{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Fitness i udlandet

Dyrk Fitness i udlandet | Crossfit i udlandet | KILROY
Dyrk Fitness i udlandet | Crossfit i udlandet | KILROY

Bliv sundere og stærkere med fitness i udlandet!

Har du lyst til at tage på en aktiv ferie i udlandet og komme i rigtig god form? Så er en fitnessrejse til udlandet noget for dig. Du får det fantastisk, din krop vil takke dig og du får et kæmpe selvtillidsboost. Det kan være svært at finde plads til træning i hverdagen, men på en fitnesstur i udlandet får du sport og træning helt ind under huden sammen med andre fra hele verden.

Hør mere om fitness i udlandet!

Fitnessture er for alle, både dem som ikke vil på ferie uden træning og dem, som bare er nysgerrige på hvordan de måske kan få træning til at blive noget for dem! Deltagelse på en fitnesstur kan ændre dit liv for altid. Ved at dyrke crossfit i udlandet mærker du de fysiske og mentale forbedringer på egen krop, ligesom du også får nye bekendtskaber, sol og varme og fede oplevelser. Du bliver et sundere og stærkere menneske, og du får med garanti nye gode venner! Du kan bl.a. tage på crossfit bootcamp på Bali eller til Thailand. Hvis du er mere til Afrika, har vi også en fitnesspakke i Sydafrika. Tjek dem ud, og se hvilken der passer bedst til dig!

Vi tilbyder fitness følgende steder:

Er der mange der rejser alene på fitnesstur?

Du kan tage på fitnessrejse med en ven, veninde, kusine, fætter, kæreste eller hvem du kunne tænke dig, men du kan også sagtens komme alene. Faktisk er ankommer langt størstedelen af deltagerne alene, og der opstår hurtigt et fedt socialt liv. Kort sagt, du er sikret en fantastisk oplevelse under varmere himmelstrøg.

Hvad drømmer du om?

Hvorfor dyrke fitness med KILROY?

Sikkerhed

Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du rejser.

Altid til rådighed

Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!

Planlæg i forvejen

Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid ved at planlægge i forvejen.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.