{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Rejser i december

acapulco-mexico-beach-cover

Hvor skal man rejse hen i december?

Er du ikke til det store juleræs i Danmark? Vil du hellere nyde december under en palme i Mellemamerika? ler hvad med nytår i Sydney måske? Vi forstår dig godt. December er for mange en glimrende anledning til at trække stikket, og få lidt fornyet energi, så man er klar til det nye år begynder. Der er naturligvis masser af steder, der er værd at besøge i december, hvis du drømmer om varmere himmelstrøg, og her får du et par af mulighederne!

Havde du andre lande i tankerne, eller er du stadig i tvivl om, hvor du bør rejse hen, så skriv til os, og så hjælper vi dig selvfølgelig med at finde lige nøjagtig dét, som du leder efter.

Få hjælp til at skræddersy din rejse!

Eksempler på gode rejsemål i december

Rejsekalender

NB: De røde bokse viser en række destinationer, som vi gerne vil fremhæve som nogle helt særlige steder at rejse til i december - de er beskrevet nedenfor. Derudover viser de lyseblå markeringer overordnede områder, som som også kan være gode rejsemål i december.

Læs mere om de udvalgte destinationer herunder!

Guatemala

Du vil nok opdage, at vi er ret forelskede i Mellemamerika i December. Og det er altså ikke for ingenting. Orkansæsonen er slut, og den tørre sæson har sat ind. I Guatemala er der typisk varmest ude ved kysterne, mens der i junglen og bjergområderne inde i landet er lidt køligere. Besøg den ikoniske koloniby, Antigua, oplev den autentiske Maya-kultur og besøg de kendte Tikal-ruiner. Og så skal du altså besøge det fascinerende naturvidunder, Semuc Champey.

Oplevelser du bør overveje:

Hvor lang tid bør du rejse?

 • Brug i hvert fald 2 uger på at rejse rundt i Guatemala.

Belize

Vi fortsætter i Mellemamerika, hvor det lille land, Belize, ligeledes udgør en fremragende december-escape. Caye Caulkers hvide sandstrande og dykning i The Blue Hole er to af de ting, du i hvert fald skal skrive på din liste, hvis du beslutter dig for at udskifte Danmark med Belize i December. Til forskel for de øvrige lande i Mellemamerika, så snakkes der engelsk i Belize, og det gør det lidt nemmere, når du rejser rundt i landet. 

Oplevelser du bør overveje:

 • Dykning
 • Chill på strandene på Caye Caulker

Hvor lang tid bør du rejse?

 • 2 uger er ok, hvis du udelukkende skal besøge Belize. Men landets placering gør det til en oplagt affyringsrampe til nogle af de øvrige mellemamerikanske lande.

Mexico

Mexico i december er lig med fantastisk dykning og lækkert vejr. Pukkelhvalerne begynder at ankomme i havet omkring Mexico i november, og især Cozumel er stedet du skal besøge, hvis du vil opleve livet under havoverfladen. Den plettede ørnerokke og store havskildpadder ses relativt ofte, når du dykker.

Mexico er dog andet end dykning, og hvis du rejser hertil i december, bør du også besøge de legendariske Maya-ruiner, Chichen Itza, der er beliggende i Yucutan-provinsen.  

Oplevelser du bør overveje:

 • Chichen Itza
 • Dykning
 • Rundrejse med andre unge
 • Strandene i Playa del Carmen

Hvor lang tid bør du rejse?

 • Hvis du virkelig skal have noget ud af din rejse i Mexico, så skal du i hvert fald afsætte 3 uger.

Panama

Endnu en mellemamerikansk perle i december er Panama. Her får du ligesom med de øvrige lande, lækkert klima, gode strande og gode trekkingmuligheder i bjergene omkring den lille by, San José de David.

Besøg Panama-kanalen eller tag på det vildeste bounty-eventyr på San Blas-øerne, der mest af alt ligner noget, der er photoshoppet til den helt store guldmedalje!

Oplevelser du bør overveje:

Hvor lang tid bør du rejse?

 • Isoleret set er 14 dage i Panama fint, men igen, det er oplagt at sætte endnu mere tid af, og rejse lidt rundt i nabolandene.

Caribien

Okay, her breder vi os ud over et større geografisk område, indrømmet. Men Caribien er fantastisk i slutningen af året. Højsæsonen begynder for alvor, og vejret er helt forrygende. Hvis billedet ikke sælger Caribien i sig selv, så gør ø-hop, dykning og muligheden for at tilbringe det meste af dagen i det azurblå vand i hvert fald. I Caribien går du ikke galt i byen, nærmest uanset hvor du rejser hen, men Jamaica, Bahamas, Cuba, Curacao og Den Dominikanske Republik er i særklasse!

Oplevelser du bør overveje:

 • Sejlture rundt mellem øerne
 • Dykning
 • Rundrejse på Cuba
 • Salsa-undervisning

Hvor lang tid bør du rejse?

 • Længden af din rejse til Caribien afhænger meget af, hvor mange forskellige steder du gerne vil besøge. Afsæt mindst 2-3 uger, hvis du hvis du vil besøge 1-2 lande, og så kan du lægge yderligere på, hvis du ønsker at se flere steder.

Sydney

Sydney, og hele den sydøstlige del af Australien generelt, er virkelig attraktiv i december. Beslutter du dig for at holde jul og nytår i Sydney, må vores bedste råd være at booke i god tid. Meget god tid! Der er mange, der får den idé hvert eneste år, og derfor kan du næsten ikke være tidligt nok ude. 

I december kan du opleve The Rocks Christmas Village, der finder sted indtil den 25. december, du kan opleve The Lights of Christmas og koret i St. Mary's Cathedral eller du kan vælge at se det spektakulære fyrværkerishow omkring Sydney Harbor på nytårsaften.

Oplevelser du bør overveje:

 • Nytår i Sydney
 • Road trip langs østkysten
 • Surfing

Hvor lang tid bør du rejse?

 • Du skal i hvert fald afsætte 3 uger, og gerne mere, hvis du både skal på road trip og holde jul og nytår i Sydney. Der er langt til Australien, så det sidste du vil, er at stresse rundt, når du er her. Det er jo faktisk dét, du prøver at slippe for.

Overvejer du en rejse i december?

Uanset om du er blevet inspireret af en af ovenstående destinationer, eller drømmer om noget helt andet, så kan vi hjælpe dig med at planlægge din rejse i december. Ovenstående er som sagt blot eksempler på steder, der er gode at rejse til i december, men der er naturligvis masser af andre muligheder.

Book et gratis rejsemøde!

 

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.