Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

 • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Rejser i juni

bora-bora-french-polynesia-man-sup

Hvor skal man rejse hen i juni?

Det kan blive fugl eller fisk med vejret i den danske sommer, og juni er ingen undtagelse. Men uanset hvordan vejret arter sig, kan vi godt blive eventyrlystne og alligevel søge mod udlandet i jagten på noget andet, end det vi er vant til herhjemme. Juni er en oplagt rejsemåned, og der er tonsvis af gode destinationer, du kan besøge, men vi har indsnævret valgmulighederne for dig! Så hvis følgende destinationer ikke falder i din smag, så frygt ej. Skriv til os, og så hjælper vi dig selvfølgelig med at finde lige nøjagtig dét, som du leder efter.

Få hjælp til at skræddersy din rejse!

Eksempler på gode rejsemål i juni

Rejsekalender

NB: De røde bokse viser en række destinationer, som vi gerne vil fremhæve som nogle helt særlige steder at rejse til i juni - de er beskrevet nedenfor. Derudover viser de lyseblå markeringer overordnede områder, som som også kan være gode rejsemål i juni.

Læs mere om de udvalgte destinationer herunder!

Fiji & Stillehavsøerne

Fiji og Stillehavsøerne er virkelig et besøg værd i juni. Der er ingen tropiske storme på denne tid af året, vejret er så tørt som det kan blive på disse kanter, og temperaturerne er lækre. I juni er her fantastiske dykkerforhold, og især muligheden for at se f.eks. burde været pukkelhvaler et trækplaster, hvis du er til dykning.

Fiji, Tonga, Vanuatu og de øvrige Stillehavsøer kræver oftest, at du booker i god tid, så tag fat i os, hvis du er i tvivl om, hvordan du skal planlægge din rejse hertil.

Oplevelser du bør overveje:

 • Dykning! 
 • Et ø-hop i Fiji er en evigt populær aktivitet

Hvor lang tid bør du rejse?

 • Stillehavet er nærmest så langt væk, du overhovedet kan komme, så regn med mindst 3 uger!

Alaska

Juni er det perfekte tidspunkt at rejse til Alaska. Vejret er lunere end ellers, og der er derfor rigtig gode trekking- og campingmuligheder. Derudover er det i juni, at der er fleste timer i dagslys. Det er desuden også på dette tidspunkt af året, at der er bedst mulighed for at se hvaler og spækhuggere, hvis du tager på safari til havs (hvilket du bør!). Tag på opdagelse i de mange smukke nationalparker, som f.eks. Denali.   

Oplevelser du bør overveje:

 • Denali National Park
 • Tag på hvalsafari
 • Trekking
 • Prøv at arrangér en fisketur

Hvor lang tid bør du rejse?

 • Alaska er med afstand den største stat i USA, men kun 20 procent af staten er tilgængelig via vej. Afsæt 2-3 uger til at få set de vigtigste ting i Alaska. 

 

Malaysia

Hvis du drømmer om at tilbringe sommeren under tropiske palmer, mens du spiser billig mad og drikker billige drinks, så skal du overveje at rejse til Malaysia. Det er én af de destinationer, der har SÅ mange forskellige ting at byde på, og som du kan bruge lang tid på at udforske. Her får du regnskove, hvide sandstrande og spændende storbyer såvel som små hyggelige landsbyer. Der er glimrende dykkermuligheder, og hvis du er til trekking kan vi anbefale, at du lægger vejen forbi enten Cameron Highlands eller Kota Kinabalu-området på Borneo.

Oplevelser du bør overveje:

 • Dykning på Sipadan
 • Rundrejse på Borneo
 • Besøg Cameron Highlands
 • Oplev strandlivet på Tioman eller Perhentian Islands
 • Spis streetfood i Penang eller Kuala Lumpur

Hvor lang tid bør du rejse?

 • Malaysia er et sted, hvor du bare har lyst til at tage det stille og roligt. 3-4 uger burde give dig tid til at opleve en pæn del.

 

Singapore

Ikke langt fra Malaysia, ja egentlig i forlængelse af Johor i den sydligste del af Malaysia, ligger Singapore. Ligesom med nabolandet nordpå, er der skønt at være i juni. Og hvis du alligevel er på disse kanter, bør du ikke misse Singapore. 

Der er masser af events i løbet af måneden, og vejret er lækkert. Singapore består faktisk af hele 63 øer, hvorfor det ikke blot er en storby men i lige så høj grad tilbyder muligheden for at få varmt sand mellem tæerne.   

Oplevelser du bør overveje:

 • Se Formel1-banen
 • Tag en tur op i Singapore Flyer
 • Besøg Marina Bay Sands, hvor udsigten er helt spektakulær
 • Tjek Palawan Beach, Tanjong Beach eller Lazarus Island ud! 

Hvor lang tid bør du rejse?

 • En uges tid er ok, hvis du blot skal til Singapore. 

 

Namibia

Den sydlige del af Afrika er virkelig lækker på denne tid af året. I Namibia vil du opleve, at tørken er begyndt at sætte ind for alvor, og det betyder, at det er langt nemmere at spotte dyrelivet, da de søger mod vandhullerne. Selvom der falder mindre regn, er temperaturerne dog også samtidig dalende, og derfor er det lidt mere behagelige temperaturer at bevæge sig rundt i.

Oplevelser du bør overveje:

 • Safari i Namib Desert
 • Besøg Swakopmund
 • Oplev Fish River Canyon og de kendte Sand Dunes
 • Trekking i ørkenområder som f.eks. Sossusvlei

Hvor lang tid bør du rejse?

 • Brug i hvert 2 uger på at rejse rundt og opleve Namibia. 

Botswana

Som med Namibia, er Botswana også en fantastisk destination i juni. Aktiviteten er på sit højeste, og du får måske de vildeste safarioplevelser i hele Afrika på denne tid af året i Botswana. Det berømte indlandsdelta, Okavango Delta, begynder at blive utrolig vådt på denne tid af året, idet vandet så småt er begyndt at strømme til fra Angola, mange tusinde kilometer mod nord. 

Oplevelser du bør overveje:

Hvor lang tid bør du rejse?

 • Regn med at bruge ca. samme antal dage som i Namibia, altså omkring 2 ugers tid.

Den nordlige del af Sydamerika

Den nordlige del af Sydamerika er et vidt begreb, og dækker mange lande, indrømmet. Der er dog et par steder, vi særligt kan anbefale i området. 

 • Det nordlige Brasilien, hvor du bør tjekke Amazonas, heriblandt Manaus, og strandene ved Fortaleza ud.
 • Peru er et glimrende sted at rejse rundt i juni, hvor især Inka-trekket til Machu Picchu er oplagt! 
 • Det lille land midt i det hele, Bolivia, er skønt i juni. Besøg både La Paz og Sucre, og tag på opdagelse i nogle af de små lokale landsbyer. 
 • Det nordlige Chile byder, ligesom Peru, på glimrende trekkingmuligheder på denne tid af året, så hvis du er til outdoorlivet, og til rå, men smuk, natur - så overvej Chile.

Oplevelser du bør overveje:

 • Trekking til Machu Picchu
 • Trekking i Chile
 • Tjek Amazonas-regnskoven ud. 
 • Tag på rundrejse i Bolivia

Hvor lang tid bør du rejse?

 • Det afhænger virkelig meget af, hvor mange steder du gerne vil besøge. Afsæt alt fra 2-12 uger, hvis du skal forbi nogle af de steder, vi nævner her, eller, og det er nok en endnu bedre idé, book et møde og lad os sammen danne et overblik over din rejse.

Overvejer du at rejse i juni?

Uanset om du er blevet inspireret af en af ovenstående destinationer, eller drømmer om noget helt andet, så kan vi hjælpe dig med at planlægge din rejse i juni. Ovenstående er som sagt blot eksempler på steder, der er gode at rejse til i juni og resten af sommeren, men der er naturligvis masser af andre muligheder.

Book et gratis rejsemøde

 

Kommende events

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted. OBS: På grund af pandemien anbefaler vi, at du kun vælger 1 eller 2 destinationer.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
travel-inspiration-feeling-girl-in-train-window-cover

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

travel-inspiration-feeling-girl-in-train-window-cover

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.