{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

De bedste skolerejser til udlandet

Hvis I er 10 personer eller flere, kan vi hjælpe jer med at skræddersy jeres skolerejse til udlandet. Da vi har specialaftaler med leverandører over hele verden, bl.a. flyselskaberne, har vi mulighed for at skræddersy skolerejser til udlandet af aller højeste kvalitet og til rigtig gode priser. I kan også rejse med tog eller bus - I bestemmer.

Når I lader os arrangere jeres skolerejse til udlandet skal I ikke bekymre jer om deadlines, eventuelle ændringer og vigtige detaljer, dem tager vi os af. Vi er desuden altid tilgængelige på vores nødtelefon under hele jeres skolerejse - 24/7. Gruppelederen får en fast rejsekonsulent hos KILROY, som hjælper fra A-Z, og som altid er nem at komme i kontakt med.

Kort sagt, så gør vi det nemt for jer at rejse af sted som en større gruppe på en skolerejse til udlandet.

Få et gratis tilbud på skolerejsen

Skolerejse til udlandet - sådan hjælper vi jer

Fortæl os jeres ønsker for skolerejsen samt det samlede budget for hele gruppen, og vi kvitterer med et skræddersyet tilbud. Det koster ingenting at spørge os om en samlet pris på jeres skolerejse til udlandet og det er selvfølgelig altid 100% uforpligtende at modtage et tilbud på en skolerejse fra os.

I bestemmer om I blot vil have hjælp med at arrangere transporten til jeres destination, og om I vil rejse med tog, bus eller fly. Hvis I ønsker det, kan vi også komme med forslag til indkvartering fx vandrehjem, hostels eller hoteller. Vi har testet og udvalgt flere gode overnatningssteder som er ideele til skolerejser. Vi kan også hjælpe jer med det faglige program, såfremt I ønsker det. Vi sender jer gerne flere priser fx på forskellige transportmuligheder og forskellig indkvartering. På denne måde har I mulighed for at sammenligne priserne på jeres skolerejse til udlandet


Spørgsmål? Skriv til os

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.