Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Top 10 backpacker råd!

Top 10 backpacker råd!

Her er vores top 10 råd til din backpackerrejse!

Har du brug for et par gode tips, inden du tager af sted på din næste backpackerrejse? You're welcome...

Backpacker råd #1: Du bruger altid flere penge end du tror!

Når flybilletterne, forsikringerne, vaccinationerne og oplevelsesrejserne er betalt, føles det som om at de værste udgifter er ovre - og det er de også. Men vi taler af erfaring når vi fortæller dig, at man altid ender med at bruge flere penge end man tror. Når du endelig er af sted, er følelsen af frihed og luft til at gøre lige det du altid har drømt om, fx. trekkingture eller et dykkerkursus, meget stor. Så hav lidt ekstra lommepenge med - det kan godt betale sig!

Top 10 backpacker råd

Backpacker råd #2: Det du tror er mindst fedt, er oftest fedest!

Vi har allesammen gjort os nogle idéer og tanker om hvad vi gerne vil, når vi er af sted. Undervejs kan der komme ændringer i rejseplanerne, og det kan f.eks. være, at du ender i en anden by end planlagt, eller at din oplevelsesrejse ændrer rute. Vores råd er: VÆR ÅBEN. Tag imod de nye planer med åbne arme, og kast dig ud i eventyret med et positivt sind. Vores rejsekonsulenter har selv prøvet at rejse i steder, der ikke nødvendigvis var øverst på bucketlisten, men som viste sig at være steder, der i den grad overraskede og efterlod de største indtryk.

Top 10 backpacker råd

Backpacker råd #3: Inden afrejse - læg ALT ud på gulvet.....

Alt er pakket og klart nu, tænker du, men nej! Du kommer med garanti til at tage ting med, som du på ingen måde får brug for undervejs, og som du bare bliver irriteret over at slæbe på. Så gør dig selv den tjeneste, at lægge alle dine ting ud på gulvet og sortér cirka halvdelen fra. Lad være med at tage 5 varme trøjer med. Nøjes med én eller to. Hvis der bliver krise, kan du købe tøj til en billig penge i udlandet. Du (og din ryg) vil takke dig for at have været kritisk i forbindelse med din pakning.

Top 10 backpacker råd

Backpacker råd #4: Pandelampen! Husk den for guds skyld!

Det kan godt være at pandelamper er mega usexede, men som backpacker kommer du til at være i rigtig mange situationer, hvor du har akut behov for at skulle se i mørket. Investér i en pandelampe hjemmefra, og undgå at træde på kakerlakker i nattemørket.

Top 10 backpacker råd

Backpacker råd #5: Strøm, el, strøm og mere el.

Nutidens elektronik kræver sine opladninger i ny og næ. Som du nok ved, er stikkene i udlandet anderledes, og du har derfor brug for en adaptor. Vores råd er, at du skal nøjes med at købe én adapter (selvom du har både mobil, kamera, ipad og andet). Som supplement kan du medbringe en mindre stikdåse, så der er plads til opladning af flere apparater på én gang. Dette er især brugbart hvis I rejser flere sammen. Det er jo ikke sjovt at komme op at skændes over et stik, vel?

Top 10 backpacker råd

Backpacker råd #6: Skal du på road trip under din rejse?

Hvis du under din rejse tilbringer en del af tiden i en lejet bil, motorhome eller campervan, er det en super god idé at købe en køletaske der går i cigarettænderen (køb den i udlandet - tag den ikke med hjemmefra). På denne måde kan I købe ind til køreturen i supermarkeder på vejen, og I sparer penge i forhold til at købe måltider og kolde drikkevarer undervejs. Hvem vil ikke gerne kunne åbne en kold limonade på Route 66 mens musikken spiller, og den varme luft suser ind af vinduerne?

Derudover anbefaler vi, at du undersøger mulighederne for leje af en GPS i udlandet. Hvis du allerede har en GPS i Danmark (eller du kan låne en), kan du tjekke om den indeholder kort til det land du skal til. Alternativt kan du købe en GPS lokalt, og efterfølgende sælge den på nettet.

Roadtrip KILROY

Backpacker råd #7: Skal jeg genbekræfte hos flyselskaberne?

Når du er af sted skal du nyde din tid af sted og slappe af. De fleste flyselskaber kræver ikke at du genbekræfter din booking, men vi anbefaler, at du inden afrejse tjekker om det er nødvendigt. Der kan nemlig ske ændringer med din flyvning, og i de fleste tilfælde vil du modtage en e-mail, hvis det skulle ske. Husk derfor at se i dit spam filter eller uønsket post. Det er nemlig ikke fedt at misse en information om at flyet letter to timer før den oprindeligt planlagte afgang. 

Top 10 backpacker råd

Backpacker råd #8: Huske klip-klapper/flip-flops

Ja, kært barn har mange navne! Vores erfaring siger os, at klip-klapper er et must. Også selvom du ikke kun befinder dig i de tropiske lande. Klip-klapper/flip-flops/thongs er essentielle hvis du skal sove på hostels eller andre steder hvor rengøringen kan være af anderledes kvalitet end hjemme i lejligheden. I den forbindelse er det rart at kunne tage et bad i et par klip-klapper uden at skulle stå oven i den tyske backpackers sæberester.

Top 10 backpacker råd

Backpacker råd #9: Must-haves: Håndsprit og lommetørklæder.

I mindre civiliserede lande er rengøring af toiletter ikke altid en førsteprioritet, og for at undgå at du tager baktusser med på din videre rejse, er det rigtig god idé at have en håndsprit i tasken. De fås i meget små størrelser (på apoteker og i Matas) og du vil være glad for at kunne 'vaske hænder' i tilfælde af manglende vand og sæbe. Derudover er det ikke altid en tendens at bruge toiletpapir i udlandet. På mange toiletter har de blot en bruser og en spand med vand i - det er deres form for toilethygiejne. Så husk en pakke små lommertørklæder og hav det altid i tasken. Køb det på destinationen til ingen penge. Eller go with the flow... Dit valg!

Top 10 backpacker råd

Backpacker råd #10: Rejseforsikring! Åh, glem den nu ikke!

Husk at hverken det gule eller det blå EU-kort dækker dig ved rejser uden for Europa. Du skal altid huske at tegne en rejseforsikring inden du drager af sted. Det er yderst dumt at lade være, og vi taler af erfaring når vi siger, at det kan komme til at koste dig rigtig, rigtig dyrt hvis du pludselig sidder med et brækket ben i Nepal. Så gør dig selv den tjeneste at tegne en forsikring - så kan du også føle dig tryg og det samme kan din familie og venner.

Top 10 backpacker råd

Hvis du vil have endnu flere gode råd til din rejse er du velkommen til at tage et nærmere kig på disse sider:

Eller se hele vores planlægningsguide her.

Kommende events

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted. OBS: På grund af pandemien anbefaler vi, at du kun vælger 1 eller 2 destinationer.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.