{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Fitness i Sydafrika

Dyrk fitness i Sydafrika | Fitnessrejser til Sydafrika | KILROY
Dyrk fitness i Sydafrika | Fitnessrejser til Sydafrika | KILROY

Fitness i Sydafrika

Vil du have en enestående mulighed for at kombinere et aktivt fitnessophold med det søde rejseliv i Sydafrika?

I Sydafrika får du mulighed for at komme i form sammen med andre unge. Der er tilrettelagt fede træningsprogrammer hver dag, så du kommer ikke til at kede dig. Træningen består af blandt andet yoga, pilates, crossfit og udholdenhedstræning, så der er noget for enhver smag. Du får desuden personlig vejledning og mulighed for at tilrettelægge et træningsprogram, når ugen er ved at være forbi.

Hør mere om fitness i Sydafrika!

Træningen foregår typisk om morgenen, og dermed er eftermiddagene som oftest til fri afbenyttelse. Her er der dog også masser af aktiviteter planlagt, og du kan f.eks. snorkle med sæler, lære at surfe eller tage på hike op til Table Mountain og nyde det fantastiske syn ud over Cape Town.

Hvad indeholder en fitnessrejse til Sydafrika?

Indholdet på fitnesspakkerne kan variere, men som udgangspunkt er der to måltider inkluderet om dagen (morgenmad og aftensmad). Derudover er der overnatning på det cool hostel Saltycrax i Cape Town under hele opholdet, samt en 1 x lufthavnstransfer - enten til eller fra lufthavnen. Derudover er der et hav af aktiviteter, og med garanti et fedt socialliv. Men alt dette kan du læse mere om inde på de enkelte ture.

Hvordan booker jeg en fitnesspakke til Sydafrika?

Her på siden kan du se, hvilke fitnesspakker vi udbyder i Sydafrika for tiden. Du kan også kontakte en rejsekonsulent, hvis du er i tvivl om, hvilken pakke du bør vælge, eller hvis du har yderligere spørgsmål til pakkens indhold. Det kan også være, at du ønsker at sammensætte din fitnessrejse med andre aktiviteter i Sydafrika. Uanset hvad, så er vores dygtige konsulenter eksperter på området, og kan sammensætte den perfekte rejse til dig.

Hvorfor dyrke fitness med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du dyrker fitness.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid ved at planlægge i forvejen.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.