{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Rejser i februar

thailand-palmtrees-couple

Hvor skal man rejse hen i februar?

Ligesom januar, så er februar en kold måned at tilbringe hjemme i Danmark. Derfor er det oplagt at søge mod varmere eller mere eksotiske himmelstrøg, og der er masser af fede steder, du kan sætte kursen mod. 

Vi har samlet en liste over nogle af de allermest populære steder, hvor vi typisk flygter hen i løbet af februar! Som du kan se på kortet, er der flere områder, der er fornuftige at rejse til i februar, men for at gøre det lettere for dig, har vi indsnævret mulighederne lidt.

Husk det bare er forslag, så hvis følgende destinationer ikke falder i din smag, så frygt ej. Skriv til os, og så hjælper vi dig selvfølgelig med at finde lige nøjagtig dét, som du leder efter.

Få hjælp til at skræddersy din rejse!

Eksempler på gode rejsemål i februar

rejsekalender februar

NB: De røde bokse viser en række destinationer, som vi gerne vil fremhæve som nogle helt særlige steder at rejse til i februar - de er beskrevet nedenfor. Derudover viser de lyseblå markeringer overordnede områder, som som også kan være gode rejsemål i februar.

Læs mere om de udvalgte destinationer herunder!

Tanzania

Tanzania er en fantastisk destination, og hvis du er til adventure, så er februar en optimal måned at bestige Kilimanjaro. Der er markant færre turister end i højsæsonen august-september, og vejret er relativt tørt og køligt. Det giver større mulighed for at opleve sne på toppen af tinderne. Når det er sagt, så kan det godt blive meget koldt, især jo højere du kommer op og du skal forberede dig på temperaturer under frysepunktet, ligesom der kan være en del vind.

trek kilimanjaro i februar

Oplevelser du bør overveje:

Hvor lang tid bør du rejse?

  • Trekket til Kilimanjaro tager typisk en uges tid. Hvis du kombinerer din rejse med Zanzibar eller Serengeti, er 2-3 uger fornuftigt.

Thailand

Thailand er en klassiker i vintermånederne. Den tørre sæson i Thailand slutter typisk med udgangen af februar, og der falder ofte ikke meget regn. Thailand byder på uendeligt med muligheder, og der er nærmest ikke dét sted i landet, vi ikke kan anbefale. 

Hvis du er på en længere rundrejse, er det oplagt at du både besøger den nordlige del såvel som øerne sydpå - gerne på begge sider af fastlandet. 

rejs til thailand i februar

Oplevelser du bør overveje:

Hvor lang tid bør du rejse?

  • Afhængig af, hvor lang tid du har, og hvor mange aktiviteter, du har planlagt på rejsen, er alt mellem 2 og 4 uger fint. Hvis du gerne vil arbejde frivilligt, skal du dog lægge en del til rejsens længde.

Laos

Laos er det lidt det samme som Thailand i februar. Det er ligeledes i den tørre sæson, og du får dejlige temperaturer i hele landet. Forskellen er dog, at Laos ikke har nogen kystlinje, og du derfor ikke kan dele opholdet op mellem jungletrekking og strandliv. Laos har dog masser af spændende byer som Luang Prabang, hovedstaden Vientiane og Pakse i den sydlige del af landet. Laos er dog typisk en destination, man oplever i kombination med enten Cambodja, Vietnam eller Thailand og sjældent alene. 

rejs til laos i februar

Oplevelser du bør overveje:

Hvor lang tid bør du rejse?

  • Hvis du blot skal besøge Laos, og ikke de omkringliggende lande er 10-14 dage fint. Hvis du gerne vil kombinere med enten Cambodja, Vietnam eller Thailand (eller alle 3), skal du sætte noget mere tid af.

Det sydlige Australien

Australien... Hvad skal man snart sige? Det er i virkeligheden et fantastisk sted hele året, men den sydlige del af Australien er helt forrygende især i vores vintermåneder, hvor det er sommer Down Under. Den sydlige del af landet er varmest, og du kan både overveje at lægge vejen forbi Sydney, Melbourne, Adelaide eller alle 3 på et episk road trip langs kysten. Har du mere tid til overs, kan du overveje et afstikker til Tasmanien.

besøg sydney i det sydlige australien på din rejse i februar

Oplevelser du bør overveje:

Hvor lang tid bør du rejse?

  • Som du sikkert ved, så er Australien noget af det længste, du kan rejse væk fra Danmark. Derfor anbefaler vi, at du afsætter rigeligt med tid til opleve landet. Minimum 3 uger, hvis du vil have det optimale ud af en tur til det sydlige Australien.

 

Overvejer du en rejse i februar?

Uanset om du er blevet inspireret af en af ovenstående destinationer, eller drømmer om noget helt andet, så kan vi hjælpe dig med at planlægge din rejse i februar. Ovenstående er som sagt blot eksempler på steder, der er gode at rejse til i februar, men der er naturligvis masser af andre muligheder.

Book et gratis rejsemøde!

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Skriv til os

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.