{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


10 destinationer til dig der vil rejse off the beaten track

Naturen er fantastisk i Alaska

Er du på jagt efter det ukendte?

Vil du rejse derhen, hvor ingen af dine venner har været endnu? Længes du efter nye oplevelser off the beaten track på den anden side af jorden? Så er det oplagt at tjekke denne liste over 10 helt unikke destinationer ud.

1. Alaska, USA

Res till Alaska

For dig som har set filmen 'Into the Wild', kan det være at en rejse til Alaska virker mere skræmmende end indbydende. Men faktum er, at dette vildmarksparadis er fuldstændig fantastisk. Alaska er USA's største delstat, men har blot omkring 670.000 indbyggere. Det er også her du finder USA's største bjerg Mount McKinley, du finder masser af gode treks, gizzlybjørne og masser af fisk! Tag toget via Alaska Railroad og nyd den fantastiske natur på vejen.

2. Vanuatu

Vanuatu er én af de traditionelt mindre besøgte destinationer i Oceanien, men det er egentlig en skam. Vanuatu er en helt fantastisk Stillehavs-ø, der både byder på rå vulkaner og kridhvide sandstrande! Der er langt til Vanuatu, og derfor er det nok det færreste af dine venner, der har besøgt landet.  

3. Ulaanbataar, Mongoliet

en klassisk hytta i öppet landskap i mongoliet

Mongoliet er for mange et fremmed, spændende og mystisk land. Her findes masser at opleve og et landskab, der er utrolig unikt og råt. Hovedstaden er Ulaanbaatar, og her bor omkring 1,3 millioner mennesker. Smag den traditionelle mad eller besøg det naturhistoriske museum, hvor du blandt andet kan se dinosaurskelletter fra Gobi-ørkenen.  

4. El Salvador

El Salvador er det mindste land i Mellemamerika. Det betyder dog ikke, at det er det mindst spændende land, selvom de fleste der besøger Mellemamerika dog mest kigger i retning af Costa Rica, Nicaragua eller Panama. Du finder masser af tropisk jungle og så er El Salvador et fantastisk sted, hvis du er til surfing. 

5. Titicaca-søen, Peru & Bolivia

Upplev Titicaca sjön i Peru

Titicaca-søen er perfekt for dig, der gerne vil have afslapning i sin reneste form. Besøg de lokale på øerne ude i søen. Jo længere du kommer ud, desto mere afskåret fra omverdenen er de lokale, som ofte lever uden moderne teknologi. 

Søen er en af Sydamerikas største, og der findes masser af gamle Inka-ruiner omkring søen. Glæd dig til at få lækker seafood, når du spiser på nogle af restauranterne i nærheden af søen.

 6. Madagaskar

Upplev Madagascar

Udenfor Afrikas kyst ligger et af kontinentets helt store naturparadis, Madagaskar. Foruden et spektakulært dyreliv og magiske strande findes der 2 meget forskellige regnskove i landet; der findes 1 tropisk og 1 tør. Et must må være at opleve safari i Madagaskar og gode trekkingruter som bl.a. tager dig forbi magiske vandfald. 

7. Tasmanien, Australien

Upplev Tasmanien

Australien har så utrolig meget at byde på, at mange rejsende glemmer alt om Tasmanien, der er landets sydligste punkt. Øen er virkelig lækker at besøge, og byder på alt fra hyggelige barer og festivaler til trekking i vildmarken. Den charmerende by, Hobart, er øens største og har mange gange tidligere været omtalt på grund at byens gæstfrie indbyggere.

8. Påskeøen, Chile

Upplev påskön

Påskeøen er ikke det mest besøgte sted, og det er der god grund til. Den chilenske ø ligger geografisk placeret omkring 2200 km fra den nærmeste beboede ø og 3700 km fra det nærmeste fastland. Det er altså ikke lige den nemmeste smuttur, at besøge Påskeøen, men når du endelig har fundet vej hertil, vil du ikke fortryde det. Glæd dig til at opleve de ikoniske stenstatuer, de skønne strande, krystalklart vand, og så er der både surfing og dykning i verdensklasse.

9. Paje på Zanzibar, Tanzania

Upptäck Zanzibar

Leder du efter paradis på jord? Den lille fiskerby Paje på Zanzibar er et glimrende bud! Der er super gode dykkerspots, glimrende kitesurfing-muligheder og en skøn lokalbefolkning med oprindelse fra mange forskellige steder i verden. Sandstrandene er lange, hvide og byder på det lækreste badevand. Slut dagen af med at drikke kokosnødder mens du ser solen gå ned i horisonten. Har du brug for mere inspiration?

10. Ushuaia, Argentina

 Upptäck Ushuaia

Et styks t/r-billet til verdens ende, tak! Ushuaia i det sydlige Argentina er verdens sydligst beliggende by, og er omgivet af sneklædte bjerge, floder og søer, fugle, sæler og pingviner. Måske har du lyst til at stå på ski? Det er i hvert fald også en mulighed her, og så er Ushuaia udgangspunktet for din rejse til Antarktis, hvis du har det på din bucketlist. 

Er du blevet inspireret?

Skriv til os og få hjælp!

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.