{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Rejser i april

south-korea-seoul-bukchon-hanok-historic-district-cover

Hvor skal man rejse hen i april?

Leder du efter det bedste sted at rejse til i april? Så kan du lige få lidt ind på oplevelses-kontoen inden eksamenerne begynder i maj og juni!

Det kan være svært at finde ud af, hvad der er det bedste rejsemål i april, og derfor får du her lidt inspiration til steder, du bør overveje som (en del af) din rejse i april.  

Der er naturligvis masser af steder, der er værd at besøge i april, hvis du drømmer om eksotiske oplevelser, men vi har indsnævret valgmulighederne for dig! Så hvis følgende destinationer ikke falder i din smag, så frygt ej. Skriv til os, og så hjælper vi dig selvfølgelig med at finde lige nøjagtig dét, som du leder efter.

Få hjælp til at skræddersy din rejse!

Eksempler på gode rejsemål i april

April

NB: De røde bokse viser en række destinationer, som vi gerne vil fremhæve som nogle helt særlige steder at rejse til i april - de er beskrevet nedenfor. Derudover viser de lyseblå markeringer overordnede områder, som som også kan være gode rejsemål i april.

Læs mere om de udvalgte destinationer herunder!

Nepal

Som i marts, så er Kathmandu fortsat meget støvet, så når du rejser til Nepal, så skal det være for at komme ud i bjergene og opleve nogle af verdens allerbedste trekkingruter. Himalayabjergene er helt fantastiske i denne periode på året, hvor foråret for alvor er på vej frem. Du vil opleve et meget farverigt og frodigt landskab, ligesom der er dejlig lune temperaturer. Pokhara er også kendt for at have et fantastisk dyreliv på denne tid af året, og hvis du er heldig, kan det være at du ser elefanter og næsehorn, og hvis du er MEGET heldig; tigere.

I april fejrer nepaleserne også Bisket Jatra, der er det nepalesiske nytår! Især i byen Bhaktapur går det festligt for sig! Et godt råd er at booke overnatning i god tid!

Oplevelser du bør overveje:

 • Annapurna-trekket i Nepal
 • Et trek til Everest Base Camp
 • Oplev det nepalesiske nytår Bisket Jatra i byen Bhaktapur
 • Safari i Pokhara

Hvor lang tid bør du rejse?

 • 2-3 ugers tid er et meget fint bud.

 

Japan

April er sæson for opblomstringen af de berømte kirsebærtræer i Japan. De blomstrer på lidt forskellige tidspunkter, alt afhængig af, hvor du er i landet. Du kan forsøge at danne dig et overblik over, hvornår opblomstringen ca. forekommer her. 

Japan er generelt bare dejlig i forårs-månederne, og udover de store byer som Tokyo og Kyoto, kan du også bevæge dig sydpå til fantastiske Okinawa. Her får du sol, varme og sand mellem tæerne.  

Oplevelser du bør overveje:

Hvor lang tid bør du rejse?

 • Du kan opleve meget af Japan på 3 ugers tid.

 

Sydkorea

En virkelig undervurderet destination i Asien er Sydkorea. Seoul er en helt fantastisk storby, og selv om der bor mange, mange millioner mennesker, så er det stadig en by, du kan besøge uden at blive fuldkommen rundtosset. Dans til K-pop på diskotekerne, spil pool i en af de mange poolbarer eller spis kimchi, bibimbap og alt det andet lækre koreanske mad. Besøg Jeju Island, Busan eller én af de mange farverige templer i de smukt beliggende landsbyer rundt om i Sydkorea! 

Oplevelser du bør overveje:

 • Tag på diskotek i Gangnam, Itaewon eller Hongdae i Seoul og fyr den af til K-pop!
 • Oplev vulkanøen, Jeju!
 • Tag på tur til Yangyang i den nordøstlige del af landet for at surfe 

Hvor lang tid bør du rejse?

 • Der er masser af oplevelser i vente, hvis du beslutter dig for at tage til Sydkorea, så afsæt minimum 2 uger og gerne mere. Det ville være en skam ikke at få alle de fede oplevelser med, når du nu er rejst så langt!

 

Taiwan

En anden undervurderet perle i Asien, er Taiwan. Et land fyldt til randen med fede steder, og et land, der fortsat ikke er ret mange, der rejser til. Glæd dig til at tilbringe foråret i Taipei i nord efterfulgt af de mange sandstrande og nationalparker i takt med, at du rejser ned igennem landet. Vejret er rigtig fornuftigt i april, 

Taiwan er ét af de steder, man får så meget optur over at besøge, men som blot få får set, fordi mange af de øvrige asiatiske lande stjæler rampelyset! 

Oplevelser du bør overveje:

 • I april finder den store festival til ære for guden Mazu sted!
 • Besøg Kenting National Park

Hvor lang tid bør du rejse?

 • Afsæt som udgangspunkt 3 uger til en fornuftig rundrejse i Taiwan. Så er der mulighed for at få set det meste uden at skulle rushe fra det ene sted til det andet.

 

Kina

Kina er jo et gigantisk land, så det er svært at definere en specifik periode, der er bedre end andre, når du skal rejse til denne del af verden. Forårsfornemmelserne i Kina er dog et glimrende startsted, hvor der de fleste steder endnu ikke er alt for varmt. Forårsklimaet er desuden oplagt, hvis du planlægger at trekke undervejs.

Oplevelser du bør overveje:

 • Tag på et Yangtze River Cruise
 • Besøg Xi'an
 • Oplev blomsterne springe ud i Suzhou

Hvor lang tid bør du rejse?

 • Det kommer meget an på, hvor du gerne vil rejse hen i Kina. Landet er enormt. Alt fra 2-6 uger rammer nok meget fint, men lad os vende den sammen, hvis du er i tvivl.

 

Overvejer du en rejse i April?

Uanset om du er blevet inspireret af en af ovenstående destinationer, eller drømmer om noget helt andet, så kan vi hjælpe dig med at planlægge din rejse i april. Ovenstående er som sagt blot eksempler på steder, der er gode at rejse til i april, men der er naturligvis masser af andre muligheder.

Book et gratis rejsemøde!

 

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.