Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Dyrk fitness på Mallorca

kvinde der løber på en strand på mallorca
sup i middelhavet på mallorca

Tag på den fedeste fitnessrejse til Mallorca

Kom i form på en træningsrejse til Mallorca i Spanien! Her finder du vores fitness bootcamp lidt udenfor byen Pollenca. Her bor du 50 meter fra Middelhavet, og dagene kommer til at blive en blanding af træning og lækker solferie! Der står blandt andet Body360, SUP og HIIT på programmet.

Skriv til os og hør mere!

Træningsniveauer for alle

Uanset hvilket niveau du har i dag, når der kommer til styrke og kondition, så findes der er et program til dig også! Alle som bor på campen er der af samme årsag, nemlig at komme styrket ud af opholdet - og det skaber en rigtig fed og motiverende atmosfære, som er med til at give dig den ekstra energi!

Alle træningspas er obligatoriske, så du er ikke tvunget til noget. Og på træningsrejsen til Mallorca får du i øvrigt en masse andet end blot træning.

SUP, fitness & beachvolley

På campen på Mallorca får du ikke bare velsammensatte træningspas. Her har du også mulighed for at prøve SUP (stand-up paddle), hænge ud på stranden eller spille beachvolley med de andre i campen. Derudover er der mulighed for at tilmelde sig udflugter sammen med nogle af de andre.

Hvor bor man?

Det findes to typer af overnatning på campen; Standard og Deluxe. Afhængig af hvor mange der bor i campen samtidig, kan mulighederne variere. 

Beach house Accommodation (fællesværelse)

Hvis du vælger at bo standard kommer du til at sove i et fællesværelse med 4 senge. Huset du kommer til at bo i er stort, og der findes masser af muligheder for at slappe lidt af på egen hånd. Desuden ligger det med direkte adgang til yoga- og træningsfaciliteter og stranden.

Deluxe Accommodation

Hvis du vælger at bo deluxe, kommer du til at bo på et 4-stjernet resort med 2 swimmingpools, udsigt over Middelhavet, spa & gym. Du har 200 meter til bootcampen, og så kan du vælge at bo i enten enkelt- eller dobbeltværelse. 

Er du frisk på at komme i form på Mallorca?

Book en omgang gratis rejserådgivning, så kickstarter vi dit eventyr. Vi hjælper dig med at besvare dine spørgsmål, med planlægningen og med at finde de bedste flybilleter, hvis du har brug for det.

Få gratis rådgivning

Hvorfor tage på træningsrejse med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du dyrker fitness.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid ved at planlægge i forvejen.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter

Kommende events

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.