Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Sådan planlægger du en rejse under COVID-19

planning-scratch-map-travel-cover

Vi taler nok på vegne af alle, når vi siger, at 2020 ikke helt gik efter planen. I stedet for at rejse ud i verden og opleve nye steder, har vi været hjemme, spist takeaway frem for bao baos direkte fra gadekøkkenet i Vietnam, og ej heller mødt nye venner fra forskellige kulturer.

Men det hører altså ikke bare fortiden til at rejse, selvom det måske vil være lidt anderledes end hvad vi hidtil kender. Lige fra øget sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger til at vælge alternative destinationer; det er ganske enkelt blevet lidt sværere at rejse. Men frygt ej! Det er derfor vi er her, og vi tror bestemt på at du har brug for en dygtig rejsekonsulent mere end nogensinde før, som kan hjælpe dig med at navigere i informationen, så du kan gøre dine rejsedrømme til virkelighed til trods for udfordringerne. 

Her er den information, du skal bruge, for at kickstarte planlægningen af dine rejseplaner:

1. Kan jeg stadig rejse?

Drømmer du også om at rejse nu eller så snart tingene ser lysere ud igen?

Det kan du sagtens, men for nu er der bare begrænsninger for lige præcis hvor du kan rejse hen. Vi ved, at det kan være lidt at en jungle at holde sig opdateret med diverse sundhedsmyndigheder og de konstant skiftende informationer om hvor du kan og ikke kan rejse hen. Derfor har vi sat et dedikeret team til konstant at monitorere situationens udvikling for over 80 lande. Vi kigger ikke kun på udenlandske ministerier og sundhedsmyndigheder, men er også i tæt dialog med vores samarbejdspartnere og leverandører verden over for deres input på situationen, så vi ikke bare undersøger om en given destination er åben for rejsende, men også er sjov og tryg at befinde sig i. Dette kan være ift. strande, seværdigheder, restauranter og barer, hvilket er med til at give en god oplevelse for dig som rejsende.

2. Skal jeg stadig planlægge i god tid, fx mit sabbatår i 2021 eller 2022?

Ja, helt bestemt! Det er derfor vi allerede er godt i gang med at planlægge rejser til de af jer, der drømmer om at rejse næste år eller i den nærmeste fremtid.

Vi synes bestemt ikke, at du skal sætte planlægningen af din drømmerejse på pause, og som de rejsenørder vi er både hører og ser vi en masse positive fordele ved at planlægge og endda rejse i denne tid. Foruden gode rabatter, og fleksibiliteten ved at planlægge og booke i øjeblikket, kan man også nyde destinationerne, der for tiden ikke er spoleret eller overrendt af en masse turister. Win!

Vores rejsekonsulenter er eksperter på emnet, og kan hjælpe dig med et trygt valg, der stadig giver dig en masse fede oplevelser, som du også kender os for; bare i et mere reguleret og sikkert format.

For at du kan planlægge din rejse med ro i sindet, har vi introduceret en fleksibel booking service, som betyder, at du kan booke din kommende rejse allerede i dag, og ændre eller afbestille helt op til 30 dage før afrejse, hvis du ikke ønsker at tage afsted alligevel; og vi spørger ikke hvorfor.

Det betyder, at du ikke behøver at vente til det er for sent med at starte planlægningen af din næste rejse. Vi elsker jo at snakke om rejsedrømme, og vil helt bestemt også elske at snakke med dig om præcis dine ønsker, så vi med vores erfaring kan skræddersy eventyret til dig. En snak med os er i øvrigt altid gratis og helt uforpligtende.

Læs mere om vores fleksible måde at booke på og betingelserne for det lige her:

Læs mere om 'Book with Confidence' her 

 

3. Hvordan kan KILROY hjælpe mig?

Selv under normale omstændigheder kan det at planlægge sin drømmerejse være svært, og der er altid en helt masse spørgsmål i forbindelse med processen. Og det er lige præcis derfor vi er her!

Vi kan guide dig ift. hvor du skal rejse hen, hvad du skal undgå, og hvordan du kan rejse trygt og sikkert ud i verden. Og for at toppe den, er vi altid kun et opkald væk, når du er på din rejse og vi vil altid hjælpe med svar på dine spørgsmål - også når du er afsted på din rejse.

Ingen eventyr er ens. Derfor skræddersyer vi enhver rejse ud fra hvor du ønsker at tage hen, hvad du ønsker at opleve og hvordan du godt kan lide at rejse. Vi har været de fleste steder i verden og er specialister i at lave unikke eventyr præcis til den enkelte. Vi er stolte af at skræddersy rejser, der både udfordrer og ændrer dig; tvinger dig til at udvide dit perspektiv, rejse langsomt og lokalt, og bruge tid på refleksion over oplevelserne - og endda at have det sjovt mens du gør det. Vi kalder det også at man rejser på KILROY-måden.

Vi har også gjort det let for dig at afbestille rejsen, hvis du ikke ønsker at tage afsted alligevel; uanset årsagen. Det betyder, at du sagtens kan kickstarte planlægningen for din drømmerejse allerede nu i stedet for at vente for længe med det.

Book et møde med en rejsekonsulent

 

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.