{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Dyrk fitness på Mallorca

kvinde der løber på en strand på mallorca
sup i middelhavet på mallorca

Tag på den fedeste fitnessrejse til Mallorca

Kom i form på en træningsrejse til Mallorca i Spanien! Her finder du vores fitness bootcamp lidt udenfor byen Pollenca. Her bor du 50 meter fra Middelhavet, og dagene kommer til at blive en blanding af træning og lækker solferie! Der står blandt andet Body360, SUP og HIIT på programmet.

Skriv til os og hør mere!

Træningsniveauer for alle

Uanset hvilket niveau du har i dag, når der kommer til styrke og kondition, så findes der er et program til dig også! Alle som bor på campen er der af samme årsag, nemlig at komme styrket ud af opholdet - og det skaber en rigtig fed og motiverende atmosfære, som er med til at give dig den ekstra energi!

Alle træningspas er obligatoriske, så du er ikke tvunget til noget. Og på træningsrejsen til Mallorca får du i øvrigt en masse andet end blot træning.

SUP, fitness & beachvolley

På campen på Mallorca får du ikke bare velsammensatte træningspas. Her har du også mulighed for at prøve SUP (stand-up paddle), hænge ud på stranden eller spille beachvolley med de andre i campen. Derudover er der mulighed for at tilmelde sig udflugter sammen med nogle af de andre.

Hvor bor man?

Det findes to typer af overnatning på campen; Standard og Deluxe. Afhængig af hvor mange der bor i campen samtidig, kan mulighederne variere. 

Beach house Accommodation (fællesværelse)

Hvis du vælger at bo standard kommer du til at sove i et fællesværelse med 4 senge. Huset du kommer til at bo i er stort, og der findes masser af muligheder for at slappe lidt af på egen hånd. Desuden ligger det med direkte adgang til yoga- og træningsfaciliteter og stranden.

Deluxe Accommodation

Hvis du vælger at bo deluxe, kommer du til at bo på et 4-stjernet resort med 2 swimmingpools, udsigt over Middelhavet, spa & gym. Du har 200 meter til bootcampen, og så kan du vælge at bo i enten enkelt- eller dobbeltværelse. 

Er du frisk på at komme i form på Mallorca?

Book en omgang gratis rejserådgivning, så kickstarter vi dit eventyr. Vi hjælper dig med at besvare dine spørgsmål, med planlægningen og med at finde de bedste flybilleter, hvis du har brug for det.

Få gratis rådgivning

Hvorfor tage på træningsrejse med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du dyrker fitness.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid ved at planlægge i forvejen.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.