Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

5 gode destinationer hvis du skal rejse alene!

5 gode destinationer hvis du skal rejse alene!

Destinationer der er perfekte til din solo-rejse

Dét at rejse alene kan umiddelbart virke skræmmende for nogen, men der er faktisk flere fordele ved ikke at have en rejsemakker med; Du lærer dig selv at kende på en helt anden måde, du beslutter selv tempoet på rejsen og du kan selv planlægge alt, der skal ske på rejsen.

Lige fra du sætter dine ben i flyet, er du på egen hånd, og det kan måske få benene til at ryste en smule, men frygt ej! Som solo backpacker vil du komme til at møde masser af spændende folk på f.eks. hostels, i busser, på stranden, på baren, ja you name it, og du vil hurtigt opdage, at der faktisk er rigtig mange, der rejser alene.

Herunder får du 5 oplagte destinationer, som du bør besøge, hvis du rejser alene. Fælles for dem alle er, at det er destinationer, der har mange spændende ting at opleve og som samtidig bliver besøgt af mange backpackere. Så bare rolig, ud over at få nogle fantastiske oplevelser, kan vi godt garantere dig, at du får gode muligheder for at møde nye venner. 

1. Sydøstasien - Thailand, Cambodja, Laos & Vietnam

Sydøstasien | Thailand, Cambodia, Laos, Vietnam | KILROY

Sydøstasien er et helt perfekt sted at starte, hvis du skal backpacke alene. Befolkningen er utrolig søde og gæstfrie, ligesom du også finder masser af backpackere, som du kan hænge ud med på de mange smukke strande, de feststemte barer eller på dykkerskolen, hvor du kan tage dit dykkercertifikat. Sammenlignet med Danmark (og mange andre steder i verden i øvrigt), er ThailandMalaysiaLaos og Vietnam alle meget billige steder at rejse rundt, så du behøver heller ikke have den helt store pengepung frem. Det gør Sydøstasien til et super sted at starte, hvis du skal rejse alene. 

2. Besøg landet Down Under - Australien

Oceanien | Australien | KILROY

Australien er ligeledes et fantastisk sted, hvis du skal rejse alene. Oplev den tilbagelænede atmosfære i landet, der kendt som et rent paradis for backpackere. Kan du surfe, eller vil du lære det, har du desuden et glimrende udgangspunkt for at lære nye mennesker at kende. 

Hvis du skal fra A til B, er det oplagt at købe et Greyhound buspas, hvor du igen kommer til at møde nye mennesker. Du kan også vælge at bruge noget af din rejse på at arbejde og spare lidt penge sammen - en såkaldt working holiday. Vi kan hjælpe dig med at få working holiday visum og en ankomstpakke i Australien. Så er du klar til dit kombi-eventyr bestående af rundrejse og working holiday.

3. Fantastiske oplevelser venter i Sydafrika

Afrika | Sydafrika | KILROY

Måske er du en smule overrasket over at se, at Sydafrika er på denne liste. Men Sydafrika er både utrolig nemt at rejse rundt i, og byder på mange fede oplevelser. Landet føles meget vesterligt, og langt den største del af lokalbefolkningen snakker engelsk. Sydafrika er perfekt, både hvis du er på jagt efter eventyr & natur eller afslapning. Hvis du drømmer om eventyr kan du tage på safari i en af de store nationalparker f.eks. Krüger Nationalpark, eller lej et surfbræt, og kast dig ud i bølgen på et af de mange fede surfspots

Hvis du har mere lyst til at få den lokale kultur helt ind under huden, kan du overveje at bidrage til samfundet på et af de lokale frivilligprojekter, som vi samarbejder med i landet. Ja, Sydafrika har virkelig det hele.

4. Roadtrip i Californien eller resten af USA

USA | Californien rute 66 | KILROY

Vi har to tips til dig, hvis du skal rejse alene igennem Californien: Medbring et 'open mind' og overnat på hostels. På hostels vil du møde både lokale og rejsende fra resten af verden, og hvis der noget amerikanerne er gode til, så er det small-talk og at være gæstfrie. Du kan være sikker på, at du altid har én at snakke med, hvis du altså selv ønsker det.

USA er utrolig nemt at rejse rundt i, og du kan komme til alle steder uden de store problemer. Der kan dog være langt mellem de forskellige destinationer, men du kommer nemt omkring med fly. Hvis du vil opleve den ultimative frihed, anbefaler vi dig dog at tage på road trip. Se nogle af vores ruteforslag her, eller lad os planlægge din drømmerute sammen.

5. New Zealand

Oceanien | New Zealand Surf | KILROY

New Zealand er markant større end Danmark, og med en befolkning på blot 4,4 millioner mennesker betyder det, at der er masser af plads og natur at rejse rundt i, og uanset hvor du er i landet, har du aldrig mere end 2,5 times kørsel til kysten. Du ved det sikkert i forvejen, men New Zealand er landet, hvor Ringenes Herre blev filmet. Og hvis du ikke ved hvad pointen er med dette, så lad os hjælpe dig lidt: New Zealand er fuldkommen vanvittig smukt!

En god måde at møde nye mennesker på i New Zealand, er ved at købe et buspas og hoppe med på en rundrejse sammen med andre unge. Selv om du rejser alene, vil du opdage, at bussen hurtigt bliver som én stor familie. 

 

Rejs alene, sammen med andre

Du kan også vælge at rejse alene, sammen med andre. Forvirret? Fair nok. Vi sammensætter selv grupperejser med max 10 deltagere. Alle er under 25 år og kommer fra enten Danmark, Norge eller Sverige. Vi oplever stor interesse for turen og mange solo-rejsende vælger at hoppe med på disse som startskud til en længere rejse. Det giver en tryg start, og så er du sikker på at møde ligesindede unge, som du kan dele oplevelserne med. Hvem ved, måske får du en ny fremtidig rejsebuddy?

Læs mere om vores grupperejser med andre unge her.

Rejs sikkert, når du rejser alene

Når man rejser alene, er man naturligvis lidt mere sårbar end hvis man rejser flere sammen. Udenrigsministeriet kan altid give dig svar på, om den destination du ønsker at rejse til, er sikker eller ej. Derudover skal du altid bruge din sunde fornuft, og vi anbefaler, at du lægger en plan for din rejse, inden du tager af sted. Så kan du altid ændre i planerne undervejs.

Hvis du vil have en blød start på rejsen, kan vi arrangere en ankomstpakke til dig. Så behøver du ikke at stresse med overnatning og transfer fra lufthavnen, så snart du ankommer. 

Kommende events

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted. OBS: På grund af pandemien anbefaler vi, at du kun vælger 1 eller 2 destinationer.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.