{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Ungdomsrejser for alle!

travel-inspiration-happy-friends-jumping-water

Ungdomsrejser for alle typer rejsende!

Du er ung, og du vil gerne rejse. We hear you! Men hvor skal din ungdomsrejse gå hen, og ikke mindst, hvilken slags ungdomsrejse, eller ungdomsferie, skal du vælge at tage på? Der findes så mange muligheder, at det kan være svært at overskue. Hvis du spørger os, så skal du glemme alt om en uge med vild druk og onde tømmermænd i Llorret de Mar eller Alanya. Få en oplevelse, du rent faktisk kan huske bagefter. Her får du et par forslag til ungdomsrejser, der måske kunne være noget for dig.

Grupperejser med andre unge

Hvis du er en ung rejsende, der ønsker at udforske verden på din egen måde, men ikke alene - så er du kommet til det rette sted! Vi har gjort det nemt for dig, og skabt to unikke måder at rejse i grupper på, der er perfekte til dig: KILROY Tripmates 18-24 og KILROY Tripmates 23-31. Forskellige aldersgrupper, forskellige varigheder og en forskellige tilgang – men akkurat lige så stor fokus på eventyr og værdi for pengene! Mød din nye bedste rejsekammerat, besøg virkelig episke destinationer, prøv nye (og nogle gange udfordrende) aktiviteter og hav det sjovt med alle de nice mennesker, du møder på din rejse. Uanset om du holder sabbatår, er førstegangs-backpacker eller ung i fuldtidsjob, har vi den rejse, der passer til dine behov og dit budget. Tjek vores KILROY Tripmates-rejser ud nedenfor, og læs mere om, hvad der gør dette koncept så unikt🌍✨🌟

Tripmates 18 til 24         Tripmates 23 til 31

Tag på surfcamp med andre unge

Surfing er en aktivitet, der altid tiltrækker mange unge. Det er en universel sport, og hvem kan ikke se sig selv i en hverdag bestående af flotte strande, surfing og kolde øl med de andre surfere i campen om aftenen?

En ungdomsrejse kan sammensættes præcis som du ønsker det, men med en surfcamp, går du aldrig helt af vejen, og du kan være sikker på at møde andre unge!

surfing på din ungdomsrejse

Alle de andre muligheder på din ungdomsrejse

Der findes SÅ mange måder, hvorpå du kan sammensætte din ungdomsrejse. Det behøver ikke nødvendigvis være en rejse på flere måneder, og mindre kan også gøre det.

Uanset hvilke ting, du har på din bucketlist, så kan vi hjælpe dig med planlægningen. Hvis du blot har et par ugers ferie, kan du vælge at sammensætte fly og hotel alene, eller alternativt tilføje et par dages aktiviteter sammen med andre unge. Det kan f.eks. være:

Har du brug for hjælp til planlægningen af din ungdomsrejse, så lad os hjælpe dig med at sammensætte lige præcis dén rejse, du drømmer om.

Få hjælp til ungdomsrejsen!

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.