{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Skolerejse til London

en gruppe unge på skolerejse i london

Altid gode priser på skolerejser til London

Rejs på en fantastisk skolerejse til London. Et multikulturelt miljø, historiske seværdigheder, fede aktiviteter og ægte storbyoplevelser – ja, der er mange grunde til at en skolerejse til London er et godt valg. Vi sørger for at I får den bedste hjælp med at arrangere årets skolerejse til London, og på grund af vores brede leverandørnetværk har vi altid adgang til gode priser på skolerejser til London.

Få et gratis tilbud til London

Sådan hjælper vi jer med skolerejsen til London

Vi det nemt, overskueligt og billigt for jer at rejse af sted på skolerejse til London. Vi tager os af alt det praktiske for jer fx:

 • Vi finder den bedste pris til jer - som I herefter kan tage stillin, helt uforpligtende
 • Vi klarer planlægningen for jer fra A-Z (ud fra jeres ønsker, behov og budget)

Derudover ordner vi jeres:

 • Navnelister
 • Tidsfrister
 • Evt. ændringer undervejs

Når I er af sted på skolerejsen i London, er vi tilgængelige 24/7 på vores nødtelefon såfremt der skulle opstå nogle komplikationer.

Hos os er I i trygge hænder fra A-Z.

Priser på skolerejsen til London fra København & Billund

Priserne er baseret på 20 personer

✈️Fly & hostel 
København - Billund
5 dage | 4 nætter 

Jan-feb/nov-dec         
1.998,-

Mar-okt                     
1.998,-

København-London t/r på økonomiklasse

 

✈️Fly & hostel
Billund - London
5 dage | 4 nætter 

Jan-feb/nov-dec         
2.198,-

Mar-okt                     
2.198,-

Billund-London t/r på økonomiklasse

 

Få et gratis tilbud

Hvad er inkluderet i prisen?

 • I får en personlig rejsekonsulent og al hjælp og vejledning fra A-Z
 • Flyrejse t/r til London på økonomiklasse
 • Priserne er baseret på overnatning på hostel i flersengsværelse inkl. morgenmad (ved Homestay er prisen inkl. halvpension)
 • 4 nætter på hostel/homestay
 • 24-timers nødtelefon under hele skolerejsen til London
 • Digitalt ISIC-kort til alle studerende
 • Digitalt ITIC-kort til alle lærere
 • Next Stop om London (forslag til faglige aktiviteter)
 • Alle skatter og afgifter
 • Afgift til Rejsegarantifonden
 • Fagligt kompendium om London

Det er selvfølgelig muligt med en anden type indkvartering på jeres skolerejse til London fx på hotel, og flere/færre nætter er også muligt. Kontakt os for at modtage et skræddersyet tilbud på en skolerejse til London ud fra jeres budget. Vi sender jer ferne flere priser på skolerejser til London, fx på flere typer overnatning. På denne måde har I mulighed for at sammenligne priserne.

Overnatning på skolerejsen til London

generator hostel i London

Vi anbefaler hoteller, hostels og vandrehjem som er ideele til skolerejser til London pga. deres beliggenhed, service og faciliteter. Vi har flere muligheder end nedenstående forslag. Kontakt os og hør mere. Vi sender gerne et samlet tilbud på overnatning på forskellige steder, så I har mulighed for at sammenligne priserne.

Spørgsmål? Skriv til os

Om skolerejsen til London

”When a man i tired of London, he is tired of life, for there is in london all that life can afford” - Samuel Johnson.

Enhver London-guide med respekt for sig selv indledes med dette Johnson-citat, - så derfor gør vi det også. Men i øvrigt er vi nu ganske enig med Dr. Johnson: London bliver man aldrig færdig med og også derfor sender vi mange grupper på skolerejse til London hvert år.

En skolerejse til London består af en tilpas blanding af gængse turistseværdigheder og af et fagligt program. London er derfor et perfekt mål for skolerejsen lige meget hvilket fag, I rejser med. Udbuddet af seværdigheder og attraktioner er overvældende, og der vil helt givet være et museum eller en samling, der passer til jeres fag. Endvidere lader det sig ret nemt gøre at arrangere studiebesøg, som matcher jeres krav på skolerejsen til London. Danske elever på skolerejse til London mestrer engelsk i en sådan grad, at de kan få udbytte af besøg, foredrag m.v. Det er tillige betryggende, at eleverne kan gøre sig forståelig, når de på egen hånd bevæger sig rundt i byen, hvor der er meget at se og opleve for unge mennesker.

Skolerejsen til London kan også benyttes til at skabe et bedre sammenhold i klassen. Glæd jer til imponerende musicaloplevelser i Londons West End, et spændende indblik i Londons dystre historie i London Dungeons og en tur på Harry Potter filmsættet og meget mere.

Hvis I ønsker andre faglige oplevelser på jeres skolerejse til London, kan vi blandt andet organisere et besøg på Bank of England Museum, hvor I kan lære om Londons grundlæggelse i 1694 eller et besøg på Shakespeares Globe Teater som er en tro kopi af teatret, hvor William Shakespeares kendte stykker blev fremført.

Besøg museer på skolerejsen til London

London må være en af de storbyer i verden, hvor der er flest museer (ca. 300). Foruden de rigtig store - hvoraf de fleste blev grundlagt i det engelske imperiums storhedstid under Dronning Victoria - så har London en overflod af museer og mindre samlinger, som dækker alle tænkelige emner, og der kommer jævnligt nye til. Tilsyneladende har englænderne en mani med at oprette museer. Det virker nærmest som om, at ethvert hus - hvor der en gang har boet en berømthed - siden hen bliver gjort til museum.

Om transporten på skolerejsen til London

Hvordan kommer I i det hele taget rundt på skolerejsen til London? Og svaret er: Det gør I til fods! - for dels oplever I byen tættere på, og dels bevæger trafikken sig så langsomt (i gennemsnit ca. 15 km i timen), at det mange gange bedre kan betale sig at gå. På en skolerejse til London skal I dog vidt omkring, hvorfor I hurtigt kommer rundt med undergrundsbanen. Imidlertid ser man jo ikke så meget af London dernede i "The Tube" (røret), så I skal selvfølgelig også ud at køre med de berømte dobbeltdækkerbusser på skolerejsen til London.

Skolerejser til andre spændende byer

Skolerejse til Edinburgh
Skolerejse til Amsterdam
Skolerejse til New York
Skolerejse til Berlin
Skolerejse til Amsterdam

Se flere forslag til fagligt program på skolerejsen til London forneden.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.