Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Du kan forvente at vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer.

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

Dette felt skal udfyldes

Tak for at booke et møde hos os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe.

Vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig!

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Chat Kontakt
Kontakt Chat

Sabbatår i udlandet

new-zealand-surfers-piha-beach-double-cover

Drømmer du om at tage et sabbatår i udlandet?

Et sabbatår i udlandet kan være nyttigt til mange ting. Du finpudser dit CV, og udvikler dig både fagligt og personligt. Bliv klogere på hvad du vil med dit liv, udvid dit netværk og få nye venskaber! Er du i tvivl om, hvad dit sabbatår skal bruges på? Så lad os hjælpe dig med planlægningen!

Book et møde og få hjælp til sabbatåret!

 

Hvad kan man lave i sit sabbatår?

Det er et spørgsmål vi hører tit! Og der er faktisk SÅ mange muligheder, at det kan være svært at danne sig et overblik over. Det kommer også meget an på, hvad du er for en type person. Vi er fortalere for, at du bør udfordre din comfort zone og komme ud i verden og opleve en anden kultur og hverdag, end den du kender herhjemme.

Vil du ud og rejse i dit sabbatår, men ved du f.eks. ikke hvor du skal starte, hvor du vil hen, og hvad du vil opleve? Bare rolig. Du får her en oversigt over nogle af dine muligheder for at tage dit sabbatår i udlandet. 

Bliv frivillig i udlandet
Her kan du læse mere om hvad frivilligt arbejde i udlandet indebærer, samt hvor i verden vi kan hjælpe dig med at komme på et frivilligprojekt.
Læs mere om frivilligt arbejde

Frivilligt arbejde i udlandet

Vil du være med til at gøre en forskel? Vi kan hjælpe dig med at blive frivillig i udlandet og med at finde det rigtige job i udlandet, hvor du udnytte dine kompetencer, for at hjælpe andre. Det er en fed måde at bruge sit sabbatår på at hjælpe til på projekter, hvor der er et stort behov for ekstra hænder.

Som frivillig kan du komme på projekter i hele verden. Deltag f.eks. i samfunds- eller byggearbejde, hjælp til på et børnehjem eller arbejd med truede og tilskadekomne dyr i bl.a. Afrika og Sydamerika.

Fordele ved frivilligt arbejde i udlandet:

 • Du oplever hvordan andre mennesker lever i fattigere dele af verden
 • Du får sat dit eget liv i perspektiv
 • Du kommer helt ind under huden på den lokale kultur
 • Du oplever hvor givende det er at hjælpe andre
 • Du får point på CV'et (og på karma-kontoen)

 Ulemper ved frivilligt arbejde i udlandet:

 • Det kan være psykisk hårdt at blive konfronteret med lidelse og fattigdom. Til gengæld bliver du også stærkere af det.
 • Frivilligt arbejde kræver, at du er engageret i en længere tidsperiode. Du binder dig til stedet, og kan ikke hoppe rundt som det passer dig.
Jorden rundt-billetter
En backpackingrejse jorden rundt er en klassisk måde at bruge sit sabbatår. Du bestemmer hvor du vil rejse hen og hvornår du vil af sted.
Se vores jorden rundt-muligheder

Backpacking jorden rundt

En klassiker! Vil du opleve den ultimative følelse af frihed? Backpacking vil sige at rejse ud i verden med en rygsæk. Du står på egne ben og får oplevet verden på dine egne vilkår. Du kommer til at se og opleve ting, du ikke kunne forestille dig fandtes og undervejs vil du møde andre unge mennesker fra resten af verden, med den samme backpacker-drøm som dig.

Du behøver ikke bruge hele dit sabbatår på at backpacke. Mange vælger at arbejde det første halve år og så rejse det næste halve år. Der er ingen facitliste, og alt kan lade sig gøre.

Fordele ved backpacking jorden rundt:

 • Du har fleksible muligheder for at  ændre destination undervejs – dette er dit år, verden står åben, så gør som du vil!
 • Du kan kombinere rigtig mange lande på én gang eller gå i dybden med et land, kontinent eller destination
 • Du vil lære andre backpackere at kende, særligt i Australien og andre lande der har en udbredt backpackerkultur.
 • Uanset hvor du rejser hen, vil en backpackerrejse være med til at modne dig til hvad du nu engang skal i gang med, når du er hjemme igen.

Ulemper ved backpacking:

 • Det kan være en dyr affære, så sørg for at have sparet op hjemmefra!

Vil du arbejde i udlandet i dit sabbatår?
Working Holiday er en populær måde at bruge sit sabbatår. Her kan du nemlig både rejse og arbejde samtidig. Det kan være et godt supplement til opsparingen, og det kan give dig et par ekstra måneder på rejsen.
Læs mere om Working Holiday

Arbejde i udlandet på dit sabbatår?

Ja, det kan faktisk lade sig gøre at kombinere drømmen om at arbejde og rejse samtidig. Du kan nemlig tage afsted på et såkaldt Working Holiday-visa, og arbejde mens du er ude i den store verden. Du kan blive bartender, frugtplukker, dykkerinstruktør eller noget helt fjerde. Desto mere fleksibel du er, jo større er chancen for, at du lander et job i udlandet i dit sabbatår. Ville der være noget bedre end at supplere opsparingen med lidt ekstra penge, mens du oplever verden?

Vi kan hjælpe dig med at komme på Working Holiday i: 

Tag på grupperejse i dit sabbatår
Hvorfor ikke benytte muligheden til både at lære nye steder og nye mennesker at kende på en grupperejse sammen med andre unge?
Læs mere om grupperejser

Tag på en grupperejse for unge i dit sabbatår

En grupperejse er en virkelig fed mulighed for at opleve en masse på relativt kort tid sammen med andre unge.

For nogen kan det være en god start på en længere rejse, hvis man lægger ud med en grupperejse, hvor det hele er planlagt for éen. Du skal sådan set bare koncentrere dig om at nyde turen og selskabet med de øvrige unge rejsende. På den måde får du trygheden ved at være sammen med andre unge, og samtidig får du en god fornemmelse for, hvad det vil sige at rejse rundt i udlandet på mere eller mindre egen hånd.

 

Vi oplever, at mange unge bruger en grupperejse som indledningen på et længere eventyr, og kan hjælpe dig afsted på en grupperejse med andre unge i hele verden. Derudover arrangerer vi også selv større rundrejser, hvor det kun er danske unge, der er af sted. 

Kast dig ud i adventureoplevelser i dit sabbatår!
Hvis du drømmer om at få lidt adrenalinsus undervejs i dit sabbatår, kan du kaste dig ud i nogle af de forskellige adventureaktiviteter, som vi tilbyder.
Se alle aktiviteter

Adventureoplevelser i udlandet

Hvorfor ikke bruge noget af dit sabbatår på en eller flere fede adventureoplevelser. Du kan f.eks. blive bedre til at surfe ved at tage på surfcamp med andre unge. Surfing er ikke bare en aktivitet, for mange er det en livsstil, og den bør du opleve på egen hånd. 

Er du ikke til surfing, kunne det måske være en mulighed at kaste dig ud i en omgang dykning? Vi samarbejder med de bedste dykkeroperatører i hele verden, og de oplevelser der venter under havets overflade, er intet mindre end fantastiske. Forestil dig at ligge stille i vandets overflade, mens hvalhajer, rokker og hajer svømmer rundt under dig.

Trekking kunne også være en mulighed, især hvis du er til smukke oplevelser i den rå natur. Nogle trekkingture er mere fysisk udfordrende end andre, men alt det hårde bliver i den grad opvejet af de smukke oplevelser, du får undervejs. Patagonien i Sydamerika, en tur til Base Camp på Mount Everest eller et trek til toppen af Kilimanjaro er blandt nogle af vores populære muligheder. 

Design din egen sabbatårsrejse!
Måske du allerede har en idé om, hvad du gerne vil opleve i dit sabbatår? Ud fra dine drømme og dit budget, hjælper vi med at planlægge det ultimative eventyr!
Design din egen rejse

Kan du ikke vælge hvad du vil i dit sabbatår?

Det forstår vi godt, og heldigvis kan vi hjælpe dig med planlægningen. Det kræver en del arbejde at planlægge en stor jordomrejse med mange forskellige aktivititeter. Ja, faktisk er der meget planlægning uanset om du skal være af sted i en måned eller et helt år. Og det kan være svært at overskue de mange muligheder i de forskellige lande. Det kan, for nogen være frustrerende, for du vil jo sikkert gerne have mest muligt ud af dit velfortjente sabbatår! 

Derfor hjælper vi dig selvfølgelig med planlægningen, så du får det fedeste sabbatår i udlandet.

Book et gratis sabbatårsmøde!

Design din egen rejse i dit sabbatår

Det er altid nemmest for os at hjælpe dig med planlægningen af dit sabbatår, hvis du har en idé om, hvad, og hvilke lande, du gerne vil opleve. Er du på helt bar bund, så tager vi naturligvis gerne udfordringen op, men du kan starte med at udfylde vores virtuelle rejseguide.

Design din egen rejse i det orange felt nedenfor.

Her kan du udfylde de destinationer, du gerne vil besøge, hvilke ting du er interesseret i, angive dit budget og så kan du i friteksten skrive, hvis der er ting, du gerne vil have, vi er ekstra opmærksomme på. Det kan være en udspecificering af dine ønskedestinationer, kommentarer til budgettet eller noget tredje.

Kommende events

Se flere events ({{ allEventCardsTotal }})

Har du brug for hjælp til at planlægge din rejse?

En jordomrejse kræver meget planlægning. Måske kan vi hjælpe din rejse på vej med vores erfaring og viden?

Skriv til os

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

DESIGN DIN EGEN REJSE

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.