{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Rejser i juli

north-america-usa-massachusetts-cape-cod

Hvor skal man rejse hen i juli?

Så er det blevet tid til sommerferie for de fleste, men hvor bør du rejse hen, hvis du ikke gider tilbringe måneden i Danmark? Det hjælper vi dig med at finde ud af her, hvor du kan få et overblik over nogle af de destinationer, der er værd at besøge i juli. Der findes mange, mange muligheder, men vi har indsnævret valgmulighederne for dig!

Så hvis følgende destinationer ikke falder i din smag, så frygt ej. Skriv til os, og så hjælper vi dig selvfølgelig med at finde lige nøjagtig dét, som du leder efter.

Få hjælp til at skræddersy din rejse!

Eksempler på gode rejsemål i juli

Rejsekalender

NB: De røde bokse viser en række destinationer, som vi gerne vil fremhæve som nogle helt særlige steder at rejse til i juli - de er beskrevet nedenfor. Derudover viser de lyseblå markeringer overordnede områder, som som også kan være gode rejsemål i juli.

Læs mere om de udvalgte destinationer herunder!

Canada

Et af de mest undervurderede rejsemål er Canada. Om sommeren er der simpelthen så smukt og grønt, og det betyder også, at der kan være ret mange turister i de forskellige nationalparker. Både for USA og Canada er det vigtigt at booke i god tid, og det gælder både overnatning og lejebil eller autocamper. For de fede modeller bliver udsolgt!

Når du er i Canada om sommeren, er det oplagt at tage på et road trip. Så kan du opleve landet i lige nøjagtig det tempo, som passer til dig. Du kan læse mere om vores road trip forslag i Canada her.

Oplevelser du bør overveje:

 • Road trip i enten den østlige del eller vestlige del af landet.
 • Besøg Banff National Park
 • Jasper National Park
 • Smut forbi Rocky Mountains
 • Lake Louise er et besøg værd

Hvor lang tid bør du rejse?

 • Sæt gerne som minimum 3 uger af til din rejse rundt i Canada.

 

Nordøstlige del af USA

USA er helt generelt et fantastisk sted om sommeren, og landet minder, naturligvis, meget om Canada om sommeren. Her er også helt vildt smukt, og det er højsæson for de mange gigantiske nationalparker, der pryder kontinentet. Især de øst- og nordlige dele af landet er et besøg værd i juli. I Staten New York finder du f.eks. Niagara Falls, der ikke skuffer. Derudover bør du lægge vejen forbi staterne Maine og Massachusetts, hvor Portland og Boston venter.

Oplevelser du bør overveje:

Hvor lang tid bør du rejse?

 • Hvis du vil rejse rundt i denne del af USA, anbefaler vi minimum at du bruger 3 uger.

 

Kenya

Hvis du vil sydpå i sommermånederne, så er den østlige del af Afrika et rigtig godt bud på et område, hvor du får fuld valuta for pengene.

Kenya er blandt de gode rejselande. Vejret er godt, det er ikke ulideligt men samtidig udenfor regnsæsonen. Det betyder, at dyrelivet er aktivt, og der er god mulighed for at se the Big Five, hvis du tager på safari. Det er desuden tidspunktet, hvor gnuer, antiloper og zebraer er begyndt 'The Great Migration', så der vil være mulighed for at opleve store mængder dyr i et samlet fremfærd.

Oplevelser du bør overveje:

 • Tag på safari - måske du ser the Big Five. 
 • Oplev Masai Mara
 • Chill på stranden i Duani

Hvor lang tid bør du rejse?

 • Afsæt omkring 2 ugers tid til din rejse i Kenya. 

 

Tanzania

Kenyas naboland, Tanzania, er lige så lækkert i juli. Nøjagtig som med nabolandet mod nord, er der fantastiske muligheder for at spotte dyreliv på en omgang safari i enten Arusha National Park eller ikoniske Serengeti. Hvis du hellere vil ud og røre dig lidt, er det et glimrende tidspunkt at bestige Mt. Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg. 

Når du så skal have vasket sveden af igen, kan du jo passende rejse forbi Zanzibar, den fortryllende lille ø ud for landets kyst mod øst.   

Oplevelser du bør overveje:

 • Bestig Kilimanjaro
 • Safari i Serengeti og Ngorongoro
 • Dykning på Zanzibar

Hvor lang tid bør du rejse?

 • Sæt 2-3 uger af, så bør du være dækket fint ind, så du både kan nå en omgang safari og en omgang beachlife.

 

Peru

Peru er meget mere end Cuzco og Machu Picchu. Det er det selvfølgelig også, og nu vi er ved det, så er det i øvrigt blandt de bedste tidspunkter at trekke Inka-stien i juli. 

Men, Peru er også Amazonas og Puerto Maldonado eller Manú. To helt guddommelige steder, hvis du er til smuk natur. Og så er Peru også Lake Titicaca, Nazca og den specielle ørkenby Huacachina. Peru har virkelig mange ting at byde på, selvom mange af tingene ofte falder lidt i baggrunden til fordel for Machu Picchu, der, sandt nok, også er en fantastisk oplevelse!

Oplevelser du bør overveje:

 • Overnat ved Lake Titicaca-søen
 • Trek til Machu Picchu
 • Se de berømte Nazca-tegninger
 • Rejs ind i den peruvianske del af Amazonas og oplev junglen på tæt hold.

Hvor lang tid bør du rejse?

 • Hvis du skal hele vejen rundt, så anbefaler vi som minimum 3-4 uger. Mindre kan også gøre det, men så er du i hvert fald nødt til at prioritere de steder i Peru, du gerne vil opleve.

Interrail i Europa

Europa om sommeren kan virkelig også noget, og det samme kan den gode, gamle rejseform, Interrail. Hop på toget, og rejs rundt til Europas afkroge i lige præcis dit tempo! Uanset om du drømmer om at spise pintxos i Nordspanien eller balkan-delikatesser i Bosnien, så er et Interrail en oplagt måde at rejse rundt i Europa på.

Læs meget mere om Interrail her!

Oplevelser du bør overveje:

 • Besøg små landsbyer, du aldrig har hørt om
 • Undgå de største og mest turistede byer
 • Mød nye mennesker og vær åben!

Hvor lang tid bør du rejse?

Overvejer du en rejse i juli?

Uanset om du er blevet inspireret af en af ovenstående destinationer, eller drømmer om noget helt andet, så kan vi hjælpe dig med at planlægge din rejse i juli. Ovenstående er som sagt blot eksempler på steder, der er gode at rejse til i juli, men der er naturligvis masser af andre muligheder.

Book et gratis rejsemøde

 

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.