{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


4 fede rutemuligheder på Den Transmongolske Jernbane

train-tours-transsiberia-cover

Få overblik over ruterne på den vildeste (og længste) jernbane i verden!

Når du rejser med den Transsibiriske og Transmongolske Jernbane, er der mange forskellig rutekombinationer at vælge, alt efter hvor mange stops du vil have undervejs, hvilke lande du vil koncentrere dine oplevelser omkring, om du vil starte i Kina eller i Rusland, og naturligvis hvor meget du er villig til at betale. Vi giver dig her et nemt overblik over fire forskellige rutemuligheder på verdens længste jernbane.

Book et møde og planlæg din rute

Dette er den klassiske rute, som balancerer togrejsen med tid nok til at nyde naturen og de fantastiske stops undervejs. Ruten hedder ikke  The Vodkatrain for ingen ting, eftersom den fremhæver oplevelserne i Rusland, som optager 12 dage af ruten. Her kan du bl.a. se frem til at opleve Ruslands historiske og ekstravagante storbyer, Sankt Petersborg og Moskva og beundre den enorme og utrolig smukke Baikal sø ved den sibiriske by Irkutsk.

The Vodkatrain ruten efterlader dig dog også med god tid i Mongoliet til at opleve byerne Ulan Ude og Ulan Bator - og så kommer du desuden også et smut ud for at overnatte under den mongolske stjernehimmel i de ikoniske Ger Camps. Afslutningsvis tager togrejsen dig mod din endestation i Beijing, hvor du har mulighed for at opleve de historiske monumenter, gå på den kinesiske mur og spise lækker street food!

Moskva

Ruten:

Sankt. Petersborg - Moskva - Irkutsk - Baikal - Ulan Ude - Ulan Bator - Trelj National Park - Ulan Bator - Beijing

Pris: Fra 20.137 kr.

Varighed: 21 dage 

Læs mere

Denne rute kan lettere beskrives som en ekspres version af The Vodkatrain, og er for dig som gerne vil optimere på rejsetiden og som er mere fokuseret på at opleve selve togrejsen på Den Transmongolske Jernbane og derudover kun vil prioritere de allervigtigste seværdigheder undervejs. Denne tur er også betydeligt billigere og kan fungere godt, hvis du er på en længere rejse, hvor du gerne vil have tid til en masse andre oplevelser. 

Ruten starter med en enkelt dag i Mosvka, inden I rejser videre med tog mod Baikal søen i Sibirien. Efter et par dage ved den smukke Baikal sø, tager I straks videre mod Mongoliet, hvor I har en enkelt overnatning blandt de smukke sletter i Trejl National Park. Herfra krydser I Gobiørkenen i tog mod jeres endestation i Beijing

Baikal søen

Ruten:

Moskva - Baikal - Irkutsk - Trelj National Park - Ulan Bator - Beijing

Pris: Fra 11.475 kr. 

Varighed: 13 dage

Læs mere

Hvor The Vodkatrain og The Siberian Shuttle ligger vejen forbi de mest anerkendte stops på jernbanen, så tager The Cossack sig tiden til også at besøge alle de små og finurlige stops på vejen.

Foruden at komme forbi de klassiske stops på jernbanen, tager denne rute dig nemlig også ud til Kharkhorin, Erdene Zuu og Khustai National Park for gå i Genghis Khan fodspor, besøge et af de ældste bhuddistiske templer i Mongoliet og se sjældne Prezwalski heste græsse på sletterne.

I Rusland kommer du ligeledes til at kunne opleve Sibiriens mere gammeldags storbyer som Yekaterinburg og Kazan, som står i kontrast til de mere moderne storbyer mod vest, som I slutter af med. Oplev bl.a. de spændende markeder, smag på den anderledes med gode mad, og dyk helt ned i den russiske historie, når du får mulighed for at udforske de mange legender og fortælling fra Tsar rigets tid og frem til 1900 tallets kommunistiske revolution og barske verdenskrige.

Kazan

Ruten:

Beijing - Ulan Bator - Kharkhorin & Erdene Zuu - Khustai National Park - Ulan Bator - Ulan Ude - Irkutsk - Baikal - Yekaterinburg - Kazan - Murom - Suzdal & Vladimir - Moskva - Sankt Petersborg

Pris: Fra 25.462 kr. 

Varighed: 26 dage

Læs mere

Denne rute er for dig, der gerne vil springe oplevelserne i Sibirien over for til gengæld at makse ud på at komme ordenligt under huden på Mongoliet. Denne rejse bringer dig nemlig helt ud blandt Gobi ørkenens smukke landskaber, hvor du kan opleve det mongolske nomadeliv langt væk og helt isoleret fra den moderne civilisation!

Du starter rejsen i Mosvka, inden du tager jernbanen i et langt stræk mod Ulan Bator. Fra Ulan Bator kommer I et smut forbi Khakorin for at opleve nogle af de spændende monumenter fra tiden, hvor Genghis Khan og hans mongolske krigere havde verden i deres hule hånd. Hernæst rejser I længere ud mod de mongolske sletter for at opleve Orkhon Waterfall og sove i Ger Camps under den mongolske stjernehimmel. Før I rejser retur mod Ulan Bator, skal I dog først helt ud til Bayangobi, hvor du i sandhed får set Gobi ørkenens smukke og golde landskaber - hold øje med ørkenræve, ulve og ørne, når I enten vandrer eller rider på kameler gennem ørkenens dramatiske sletter. I slutter din rejse med at køre retur mod Ulan Bator, og herfra går rejsen videre med jernbanen mod Beijing og Den Kinesiske Mur. 

Mongoliet

Ruten:

Moskva - Ulan Bator - Khakhorin - Orkhon Valley - Bayangobi - Ulan Bator - Beijing

Pris: Fra 14.887 kr. 

Varighed: 15 dage

Læs mere

SKRÆDDERSY DIT EGET EVENTYR?

Vil du egentlig helst selv have lov til at vælge og vrage mellem de mange spændede destinationer langs den transsibiriske og transmongolske jernbanestrækning? Så kan du sagtens stykke din rejse sammen helt som det passer dig! Book et møde med os, så vi sammen kan skræddersy den perfekte togrejse for dig!

Book et møde i dag

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.