Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

 • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Rejser i februar

thailand-palmtrees-couple

Hvor skal man rejse hen i februar?

Ligesom januar, så er februar en kold måned at tilbringe hjemme i Danmark. Derfor er det oplagt at søge mod varmere eller mere eksotiske himmelstrøg, og der er masser af fede steder, du kan sætte kursen mod. 

Vi har samlet en liste over nogle af de allermest populære steder, hvor vi typisk flygter hen i løbet af februar! Som du kan se på kortet, er der flere områder, der er fornuftige at rejse til i februar, men for at gøre det lettere for dig, har vi indsnævret mulighederne lidt.

Husk det bare er forslag, så hvis følgende destinationer ikke falder i din smag, så frygt ej. Skriv til os, og så hjælper vi dig selvfølgelig med at finde lige nøjagtig dét, som du leder efter.

Få hjælp til at skræddersy din rejse!

Eksempler på gode rejsemål i februar

rejsekalender februar

NB: De røde bokse viser en række destinationer, som vi gerne vil fremhæve som nogle helt særlige steder at rejse til i februar - de er beskrevet nedenfor. Derudover viser de lyseblå markeringer overordnede områder, som som også kan være gode rejsemål i februar.

Læs mere om de udvalgte destinationer herunder!

Tanzania

Tanzania er en fantastisk destination, og hvis du er til adventure, så er februar en optimal måned at bestige Kilimanjaro. Der er markant færre turister end i højsæsonen august-september, og vejret er relativt tørt og køligt. Det giver større mulighed for at opleve sne på toppen af tinderne. Når det er sagt, så kan det godt blive meget koldt, især jo højere du kommer op og du skal forberede dig på temperaturer under frysepunktet, ligesom der kan være en del vind.

trek kilimanjaro i februar

Oplevelser du bør overveje:

Hvor lang tid bør du rejse?

 • Trekket til Kilimanjaro tager typisk en uges tid. Hvis du kombinerer din rejse med Zanzibar eller Serengeti, er 2-3 uger fornuftigt.

Thailand

Thailand er en klassiker i vintermånederne. Den tørre sæson i Thailand slutter typisk med udgangen af februar, og der falder ofte ikke meget regn. Thailand byder på uendeligt med muligheder, og der er nærmest ikke dét sted i landet, vi ikke kan anbefale. 

Hvis du er på en længere rundrejse, er det oplagt at du både besøger den nordlige del såvel som øerne sydpå - gerne på begge sider af fastlandet. 

rejs til thailand i februar

Oplevelser du bør overveje:

Hvor lang tid bør du rejse?

 • Afhængig af, hvor lang tid du har, og hvor mange aktiviteter, du har planlagt på rejsen, er alt mellem 2 og 4 uger fint. Hvis du gerne vil arbejde frivilligt, skal du dog lægge en del til rejsens længde.

Laos

Laos er det lidt det samme som Thailand i februar. Det er ligeledes i den tørre sæson, og du får dejlige temperaturer i hele landet. Forskellen er dog, at Laos ikke har nogen kystlinje, og du derfor ikke kan dele opholdet op mellem jungletrekking og strandliv. Laos har dog masser af spændende byer som Luang Prabang, hovedstaden Vientiane og Pakse i den sydlige del af landet. Laos er dog typisk en destination, man oplever i kombination med enten Cambodja, Vietnam eller Thailand og sjældent alene. 

rejs til laos i februar

Oplevelser du bør overveje:

Hvor lang tid bør du rejse?

 • Hvis du blot skal besøge Laos, og ikke de omkringliggende lande er 10-14 dage fint. Hvis du gerne vil kombinere med enten Cambodja, Vietnam eller Thailand (eller alle 3), skal du sætte noget mere tid af.

Det sydlige Australien

Australien... Hvad skal man snart sige? Det er i virkeligheden et fantastisk sted hele året, men den sydlige del af Australien er helt forrygende især i vores vintermåneder, hvor det er sommer Down Under. Den sydlige del af landet er varmest, og du kan både overveje at lægge vejen forbi Sydney, Melbourne, Adelaide eller alle 3 på et episk road trip langs kysten. Har du mere tid til overs, kan du overveje et afstikker til Tasmanien.

besøg sydney i det sydlige australien på din rejse i februar

Oplevelser du bør overveje:

Hvor lang tid bør du rejse?

 • Som du sikkert ved, så er Australien noget af det længste, du kan rejse væk fra Danmark. Derfor anbefaler vi, at du afsætter rigeligt med tid til opleve landet. Minimum 3 uger, hvis du vil have det optimale ud af en tur til det sydlige Australien.

 

Overvejer du en rejse i februar?

Uanset om du er blevet inspireret af en af ovenstående destinationer, eller drømmer om noget helt andet, så kan vi hjælpe dig med at planlægge din rejse i februar. Ovenstående er som sagt blot eksempler på steder, der er gode at rejse til i februar, men der er naturligvis masser af andre muligheder.

Book et gratis rejsemøde!

Kommende events

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted. OBS: På grund af pandemien anbefaler vi, at du kun vælger 1 eller 2 destinationer.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
south-korea-gyeongju-cover

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

south-korea-gyeongju-cover

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.