Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Frivilligt arbejde i udlandet

Frivilligt arbejde i udlandet | Arbejd frivilligt som del af din rundrejse | KILROY
Frivilligt arbejde i udlandet | Arbejd frivilligt som del af din rundrejse | KILROY

Godt at vide om frivilligt arbejde i udlandet

Frivilligt arbejde kan være en udfordring både fysisk og mentalt. Hvis du ønsker at lave frivilligt arbejde på din rejse skal du forberede dig, og interessere dig for at lære en ny kultur at kende. Mange spørgsmål dukker op undervejs, og herunder vil vi prøve at besvare de mest almindelige spørgsmål vedrørende frivilligt arbejde i udlandet.

Book møde og få hjælp til planlægningen!

Hvorfor deltage i frivilligt arbejde i udlandet?

Det første spørgsmål man bør stille sig selv når man overvejer at deltage i frivilligt arbejde i udlandet er, hvorfor man ønsker at deltage. Det er vigtigt at indse, at frivilligt arbejde ikke er en badeferie men en, til tider, udfordrende oplevelse, og at man forventes at deltage i arbejdet hver dag (normalt ikke i weekender) samt vise interesse for det der skal udføres. Til gengæld får du et stort udbytte fra projekterne i form af nye venner, oplevelser og følelsen af at have gjort noget særligt på din rejse.

Hvor længe skal jeg være frivillig i udlandet?

Vores projekter strækker sig fra 1 uge og helt op til ca. 30 uger. De fleste projekter har et minimum antal uger de forventer at du deltager som frivillig, og derfra er det op til dig at bestemme hvor længe du ønsker at hjælpe. Det er vores erfaring, at nu længere tid du deltager i et projekt, nu større er udbyttet for alle parter.

Hvilke egenskaber bør jeg have som frivillig på projekter i udlandet?

Det vigtigste er at man er åben, fleksibel, proaktiv og klar på at give en hånd dér hvor der er brug for det. Man skal være opmærksom på at livet kan være hårdere end derhjemme. Langt de fleste projekter drives af lokale "non profit" organisationer og disse projekter er mere eller mindre organiserede. Selvom vi har et tæt samarbejde med alle vores udvalgte partnere, er visse projekter afhængige af lokale forhold og kan i meget sjældne tilfælde blive opløst fra dag til dag, hvilket betyder, at du som frivillig kan blive nød til at skifte projekt. Det kræves at du kan tale engelsk på samtaleniveau så du kan kommunikere med andre frivillige, og for at du kan lære de lokale nogle gloser. På nogle projekter i Sydamerika og Mellemamerika kræves der et kendskab til spansk eller portugisisk, og undervisning tilbydes inden projektet starter og undervejs. På denne måde udvikler du dine sprogfærdigheder og lærer det af de lokale undervejs. 

Gør jeg egentlig en forskel som frivillig i udlandet?

Som frivillig i udlandet donerer du din tid, energi og viden og du støtter uddannelse i udlandet for børn og unge i områder, hvor undervisning ellers ikke var en mulighed. På vores dyreprojekter hjælper du med de gentagende, men vigtige, opgaver der kræves for at dyrene får et så naturligt liv som muligt. På vores miljøprojekter sikrer du bevaring af natur og miljø i områder som ellers ville være truede og uddø.

Din hjælp som frivillig er en vigtig brik i et større puslespil, og alle brikker er vigtige lige meget hvor store eller små de er.

Hvorfor skal jeg betale for at være frivillig i udlandet?

Der er nogle udgifter forbundet med et ophold som frivillig i udlandet, og selvom du giver din tid til projektet, har de sjældent råd til at betale og koordinere følgende for dig:

  • Bolig (inkluderet i prisen)
  • Mad (de fleste måltider er inkluderet i prisen, men undersøg på det specifikke projekt)
  • Koordinering af projektet (inkluderet i prisen)
  • Transport til og fra projektet (inkluderet i prisen)
  • Donation/støtte til projektet (inkluderet i prisen)
  • Tilstand og administration af projektet med lokale myndigheder (inkluderet i prisen)

Derudover får du 24 timers assistance og har hele tiden nogen i ryggen til at hjælpe hvis noget ikke går, som det bør.

Hvad indgår i vores frivillige projekter i udlandet?

  • Bolig er altid med i prisen. Ofte bor du hos en værtsfamilie, i et simpelt hus med andre frivillige eller på et hostel med køjesenge. Der er også mulighed for at få sit eget private værelse mod en ekstra betaling.
  • Mad indgår næsten altid i prisen. Nogle gange omfatter det alle måltider og andre gange kun et enkelt måltid om dagen. Det er ofte lokal mad du får serveret, og hvis du har allergier eller diabetes skal du huske at informere os.
  • Transport mellem din bolig og projekt indgår oftest i prisen (der findes få undtagelser). På de fleste projekter bliver du også hentet i lufthavnen ved ankomst og transporteret til projektet.

Skriv til os og hør om frivilligt arbejde!

Skal jeg have en særlig uddannelse eller erfaring for at blive frivillig?

Nej. Alle kan blive frivillige og yde deres hjælp. Dog kan vores rejsekonsulenter hjælpe dig med at finde et volontørprojekt der passer til din uddannelse eller interesse, hvis du fortæller os hvad du læser eller hvad du interesserer dig for. På den måde kan vi sammen sikre, at du får et meningsfyldt ophold, både personligt og professionelt. Der findes få projekter med mere komplicerede opgaver, som kan have krav til uddannelse såsom arbejde indenfor sundhedssektoren og pasning af dyr. Hvis dette er et krav vil vores rejsekonsulenter informere dig omkring dette.

Bør jeg medbringe penge eller gaver til projektet?

Undgå at tage pengegaver med til projekterne. Hvis du ønsker at medbringe gaver til f.eks. lokale børn eller unge så er tøj, blyanter og bøger gaver der vil falde i god jord. Køb det gerne ved ankomst, så du støtter økonomien i landet. Mens du er på projektet kan du tale med de lokale koordinatorer om, hvordan du ellers kan hjælpe hvis du ønsker det.

Kan jeg selv finde et frivilligt arbejde i udlandet?

Det kan du sikkert godt, men vi anbefaler det ikke. Det er rigtig svært at vide om projektet har korte eller lange mål eller om det er etableret for at hjælpe lokalbefolkningen eller et ønske fra rejsende. Hvis noget går galt på et af vores projekt har du back-up 24/7 og vi er der både før, under og efter dit ophold.

De frivillige projekter som vi arbejder sammen med, har til formål at hjælpe dem der har brug for det, og vores projekter har fokus på det vigtige - at forbedre levestandarden for børn, unge, dyr eller naturen. Derudover sikrer vi, at projekterne gavnes økonomisk af din deltagelse.

Hvor kan jeg blive frivillig?

Vi har projekter over hele verden. Du kan både tage af sted med det formål, at være frivillig og du kan få et projekt som frivillig til at passe ind i din eksisterende rejse. Læs mere om alle vores projekter og destinationer her på siden.

Hvorfor arbejde frivilligt i udlandet med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du rejser, og at dit frivillige arbejde rent faktisk kommer lokalsamfundene til gavn.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men når du skal arbejde frivilligt, er du nødt til at planlægge et pænt stykke tid i forvejen. Det hjælper vi dig selvfølgelig med.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.