{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Skolerejse til New York

se skylinen på jeres skolerejse til new york

Få hjælp til at arrangere den bedste skolerejse til New York

Kolonihistorie, skyskrabere, kunst og kultur, SoHo, Little Italy, museer og parker. Forretningsmæssigt, finansielt og kulturelt er New York en verdensleder og på en skolerejse til New York vil oplevelserne stå i kø for at blive udforsket. Vi har altid gode priser på skolerejser til New York pga. vores specialaftaler med flyselskaberne. 

Se priser på skolerejser til New York.

Få et gratis tilbud

Skolerejse til New York - sådan hjælper vi jer

Vi er eksperter i skolerejser til New York, og hvert år arrangerer vi mange forskellige skolerejser til New York. Hver skolerejse til New York er unik, hvor ønsket for oplevelser, gruppesammensætning og budget varierer fra gruppe til gruppe. Det ved vi, og derfor skræddersyer vi alle tilbud på skolerejser til USA med udgangpunkt i jeres budget, ønsker og tanker.

I bliver tilknyttet en fast rejsekonsulent som gør det nemt og overskueligt for jer at rejse på skolerejse til USA. Vi hjælper jer bl.a. med:

 • alt det praktiske
 • al planlægningen
 • navnelister
 • deadlines
 • evt. ændringer

Når I er af sted på skolerejsen i USA, er vi desuden tilgængelige 24/7 på vores nødtelefon såfremt der skulle opstå nogle komplikationer.

Hos os er I i trygge hænder fra A-Z.

 

Fra-priser på skolerejser til New York

Prisen er baseret på 20 personer

 

✈️Fly & hostel til New York
7 dage | 5 nætter


Nov-feb: 4.645,-

Mar-okt: 4.645,-

Flyrejse Kbh-New York t/r på økonomiklasse

5 nætter på hostel i New York

✈️Fly & hostel New York + Washington DC
8 dage | 6 nætter 


Nov-feb: 5.845,-

Mar-okt: 5.845,-

Flyrejse Kbh-New York t/r på økonomiklasse
4 nætter i NYC & 2 nætter i Washington DC.

Hvad er inkluderet i prisen?

 • I bliver tilknyttet en personlig rejsekonsulent og får al hjælp og vejledning fra A-Z
 • Flyrejse t/r til New York på økonomiklasse inkl. 23 kg. bagage
 • Priserne er baseret på overnatning på hostel i flersengsværelse med bad og toilet på gangen, ekskl. morgenmad
 • Antallet af overnatninger er angivet ved prisen ovenfor
 • Fagligt kompendium om New York
 • Alle skatter og afgifter
 • 24-timers nødtelefon under hele jeres studietur til New York
 • Afgift til Rejsegarantifonden
 • Digitalt ISIC-kort til alle studerende
 • Digitalt ITIC-kort til alle lærere

Flere/færre nætter på skolerejsen til New York er altid muligt. Det er også muligt at opgradere fra hostel til hotel, og vi sender jer gerne flere priser på overnatningsmuligheder i New York, så I kan sammenligne priserne.

Spørgsmål? Skriv til os

Overnatning på skolerejsen til New York

køjesenge på hostel til skolerejser til new york

New York er en gigantisk by, og det kan vært svært at vurdere, hvor det er bedst at indkvartere gruppen. Vi har testet flere gode hostels og hoteller i New York, og kun udvalgt dem som er ideele for grupper på en skolerejse til New York. Vores kriterier er altid, at den indlogering vi anbefaler ligger godt placeret i New York , har faciliteter som grupper typisk efterspørger og er vant til at have større grupper boende. Af eksempler på hoteller og hostels i New York kan vi nævne (vi har mange flere):

Om skolerejsen til New York

New York er en super spændende destination til en skolerejse. Byen er kæmpe og som dansk skoleelev i New York, vil man uden tvivl føle sig lille bitte i 'the Big Apple'. Oplev den ægte new yorker atmosfære mens I lægger hovedet bagover, og ser op på byens mange skyskrabere, vilde attraktioner og must-see sights. Vi kan anbefale en tur med elevatoren op i Empire State Building (helst på en skyfri dag) og en sejltur til Liberty Island eller Ellis Island, hvor I ser USAs symbol på frihed - Frihedsgudinden. Andre populære sights på en skolerejse til New York er:

 • Ground Zero
 • Central Park
 • Moma (Museum of Modern Art)
 • Guggenheim museet
 • The Met (The Metropolitan Museum of Modern Art)
 • Wall Street
 • Times Square
 • TriBeCa
 • SoHo

Det er desuden nemt at komme rundt på jeres skolerejse til New York. Vi vejleder jer om offentlig transport for hele gruppen. New Yorks subway og offentlige transport er yderst velfungerende og der er næsten altid en musiker eller tryllekunstner der underholder undervejs.

Historien om New York

New Yorks spændende historie er svær at undgå at tale om på jeres skolerejse til New York. Når I fra flyet får øje på, og senere i bil, nærmer jer Manhattans markante skyline, er det svært at forestille sig, at dette område langt ind i 1700-tallet var overvejende skovdækket. I dette område levede en gren af Algonkinstammen, en indianerstamme som beboede kyststrækningen fra Maine mod nord til Chesapeake-bugten mod syd, og drev jagt og fiskeri i et område med stor overflod af både fisk og jagtdyr.

Det var hollænderne, som etablerede den første europæiske bosættelse på sydspidsen af det nuværende Manhattan. Af de indfødte, Manate-indianerne, købte hollænderne et område, som de gav navnet Nieuw Amsterdam (Ny Amsterdam).

Den by I møder på skolerejsen til New York, er i dag en moderne storby, et af verdens største bysamfund og sikkert verdens mest indflydelsesrige bysamfund på en række områder som fx økonomi, kultur, storpolitik, underholdning, mode, medier og arkitektur.

Transporten i New York for skolerejser

Hvis I vil opleve New York på den grundige måde, så anbefaler vi at I går rundt. Den systematiske inddeling af de mange blocks, gør det nemt at komme rundt på skolerejsen til New York. Hvis det skal gå lidt hurtigere fra A-B, så er det nemt at tage metroen eller bussen. Vi anbefaler at I tager bussen for samtidig at nyde livet i gaderne mens I bliver transporteret rundt, selvom det også er underholdende at tage metroen i New York, da den ofte tiltrækker musikanter, dansere og gøglere som sørger for underholdningen i metroen. Mange af dem er virkeligt dygtige.

I myldretiden kan I særligt spare meget tid ved at gå, da trafikken har det med at gå i stå i disse tidsrum.

Få meget mere vejledning om transporten på jeres skolerejse til New York hos jeres personlige rejsekonsulent.

Vi kan også hjælpe jer med skolerejser til andre spændende byer fx:

Skolerejse til Berlin
Skolerejse til London
Skolerejse til Edinburgh
Skolerejse til Amsterdam
Skolerejse til USA

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.