Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

 • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Rejser i november

brazil-itacare-from-above-cover

Hvor skal man rejse hen i november?

November - det er seriøst en kedelig, hvis ikke den kedeligste, måned på året. Den er lang, kold og der sker ikke meget andet end Mortens Aften... Derfor er det også den perfekte rejsemåned. Har du kort tid til din rejse, kan du være hjemme igen inden jul, og har du lang tid kan du bruge hele den kolde vinter under varmere himmelstrøg. Win-win. Koldt i Danmark betyder også varmt i andre lande, og der er tonsvis af gode steder, du kan besøge i november. Vi har indsnævret feltet lidt til din inspiration, så hvis følgende destinationer ikke falder i din smag, så frygt ej. Skriv til os, og så hjælper vi dig selvfølgelig med at finde lige nøjagtig dét, som du leder efter.

Få hjælp til at skræddersy din rejse!

Eksempler på gode rejsemål i november

Rejsekalender

NB: De røde bokse viser en række destinationer, som vi gerne vil fremhæve som nogle helt særlige steder at rejse til i november - de er beskrevet nedenfor. Derudover viser de lyseblå markeringer overordnede områder, som som også kan være gode rejsemål i november.

Læs mere om de udvalgte destinationer herunder!

Brasilien

Sydamerika generelt er et virkelig lækkert sted i november. Brasilien er ingen undtagelse, og selvom landet er kontinentets største, kan du besøge mere eller mindre hele landet i november med god ro i maven. Rejs ind i junglen omkring Manaus og oplev floddelefiner, tag et smut forbi det majestætiske Iguazu Falls på grænsen mellem Brasilien og Argentina, eller læg vejen forbi Rio de Janeiro, hvor der venter dig strande og favelaer.

Oplevelser du bør overveje:

 • Besøg Iguazu Falls
 • Gå på opdagelse i Rio de Janeiro
 • Jungletrekking i Amazonas

Hvor lang tid bør du rejse?

 • Hvis du vil rundt i Brasiliens mange afkroge uden at stresse, skal du afsætte mindst 3 uger. Du kan dog sagtens bruge endnu længere tid her. 

 

Colombia

Vi bliver i det sydamerikanske, hvor det nordligtliggende Colombia ligeledes er en glimrende destination at rejse til i november. Især langs den caribiske kyst får du lækre forhold, og ud over nice strande og lækre drinks, kan du se frem til fede treks i junglen - blandt andet the Lost City trek. Besøg Cartagena, og forelsk dig i de små charmerende sidegader, eller tag ud i landskabet og besøg enten kaffe- eller kakaoplantager. Ud over det åbenlyst fascinerende ved disse plantager, er turen gennem landskabet også helt fantastisk.   

Oplevelser du bør overveje:

Hvor lang tid bør du rejse?

 • Vi anbefaler, at du mindst bruger 2-3 uger på din rundrejse i Colombia. 

 

Argentina

Argentina er den perfekte destination i november. Buenos Aires er perfekt til sightseeing, Patagonien begynder at blomstre, især omkring Lake District, strandene åbner så småt op for sommeren og du undgår stadig den massive tilstrømning af turister. Dermed er priserne også lavere, end hvis du tager af sted et par måneder senere.

Besøg gletsjerne sydpå, bestil store argentinske bøffer og forvild dig ud af comfortzonen, og ind på en tangobar i Buenos Aires. 

Oplevelser du bør overveje:

Hvor lang tid bør du rejse?

 • Argentina er et stort land, og hvis du både vil opleve strandene, storbyen og Patagoniens rå, men smukke, natur skal du som minimum afsætte 3 uger.

 

Chile

Vi fortsætter i området omkring Argentina. Nabolandet Chile, som man i øvrigt deler Patagonien med, er ligeledes en glimrende destination i november. Foråret er i fuld flor, og det er lig med et mere frodigt landskab og flere dyr. Ud over de mange gode trekkingmuligheder, er Chile også garant for nogle legendariske sejlture op langs kysten. Og så må du ikke snyde dig selv for et ophold i Valparaiso, der beliggende ud til kysten ikke langt fra hovedstaden, Santiago.

Oplevelser du bør overveje:

 • W-trekket i Patagonien
 • Besøg Perito Moreno-gletsjeren
 • Brug nogle dage i Valparaiso
 • Oplev San Pedro de Atacama

Hvor lang tid bør du rejse?

 • Ligesom med Argentina, er det en lang rejse, og hvis du både vil trekke og rejse rundt i landet, bør du afsætte mindst 3 uger.

 

Sydafrika

Sydafrika dækker, som Patagonien, mange kvadratkilometer, og det betyder også, at nogle dele af landet er gode at besøge hele året, mens andre har specifikke måneder. Den sydlige del af landet, heriblandt Cape Town er klart bedst at besøge i vores vinter, hvor der er varmest. Det samme gør sig gældende for Stellenbosch, der er kendt for sin gode vin.

Krüger Nationalpark i den nordlige del af landet kommer sjældent under 24-25 grader hele året.

Oplevelser du bør overveje:

 • Safari i Krüger National Park
 • Road trip langs Garden Route
 • Besøg Cape Town
 • Surfing på landets sydlige kyster

Hvor lang tid bør du rejse?

 • Hvis du planlægger kun at besøge et enkelt sted som f.eks. Cape Town, kan en uge godt gå an, da der ikke er nogen tidsforskel, og du dermed ikke skal vænne dig til ny tidszone, men hvis du skal rundt i landet, anbefaler vi noget længere tid.

 

Overvejer du en rejse i november?

Uanset om du er blevet inspireret af en af ovenstående destinationer, eller drømmer om noget helt andet, så kan vi hjælpe dig med at planlægge din rejse i november. Ovenstående er som sagt blot eksempler på steder, der er gode at rejse til i november, men der er naturligvis masser af andre muligheder.

Book et gratis rejsemøde

 

Kommende events

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted. OBS: På grund af pandemien anbefaler vi, at du kun vælger 1 eller 2 destinationer.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
travel-inspiration-feeling-girl-in-train-window-cover

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

travel-inspiration-feeling-girl-in-train-window-cover

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.