{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Fitness på Bali

Fitness på Bali | Fitnessrejser til Bali | KILROY
Fitness på Bali | Fitnessrejser til Bali | KILROY

Fitness på Bali

Hvis du er vild med fitness, så vil du elske vores crossfit bootcamp på Bali. Der er plads til alle, og du får tilrettelagt et personligt træningsprogram til dig, når du ankommer. På den måde sikrer du dig, at du får lige præcis dét ud af opholdet, som du ønsker.

Hør mere om fitness på Bali!

Hvorfor crossfit på Bali?

Ja, hvorfor ikke? Bali har det hele. Smukke strande, fantastisk natur, lækker mad, en levende kultur og nu altså også en glimrende mulighed for at komme i topform under palmerne.

Crossfit bootcampen på Bali er fyldt med lækre faciliteter, og du får nem adgang til stranden, der blot ligger 30 sekunder fra, hvor du bor. Det bliver simpelthen ikke federe. 

Programmet du får tilrettelagt består af primært crossfitøvelser, men der er f.eks. også yoga-sessions og andre fitnessøvelser med i dit ophold.

Se de forskellige muligheder for at komme på crossfit bootcamp på Bali herunder.

6 gode grunde til at tage på crossfit bootcamp på Bali

  1. Gode resultater: På Crossfit bootcamp lærer du specifikke teknikker, så du kan opnå de opsatte mål for opholdet. 
  2. Fantastiske faciliteter: Det er ikke bare blod, sved og tårer på crossfit bootcamp. Du kan også slappe af ved poolen, få massage eller spise lækre sunde måltider. 
  3. Dynamisk træning: Mange mister fokus og motivation, fordi træningen hurtigt bliver ensformig. På Bali er træningen ligeså variereret, som den er intens! Eftersom du udvikler dig og bliver skarpere, bliver de daglige udfordringer ligeledes mere og mere udfordrende. Det holder motivationen oppe i det lange løb.
  4. Mød ligesindede: På crossfit bootcampen møder du andre, der har de samme drømme og mål som dig selv. Derfor er der et fedt socialliv og en fed fælleskabsfølelse på bootcampen på Bali. Sociallivet kan på ingen måde sammenlignes med et fitnesscenter hjemme i Danmark.
  5. Fokus: At sætte tid og fokus af til træning og den daglige kost, kan være hektisk i en travl hverdag derhjemme. Derfor er crossfit bootcampen på Bali det perfekte sted til dig, som trænger til et fokuseret og intenst træningsophold. 
  6. Få sunde vaner: Der er en stor grad af frihed på bootcampen, hvilket giver dig en oplagt mulighed for at lægge et sundt 'pres' på dig selv. På den måde bliver du forhåbentlig mere dedikeret og motiveret, hvilket kan få dig til at omlægge nogle vaner i dit liv.

Hvorfor dyrke fitness med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du dyrker fitness.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid ved at planlægge i forvejen.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.