{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Frivilligt arbejde i udlandet

Frivilligt arbejde i udlandet | Arbejd frivilligt som del af din rundrejse | KILROY
Frivilligt arbejde i udlandet | Arbejd frivilligt som del af din rundrejse | KILROY

Udforsk verden og gør en forskel: tag på frivilligt arbejde i udlandet

Frivilligt arbejde i udlandet er en fantastisk mulighed for at gøre en forskel i verden, mens du udforsker nye kulturer og destinationer. Vi samarbejder med projekter over hele verden, som frivillig får du en interessant og givende rejseoplevelse, hvis du ønsker at deltage og ikke bare være på din destination. Uanset om du vil være frivillig som del af din jordomrejse eller som en selvstændig oplevelse, tilbyder vi en række forskellige muligheder. Du kan bl.a. arbejde med vilde dyr, børn og lokalsamfundnaturbeskyttelse og marinekonservering.

Tjek også vores FAQ om frivilligt arbejde ud her.

Book møde og få hjælp til planlægningen!

Hvor kan jeg blive frivillig?

Vi har frivillige projekter over hele verden, du kan både komme afsted som frivillig i Afrika, Asien, Mellemamerika, Sydamerika og Europa. Længden på dit ophold varierer - alt efter hvilket projekt og hvilken destination du vælger, kan du være afsted i 1 uge og helt op til 30 uger. Hvis du gerne vil arbejde med børn, anbefaler vi, at du er på projektet i mindst fire uger. Du kan både tage af sted med det formål, at være frivillig og du kan få et projekt som frivillig til at passe ind i din eksisterende rejse. Læs mere om alle vores projekter og destinationer her på siden.

Hvad skal jeg være forbedret på som frivillig i udlandet?

Projekterne er drevet af lokale "non profit" organisationer (NGO'er), og det vigtigste er, at man er åben, fleksibel, proaktiv og klar på at give en hånd dér hvor der er brug for det. Man skal være opmærksom på at livet kan være hårdere end derhjemme. Selvom vi har et tæt samarbejde med alle vores udvalgte partnere, er visse projekter afhængige af lokale forhold og kan i meget sjældne tilfælde blive opløst fra dag til dag, hvilket betyder, at du som frivillig kan blive nød til at skifte projekt.

De fleste steder kommer du langt med engelsk på samtaleniveau, så du kan kommunikere med andre frivillige. På nogle projekter i Sydamerika og Mellemamerika kræves der et kendskab til spansk eller portugisisk, og undervisning tilbydes inden projektet starter og undervejs. På denne måde udvikler du dine sprogfærdigheder og lærer det af de lokale undervejs.

Uanset hvilket projekt du vælger, skal du forberede dig på at deltage aktivt i arbejdet og være følelsesmæssigt klar på oplevelsen. Husk, at du ikke er der for at redde verden, men for at hjælpe med at gøre den til et bedre sted.

Hvorfor skal jeg betale for at være frivillig i udlandet?

Der er nogle udgifter forbundet med et ophold som frivillig i udlandet, og selvom du giver din tid til projektet, har de sjældent råd til at betale og koordinere følgende for dig:

  • Bolig (inkluderet i prisen)
  • Mad (de fleste måltider er inkluderet i prisen, men undersøg på det specifikke projekt)
  • Koordinering af projektet (inkluderet i prisen)
  • Transport til og fra projektet (inkluderet i prisen)
  • Donation/støtte til projektet (inkluderet i prisen)
  • Tilstand og administration af projektet med lokale myndigheder (inkluderet i prisen)

Derudover får du 24 timers assistance og har hele tiden nogen i ryggen til at hjælpe hvis noget ikke går, som det bør.

Hvad indgår i vores frivillige projekter i udlandet?

  • Bolig er altid med i prisen. Ofte bor du hos en værtsfamilie, i et simpelt hus med andre frivillige eller på et hostel med køjesenge. Der er også mulighed for at få sit eget private værelse mod en ekstra betaling.
  • Mad indgår næsten altid i prisen. Nogle gange omfatter det alle måltider og andre gange kun et enkelt måltid om dagen. Det er ofte lokal mad du får serveret, og hvis du har allergier eller diabetes skal du huske at informere os.
  • Transport mellem din bolig og projekt indgår oftest i prisen (der findes få undtagelser). På de fleste projekter bliver du også hentet i lufthavnen ved ankomst og transporteret til projektet.

 

Skriv til os og hør om frivilligt arbejde!

Hvorfor arbejde frivilligt i udlandet med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du rejser, og at dit frivillige arbejde rent faktisk kommer lokalsamfundene til gavn.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men når du skal arbejde frivilligt, er du nødt til at planlægge et pænt stykke tid i forvejen. Det hjælper vi dig selvfølgelig med.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Få frivilligt arbejde inspo her

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.