{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Udforsk New York når du rejser til USA
Tag på road trip gennem USA

Rejser til USA - Landet hvor alt bare er større!

REJSER TIL USA - LANDET HVOR ALT BARE ER STØRRE!

Når du rejser til USA, kommer du til stedet, hvor alting er STORT! Bilerne er større, skyskraberne er højere, ørkenerne og nationalparkerne er endeløse - og de er mange. Selv film- og rockstjernerne er større. De pulserende storbyer - nogle af verdens mest berømte som New York på USA's østkyst og San Francisco og Los Angeles i det vestlige USA - har alle en helt speciel amerikanske atmosfære. Hvis du er en ægte naturelsker, så er den store, vilde natur imponerende i USA lige noget for dig - og der findes masser af aktiviteter og muligheder for action og eventyr på rejsen. Du må simpelthen bare opleve USA mindst én gang i dit liv!

SKRIV TIL OS OG HØR MERE OM USA!


REJSER TIL USA – DE STORE FORSKELLE

USA er virkelig et stort land med kæmpe forskelle, både på menneskerne, klimaet og naturen. Det kommer du helt sikkert også til at opleve på en rundrejse eller et road trip. Strandlivet i f.eks. Cape Cod, Long Island og øerne Martha's Vineyard og Nantucket ud for Boston er meget forskellige fra dem i Los Angeles, Las Vegas og San Diego. Om efteråret er landskaberne i landets nordøstlige hjørne omkring New England og omegn ekstremt smukke. I midtvesten kan du opleve dig de mange unikke prærie- og ørkenstater, og bl.a. Rocky Mountains er noget for sig og byder på fabelagtige skioplevelser. Florida byder på Fort Lauderdale, palmetræer, farverige drinks og her kan du også besøge Universal Studios eller Disney World her. Besøg de øde vildmarker i Alaska eller nyd bølgerne og vulkanerne på Hawaii. Du kan opleve det hele, eller du kan vælge det, du synes bedst om på din rejse til USA.

ROAD TRIP I USA - DEN ULTIMATIVE REJSEFORM

Har du 'blot' et par uger til rådighed på rejsen til USA, bør du udvælge en region og koncentrere dig om at opleve denne på en kør selv ferie. Har du derimod masser af tid, er der rig mulighed for at opleve alt det, som USA har at tilbyde på den fedeste måde: et road trip i USA på tværs af landet. Turen fra kyst til kyst er legendarisk, men tager tid. Du har den ultimative frihed til at sammensætte lige præcis de oplevelser, som du drømmer om på vejen tværs over USA. Kør rundt på de endeløse landeveje og slå et smut forbi drømmenes by, Hollywood eller stop i en af de mange storslåede nationalparker. USA byder på masser af kulturelle oplevelser og poplære rejsemål til dit road trip. Måske vil du på casino i Las Vegas, beundre udsigten ud over Grand Canyon, feste ved Miami Beach, vandre i Yosemite National Park eller besøge Det Hvide Hus i USAs hovedstad Washington D.C.? Er der noget bedre end selv at bestemme det tempo, rejsen skal foregå i?

Læs mere om road trips i USA her.

NATUREN OG NATIONALPARKERNE I USA

USA har en perlerække af fantastiske nationalparker, og det kan være svært at vælge lige præcis hvilken nationalpark, der skal på din bucketlist. Du kan bl.a. vælge mellem Yellowstone fyldt med bjerge, prærier og imponerende dyreliv, Grand Canyons vanvittige storhed og skønhed, Yosemites ørken og klipper, i Florida får du både den caribiske stemning i Key West og store oplevelser i Everglades-sumpene med kæmpe alligatorer og frodige planteliv, kolossale redwood-træer i Californien, eller østkystens betagende kyststrækninger ved Acadia National Park og Cape Cod. For bare at nævne et par stykker. Hvis du er mere til strand og afslapning kan vi anbefale at bruge nogle dage i byerne på østkysten eller tage et fly til Hawaii, hvor der venter skønne strande og flere seværdigheder, du kan krydse af din bucket list.

STORBYER FOR ENHVER SMAG

Rent kulturelt er USA et af de mest diversificerede lande i hele verden, og USA byder på fantastiske storbyer uanset om du er til storbyferie og shopping i New York, kendisspotting i Los Angeles eller musikalske oplevelser i New Orleans. Her får du verdens storby nummer 1, New York City, også kendt som The Big Apple, der nærmest kun kan overgå dine vildeste fantasier og drømme, du kan også svinge forbi Golden Gate Bridge i frisindede og kunstneriske San Francisco, stilfulde Boston, dynamiske Chicago og solrige, skinnende Miami. Eller hvad med musikbyen over dem alle, Seattle, Grand Canyon national park i Arizona eller gangsta'- og celebrity-mekkaet Los Angeles? Hvis du drømmer om en lidt anderledes kulturel oplevelse, anbefaler vi at prøve Minneapolis eller New Orleans. Du kan også tage en tur op i højderne i New Mexico, som byder på flotte ørkenlandskaber - og så er det selvfølgelig også her den verdenskendte serie Breaking Bad er filmet.

VISUM TIL USA

Når du skal på ferie til USA, er det vigtigt, at du inden indrejse til landet har styr på visum. Det er utrolig nemt at søge visum til USA, men hvis du ikke har ordnet det inden du tager afsted, kan du blive nægtet indrejse af de Amerikanske myndigheder. Yderligere information kan findes på Udenrigsministeriets hjemmeside.

VIDERE REJSE

Vil du kombinere din rejse til USA med andre populære rejsemål? Når du nu allerede er nået til mulighedernes land, kan du sagtens vælge at kombinere din rejse til USA med en videre rejse til f.eks. Canada, hvor du også kan opleve landet på et road trip, eller rejs fra San Francisco på østkysten hvor der er mange gode flyforbindelser til f.eks. Hawaii. De eksotiske øer byder på mange oplevelser og her venter der fantastisk natur, hvide strande, grønne parker og Hawaii byder også på spændende historie ved Pearl Habour museet.

Der er masser af gode muligheder for at forlænge din rejse til USA, og vi tilbyder som altid skræddersyede rejser, der kan sammensættes, lige præcis som du ønsker.

Brug for mere inspiration?

Se alle rejseblogs
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.