{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Ungdomsrejser for alle!

travel-inspiration-happy-friends-jumping-water

Ungdomsrejser for alle typer rejsende!

Du er ung, og du vil gerne rejse. We hear you! Men hvor skal din ungdomsrejse gå hen, og ikke mindst, hvilken slags ungdomsrejse, eller ungdomsferie, skal du vælge at tage på? Der findes så mange muligheder, at det kan være svært at overskue. Hvis du spørger os, så skal du glemme alt om en uge med vild druk og onde tømmermænd i Llorret de Mar eller Alanya. Få en oplevelse, du rent faktisk kan huske bagefter. Her får du et par forslag til ungdomsrejser, der måske kunne være noget for dig.

Ungdomsrejser sammen med andre unge danskere

Vi har et temmelig fedt koncept, hvis vi selv skal sige det. Hvis du drømmer om en ungdomsrejse, men ikke kan overskue hele planlægningsfasen og selve rejsen alene, så kan du tage med på en af vores ungdomsrejser sammen med andre unge danskere. 

Her rejser I sammen i en gruppe på omkring 9-10 stykker, og det betyder, at du kommer til få nogle rigtig gode venner, som du ikke havde inden du tog hjemmefra. Det er en fantastisk måde at møde andre på, og det sociale element er næsten vigtigere, end hvor rejsen går hen. Har du aldrig prøvet denne form for ungdomsferie før, så skal du virkelig overveje det!

De findes i forskellige længder, og hvis ikke der lige er dén rejsesammensætning, du drømmer om, så kan vi altid hjælpe med en grupperejse sammen med andre unge fra hele verden i hele verden.

Tag på surfcamp med andre unge

Surfing er en aktivitet, der altid tiltrækker mange unge. Det er en universel sport, og hvem kan ikke se sig selv i en hverdag bestående af flotte strande, surfing og kolde øl med de andre surfere i campen om aftenen?

En ungdomsrejse kan sammensættes præcis som du ønsker det, men med en surfcamp, går du aldrig helt af vejen, og du kan være sikker på at møde andre unge!

surfing på din ungdomsrejse

Alle de andre muligheder på din ungdomsrejse

Der findes SÅ mange måder, hvorpå du kan sammensætte din ungdomsrejse. Det behøver ikke nødvendigvis være en rejse på flere måneder, og mindre kan også gøre det.

Uanset hvilke ting, du har på din bucketlist, så kan vi hjælpe dig med planlægningen. Hvis du blot har et par ugers ferie, kan du vælge at sammensætte fly og hotel alene, eller alternativt tilføje et par dages aktiviteter sammen med andre unge. Det kan f.eks. være:

Har du brug for hjælp til planlægningen af din ungdomsrejse, så lad os hjælpe dig med at sammensætte lige præcis dén rejse, du drømmer om.

Få hjælp til ungdomsrejsen!

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.