{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Rejser i marts

costa-rica-man-with-cap-in-djungle

Hvor skal man rejse hen i marts?

Marts kan være en rigtig laaaaang måned, og det danske vejr er stadig meget upålideligt. Hvis der er noget, der kan sætte fut i rejselysten, så er det måneder, hvor man inderst inde har et håb om, at vejret kan arte sig nogenlunde herhjemme, men ikke gør det. Af sted med dig! 

Der er naturligvis masser af steder, der er værd at besøge i marts, hvis du drømmer om noget andet end det upålidelige danske forårsvejr. Nedenfor kan du få et overblik over nogle af de regioner, der virkelig kan noget i marts - og så har vi indsnævret valgmulighederne for dig! Så hvis følgende destinationer ikke falder i din smag, så frygt ej. Skriv til os, og så hjælper vi dig selvfølgelig med at finde lige nøjagtig dét, som du leder efter.

Få hjælp til at skræddersy din rejse!

Eksempler på gode rejsemål i marts

Marts

NB: De røde bokse viser en række destinationer, som vi gerne vil fremhæve som nogle helt særlige steder at rejse til i marts - de er beskrevet nedenfor. Derudover viser de lyseblå markeringer overordnede områder, som som også kan være gode rejsemål i marts.

Læs mere om de udvalgte destinationer herunder!

Filippinerne

Kan du lide varme? Kan du lide hvide sandstrande? Kan du lide lækker og billig mad? Det tænkte vi nok! Filippinerne er et fantastisk rejsemål i marts, der er en del af højsæsonen mellem November og April. 

Vejret er utrolig lækkert, og der er masser af fede festivaler rundt omkring i landet. Hvis påsken falder i marts, vil du i øvrigt opleve "Holy Week", der en uge fyldt med festlige indslag i hele landet (vær opmærksom på at booke overnatning i GOD tid).

Rejser til filippinerne i marts

Oplevelser du bør overveje:

Hvor lang tid bør du rejse?

 • Afhængig af, hvad formålet er med din rejse, så bør du som minimum afsætte 3 uger til din rejse. Filippinerne er et stort land, hvis du skal nå at opleve lidt af det hele, vil der være noget lokal transporttid. Skal du arbejde frivilligt som en del af rejsen, så afhænger længden af din rejse af, hvilket projekt du hopper på.

 

Costa Rica

Costa Rica er bedst at besøge mellem november og april, og dermed ligger marts indenfor peak-perioden. Det betyder også, at du kan forvente både lækkert klima, men også mange mennesker. Der kommer typisk en del turister til Costa Rica på grund af den amerikanske Spring Break ligesom langt de fleste Costa Ricanere tager på ferie i forbindelse med påsken. 

Costa Rica er et tropisk paradis, der både byder på grøn jungle og fantastiske strande, hvor en af de mest populære aktiviteter er surfing! 

Oplevelser du bør overveje:

Hvor lang tid bør du rejse?

 • Du kan nå at se en pæn del af landet på 2-3 uger. Costa Rica er dog også et oplagt udgangspunkt, hvis du drømmer om at rejse rundt i Mellemamerika. Derfor er det oplagt at lære spansk, hvis du er i landet - det vil du blive glad for, hvis du rejser videre rundt i regionen.

 

Vietnam

Vi er tilbage i Asien, hvor Vietnam er et oplagt valg, hvis du drømmer om at rejse af sted i marts. Der er egentlig mange steder i Sydøstasien, der er oplagte, hvis du drømmer varme lande og solferie i marts, men især Vietnam bør du overveje.

Her kan du vælge at rejse til den lidt køligere (dog stadig dejlige!) nordlige del af landet, hvor Hanoi, Sapa og Halong Bay er oplagte sights, eller du kan vælge den midterste og sydlige del af landet, hvor de mange sandstrande og smukke øer er et besøg værd! 

rejser til vietnam i marts

Oplevelser du bør overveje:

 • En sejltur med overnatning i Halong Bay
 • Trekking i Sapa i det nordlige Vietnam
 • Hoi An Lantern-festival

Hvor lang tid bør du rejse?

 • Hvis Vietnam er i dine rejseplaner for marts, så bør du afsætte 2 uger som minimum. Du kan godt nå fra nord til syd på 2 uger, om end du ikke får meget tid hvert sted. 3 eller 4 uger er mere ideelt, hvis du vil tage den med ro eller være fleksibel undervejs.

 

Myanmar

Myanmar er virkelig en undervurderet destination! Her er langt fra lige så overrendt af turister, som i mange af de tilstødende sydøstasiatiske lande, og det er til din fordel. Du kan både rejse rundt billigt og spise billigt, og så får du mange fede oplevelser, som du ikke nødvendigvis behøver at dele med tusindvis af andre rejsende. Myanmar byder på både fantastiske strande i den sydlige del af landet, smukke templer i Bagan og storbyens mylder i Mandalay og Yangon. 

Marts byder desuden på et par fede festivaler i Myanmar, hvor Shwedagon Pagoda Festival og Full Moon Day i Tabaung er blandt de mest populære!

Oplev bagan på din rejse til myanmar i marts

Oplevelser du bør overveje:

 • Se solopgangen over Bagan fra luften i en luftballon (det er semi-dyrt, men hele oplevelsen værd!)
 • Oplev Shwedagon Pagoda Festival (28. februar - 8 marts 2020).
 • Besøg Ngapali Beach - WOW!

Hvor lang tid bør du rejse?

 • 2-3 uger i Myanmar er helt fint, hvis du ønsker at se det meste af landet. Her kan du opleve alt fra tropisk jungle til de lækre strande!

 

Nepal

Et af verdens højest beliggende lande er Nepal. Hvis du er til vanvittig natur, smukke bjergkæder, trekking og en helt unik flora, så skal du besøge Nepal i marts. Det er starten på foråret, og blomsterne i bjergene er for alvor begyndt at spire! 

Kathmandu kan være ret støvet, og er ikke så attraktiv på denne tid af året, så vi anbefaler, at du søger ud i bjergene, hvis du er på disse breddegrader. Det er også i marts, at den farverige Holi Festival finder sted. Festivalen fejrer forårets indtog, nå ja, og så også at det gode sejrer over det onde!

Oplev fantastiske nepal i marts

Oplevelser du bør overveje:

 • Holi Festival er et must try!
 • Jungle safari i Chitwan National Park
 • Trekking

Hvor lang tid bør du rejse?

 • 2 ugers tid er et fornuftigt bud. Længere tid kan absolut også bruges, især hvis du skal på et længere trek eller en rundrejse med andre.

 

Brasilien

Fra Asien til Sydamerika, Brasilien er ligeledes et oplagt rejsemål i marts, hvor afslutningen af den danske vinter betyder Brasiliansk højsæson! i 2019 lå det ikoniske Rio karneval i marts måned, men i 2020 er karnevallet flyttet til februar, hvilket betyder at Rio er en del mere roligt og frit fra turister i de efterfølgende måneder. 

Men Brasilien kan også SÅ meget mere end farverige karneval, og som Sydamerikas klart største land, vil du have endeløse muligheder, som stort set alle er gode i marts måned! Rejs ind i junglen omkring Manaus og oplev floddelefiner, tag et smut forbi det majestætiske Iguazu Falls på grænsen mellem Brasilien og Argentina, eller læg vejen forbi østkysten mange charmerende landsbyer og smukke øer, hvor der venter dig bounty strande, lækker mad og rytmiske festoplevelser. 

rejser til brasilien i marts

Oplevelser du bør overveje:

 • Rio De Janeiro, selvfølgelig!
 • Iguazu Fall ved grænsen til Argentina
 • Trekking og adventure i Amazonas
 • Smukke landsbyer og paradisøer langs den mere end 7.000 km lange kystlinje

Hvor lang tid bør du rejse?

 • Hvis du vil rundt i Brasiliens mange afkroge uden at stresse, skal du afsætte mindst 3 uger. Du kan dog sagtens bruge endnu længere tid her.

Overvejer du en rejse i marts?

Uanset om du er blevet inspireret af en af ovenstående destinationer, eller drømmer om noget helt andet, så kan vi hjælpe dig med at planlægge din rejse i marts. Ovenstående er som sagt blot eksempler på steder, der er gode at rejse til i marts, men der er naturligvis masser af andre muligheder.

Book et gratis rejsemøde!

 

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.