{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Skip julen og rejs til et af disse 5 steder

bagan-myanmar-balloons-sunset

Har du overvejet at rejse væk i julen?

At rejse i julen lyder måske mærkeligt for nogen, men det kan faktisk være en god idé! Vejret er ofte koldt og gråt på dette tidspunkt herhjemme, og så er juleferien gavnlig i betragtning af antallet af fridage. Slip det stress som julesæsonen ofte bringer med sig, og fortæl familien at du ikke vil være at finde om julebordet i år, men hellere vil stikke af til en af disse destinationer: 

 

1. Sri Lanka

Sri Lanka er blevet et meget populært rejsemål, og i de senere år er landet virkelig blevet opdaget af backpackere verden over. Smuk og spektakulær natur, spændende kultur og fantastiske strande. Efter mange års borgerkrig er Sri Lanka nu kommet som et fantastisk alternativ i Asien. Deltag i et surfing kursus eller deltage i en af vores mange oplevelsesrejser. Det bedste tidspunkt at rejse på er mellem december og marts.

2. Myanmar

Myanmar er ligeledes blevet et populært rejsemål, og det er ikke uden grund. Landet er en rigtig drømme destination og et rigtig spændende alternativ til nabolandet, Thailand. Den bedste tid at rejse til Myanmar på er mellem november og februar, så juleferien er en perfekt mulighed! Vi garanterer, at du ikke bliver skuffet.

3. Costa Rica

Costa Rica er efterhånden en ret velkendt destination i Mellemamerika, men det er ikke uden grund. Landet har nemlig alt, hvad du drømmer om! Her kan du arbejde som frivillig, tage et dykkerkursus, lære at surfe, gå lange ture i fantastisk natur eller bare slappe af på nogle vidunderlige strande. Hvis du ikke har været i Costa Rica, er det på tide! At rejse til Costa Rica er generelt bedst mellem december og april.

4. Brasilien

Brasilien er lige så fantastisk, som landet er enormt. Sydamerikas største land og verdens 5. største land fortjener al den tid du kan sætte af! Landet har sin højsæson mellem december og marts, så der vil være masser af backpackere at opleve landet med. Og her er rigeligt at opleve. Tag et kig på nogle af vores fantastiske muligheder i sambalandet.

5. Sydafrika

Sydafrika er en vidunderlig destination, der kan besøges hele året rundt, men den absolut bedste sæson er fra ca. midten af december til begyndelsen af februar. Det er også højsæson for sydafrikanere, så hvis du vil rejse til Sydafrika i julen, skal du være tidligt ude. Som destination er Sydafrika et eventyr i sig selv med alt fra dykning med hvidhajer og safari til frivilligt arbejde med dyr eller surfkurser. Landet er også et perfekt udgangspunkt for en fantastisk overlandstur i truck i det sydlige Afrika!

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.