur, smukke strande og et rigt dyreliv er lige ved hånden.

Hvordan kommer du hertil?

Det er muligt at flyve til Delhi, hvorfra du kan flyve til Havelock Island med et stop i Port Blair, der er den største by i øgruppen. Du kan også flyve til Port Blair og vælge at sejle herfra til Havelock Island.

3. Ibo Island, Mozambique

Ibo Island er en ø beliggende lidt ud for kysten i den nordlige del af Mozambique. Der er ingen tvivl om, at øen tilhører rækken af verdens uspolerede perler. Der er bountystrand så langt øjet rækker, og øen er hjemsted for mere end 700 forskellige fuglearter, ligesom også delfiner, hvaler og skilpadder holder til her. Øen er en del af øgruppen Quirimba, hvorfor der er rig mulighed for at udforske de omkringliggende øer. 

Hvordan kommer du hertil?

Vi kan arrangere fly til Pemba i den nordlige del af Mozambique. Herfra kan du nemt fange et fly til Ibo Island, og den sidste strækning mellem Pemba og Ibo tager ikke mere end 25 minutter. 

4. Koh Rong, Cambodja

Koh Rong i Cambodja | KILROY

Selvom Koh Rong er den andenstørste ø i Cambodja, er den stadig ikke ret turistet. Der er ingen veje på øen, så du slipper for køretøjer der dytter og forurener. I stedet får du smukke strande og en spændende jungle, som bare venter på at blive udforsket. Der er desuden rig mulighed for at dykke og snorkle. Der bor ikke ret mange mennesker på øen, så sandsynligheden for at finde et sted, man har helt for sig selv, er stor.

Hvordan kommer du hertil?

I den sydlige del af Cambodja finder du kystbyen Sihanoukville. Herfra kan du sejle til Koh Rong, og der afgår både dagligt, der tager mellem 45 min. og en 1 time. Lad os arrangere fly til Pnomh Penh, hvorfra du kan tage med enten bus eller fly til Sihanoukville.

5. Fernando de Noronha, Brasilien

Nordøst for Brasilien, midt ude i Atlanterhavet, er den lille vulkan-øgruppe, Fernando de Noronha beliggende. Øerne er på UNESCO's verdensarvsliste, og det giver ret god mening. Øen har nogle af de smukkeste strande i verden, ingen trafik, fantastiske dykkermuligheder, og stemningen på øen er så afslappet, som den overhovedet kan blive. Skal du undslippe den travle hverdag, så er Fernando de Noronha stedet.

Hvordan kommer du hertil?

Fra København skal du flyve til Brasilien, nærmere betegnet Recife. Herfra kan du flyve til den lille lufthavn på Fernando de Noronha på 1 time og 40 minutter. Det er også muligt at flyve til øen fra Natal på 1 time og 10 minutter.

Har du fået lyst til at komme lidt væk fra den travle hverdag, så skriv til os, og få skræddersyet lige netop din drømmerejse.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.