Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

 • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Rejser i maj

darwin-kakadu-national-park-cover

Hvor skal man rejse hen i maj?

Maj er en fantastisk måned at rejse i. Det er for mange destinationer lige nøjagtig ikke højsæson endnu, og derfor kan du ofte rejse billigere og uden lige så mange turister. 

Men hvor skal du rejse hen i maj for at få nogle eksotiske oplevelser? Det kan vi selvfølgelig hjælpe dig med at finde ud af!

Der er naturligvis masser af steder, der er værd at besøge i maj, hvis du drømmer om at komme ud og opleve noget inden sommeren venter herhjemme, men vi har indsnævret valgmulighederne for dig! Så hvis følgende destinationer ikke falder i din smag, så frygt ej. Skriv til os, og så hjælper vi dig selvfølgelig med at finde lige nøjagtig dét, som du leder efter.

Få hjælp til at skræddersy din rejse!

Eksempler på gode rejsemål i maj

Rejsekalender

NB: De røde bokse viser en række destinationer, som vi gerne vil fremhæve som nogle helt særlige steder at rejse til i maj - de er beskrevet nedenfor. Derudover viser de lyseblå markeringer overordnede områder, som som også kan være gode rejsemål i maj.

Læs mere om de udvalgte destinationer herunder!

Vestkysten i USA

En klassiker i det sene forår er USA's vestkyst. Det er et af de absolut mest populære spots i USA, og i Californien kan du både vælge at lægge vejen forbi byer som Los Angeles, San Francisco og San Diego eller nationalparker som Yosemite, Joshua Tree eller Sequoia. Ørkenen i Nevada er også mere til at holde ud, uanset om du vil besøge Las Vegas eller et smut forbi Grand Canyon. 

Hvis du er til road trip, så er maj helt oplagt. Det er uden for højsæsonen, og der er dermed markant færre turister på vejene, ligesom det bliver en anelse billigere når du skal finde overnatning. 

Oplevelser du bør overveje:

Hvor lang tid bør du rejse?

 • Hvis du rigtig vil rundt i krogene på den amerikanske vestkyst, så brug minimum 2 uger, og nok nærmere 3-4. 

 

Bali (og det øvrige Indonesien)

Indonesien er ét af de lækreste steder at rejse rundt på denne tid af året. Der er MANGE steder, vi kan anbefale at du besøger, men Bali er naturligvis en tilbagevendende perle. Vejret er skønt og der er stadig færre turister end i sommermånederne. Det samme gælder for Java, hvor der ikke er nær så mange turister som i de næste par måneder. 

Oplevelser du bør overveje:

 • Besøg Borobudur og Yogyakarta
 • Rejs rundt på Bali
 • Dykning på Nusa Lembongan, hvor de store havdyr begynder at strømme til

Hvor lang tid bør du rejse?

 • Hvis du blot vil opleve Bali, så er 2-3 uger passende, men hvis du gerne vil besøge enten Java, Sulawesi, Sumatra eller Gilli-øerne også, skal du lægge yderligere et par uger til. 

 

Det nordlige Australien

Den nordlige del af Australien er oplagt i maj. Monsunsæsonen er skiftet ud med den tørre sæson, og der er færre turister end i de fleste andre steder i Australien. Der er masser af adventure i denne del af landet, og blandt andet bør du besøge Darwin og nærliggende Kakadu Nationalpark og Litchfield langs den nordlige kyst. Du bør også besøge Cairns på østkysten og tage et smut forbi Cape Tribulation, og så bør du helt sikkert også tage ud og snorkle eller dykke ved Great Barrier Reef.

Oplevelser du bør overveje:

Hvor lang tid bør du rejse?

 • Brug gerne omkring 3-4 uger. Der er langt til Australien, og når du endelig er rejst så langt, bør du afsætte tid til at nyde oplevelsen i et tempo, der ikke er for stressende. Især hvis du vil på et road trip på egen hånd.

 

Galapagos-øerne

Ecuadors helt fantastiske og mangfoldige dyreliv på Galapagos-øerne er noget, du ikke får andre steder. Rejs rundt mellem de forskellige øer, og oplev dyrelivet helt tæt på. Galapagos er ikke en billig destination, og derfor kan det faktisk være en god idé at hoppe på en grupperejse med andre eventyrlystne naturelskere. I slutningen af maj og fremefter kan det være svært at arrangere sin rejse, hvis man er ude i sidste øjeblik. Her begynder  turisterne for alvor at komme, og derfor anbefaler vi, at du booker din rejse her til i god tid. 

Oplevelser du bør overveje:

Hvor lang tid bør du rejse?

 • Hvis du kun skal besøge Galapagos-øerne kan 2 uger godt gå an. Hvis du samtidig gerne vil rejse rundt på fastlandet i enten Ecuador eller Peru, så skal du påregne noget længere tid.

 

Borneo

Endnu et fantastisk sted at rejse til i maj er Borneo - det gælder i øvrigt både den malaysiske og indonesiske del. Der er på dette tidspunkt ikke så meget regn (selvom det jo er primært regnskov), og der er heller ikke så mange iler, myg og andre irriterende insekter. Et andet dyr, der til gengæld er god mulighed for se i denne periode, er orangutangen. Generelt er der fornuftig mulighed for at se Borneos fantastiske dyreliv i maj, og vi kan anbefale, at du f.eks. tager på en flodsafari.   

Oplevelser du bør overveje:

 • Trek til Mt. Kinabalu
 • Dykning
 • Tag på flodsafari
 • Besøg et beskyttelsescemter 

Hvor lang tid bør du rejse?

 • Regn med minimum 3 ugers tid, hvis du skal rejse rundt på Borneo i et fornuftigt tempo.

 

Overvejer du en rejse i Maj?

Uanset om du er blevet inspireret af en af ovenstående destinationer, eller drømmer om noget helt andet, så kan vi hjælpe dig med at planlægge din rejse i maj. Ovenstående er som sagt blot eksempler på steder, der er gode at rejse til i maj, men der er naturligvis masser af andre muligheder.

Book et gratis rejsemøde!

 

Kommende events

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted. OBS: På grund af pandemien anbefaler vi, at du kun vælger 1 eller 2 destinationer.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
travel-inspiration-feeling-girl-in-train-window-cover

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

travel-inspiration-feeling-girl-in-train-window-cover

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.