Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

 • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Rejser i oktober

Tanzania Zanzibar Boat On Beach

Hvor skal man rejse hen i oktober?

Oktober er typisk lig med regn, kulde og en hel nation, der ikke kan finde ud af, om de skal bruge deres overgangsjakke eller vinterjakke, når de skal ud om morgenen. Det sidste er der selvfølgelig råd for, hvis du rejser udenlands i oktober. Men hvor skal du rejse hen? Det hjælper vi dig med at finde ud af! 

Der er altid mange gode steder, du kan besøge i oktober, og her får du et par forslag fra os. Uanset om du synes nedenstående passer til dig, eller du drømmer om noget helt andet, så hjælper vi dig selvfølgelig med at finde lige nøjagtig dét, som du leder efter.

Få hjælp til at skræddersy din rejse!

Eksempler på gode rejsemål i oktober

Rejsekalender

NB: De røde bokse viser en række destinationer, som vi gerne vil fremhæve som nogle helt særlige steder at rejse til i oktober - de er beskrevet nedenfor. Derudover viser de lyseblå markeringer overordnede områder, som som også kan være gode rejsemål i oktober.

Læs mere om de udvalgte destinationer herunder!

Nepal

Tag til Nepal i oktober, hvis du er til vanvittig smuk natur, vildt dyreliv og får kriller i maven, når du tænker på muligheden for at trekke til Everest Base Camp.

I Pohkara kan du være heldig (du skal være meget heldig) at se tigere, hvis du bevæger dig ud på safari, og sandsynligheden er størst på en walking safari. Nepal er som sagt også lig med trekking. Det bjergrige land byder på nogle af de allerbedste trekkingmuligheder, og hvis du er i dit es, når du får vandrestøvlerne på, kunne et trek til Everest Base Camp måske været noget for dig. 

Snyd i øvrigt ikke dig selv for at bruge et par dage i hovedstaden, Kathmandu, hvor du kan være med til at fejre den største nepalesiske Hindu-festival, Dashain der typisk løber 15 dage ind i oktober. 

Oplevelser du bør overveje:

Hvor lang tid bør du rejse?

 • Regn med at bruge omkring 2 uger i hvert fald, og hvis du skal på et af de længere treks i bjergene, kan du i hvert fald godt lægge en uge oveni. 

Japan

Oktober er den perfekte måned at besøge Japan. Sommeren er overstået, og der er ikke lige så varmt, men stadig med meget behagelige temperaturer. Det eneste der mangler, er sådan set bare kirsebærtræerne i fuld flor. De behagelige temperaturer gør også ophold i storbyerne Tokyo, Osaka, Kyoto og Hiroshima meget mere udholdelige. 

Oktober er desuden en stor event-måned for japanerne, og du kan næsten ikke undgå at støde på fejring af et eller andet specielt i løbet af måneden. Høsten er blandt andet noget, der fejres behørigt. 

Oplevelser du bør overveje:

 • Gå på opdagelse i storbyerne
 • Oplev Halloween på japansk
 • Chill på strandene på Okinawa
 • Rejs rundt i landet med et togpas

Hvor lang tid bør du rejse?

 • Det er en lang rejse til Japan, så vi anbefaler i hvert fald, at du afsætter 3 uger til en rundrejse i landet. 

Zanzibar

En rejse til smukke Zanzibar ud for Tanzanias kyst er helt oplagt i Oktober. Byt Danmarks efterårsvejr ud med kitesurfing, dykning og en gennemsnitstemperatur mellem 25 og 30 grader. Det vil du gerne, siger du? Så kan du tilføje hvalsafari, hvide sandstrande og lækker østafrikansk mad! 

Besøg Stone Town, der er øens største by, og tag på en Spice tour, hvor du får mulighed for at komme tæt på produktionen af de lokale krydderier.  

Oplevelser du bør overveje:

 • Hvalsafari
 • Dykning
 • Tag på Spice tour
 • Kitesurfing

Hvor lang tid bør du rejse?

 • Hvis du udelukkende skal besøge Zanzibar, bør du sætte 2 uger af, men hvis du samtidig gerne vil på safari på Tanzanias fastland, kan du lægge yderligere en uge eller 2 til.

 

Kina

I Kina er der masser af ting, du bør opleve, hvis du besøger landet i Oktober. Storbyer som Shanghai, Beijing og Hong Kong har en dejlig temperatur, uden at være for varm. Det er også i oktober, at kineserne fejrer deres uafhængighedsdag (1. oktober), og det er derfor værd at bemærke, at den første uge (kendt som Golden Week) kræver at du booker det meste i forvejen, da mange kinesere har fri her. 

Tag til Chengdu og oplev den ikoniske panda, besøg Xian gravstedet og eller se de fantastiske Avatar-klipper i Zhangjiajie National Park.   

Oplevelser du bør overveje:

 • Brug tid i storbyerne
 • Få det vildeste syn og oplev Avatar-klipperne
 • Cruise på Yangtze-floden

Hvor lang tid bør du rejse?

 • Vi anbefaler at du afsætter mindst 3 uger.

 

Overvejer du en rejse i oktober?

Uanset om du er blevet inspireret af en af ovenstående destinationer, eller drømmer om noget helt andet, så kan vi hjælpe dig med at planlægge din rejse i oktober. Ovenstående er som sagt blot eksempler på steder, der er gode at rejse til i oktober, men der er naturligvis masser af andre muligheder.

Book et gratis rejsemøde

 

Kommende events

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted. OBS: På grund af pandemien anbefaler vi, at du kun vælger 1 eller 2 destinationer.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
travel-inspiration-feeling-girl-in-train-window-cover

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

travel-inspiration-feeling-girl-in-train-window-cover

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.