Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Rejseinformation sommer 2022

flight-plane-window-airborne-view

Godt at vide hvis du skal rejse denne sommer

Efter 2 år med lockdown og COVID-19-restriktioner, kan de fleste af os ikke vente med at komme ud at rejse igen. Og vi er ikke alene. Faktisk er der rekordmange rejsende denne sommer, og det betyder at mange lufthavne er tætpakkede, og har svært ved at følge med den store rejseefterspørgsel. Der vil derfor være længere køer, flyaflysninger og flere steder i Europa, er der endda potentielle strejker under opsejling. 

Sas Airplane
Brug for mere information?
For at få de seneste nyheder og status på SAS og deres afgange, klik på linket nedenfor. Den bliver opdateret løbende med sidste nye information, så du kan forblive opdateret på din rejse.
SAS flyinformation
Busy Airport
Mit fly er aflyst - hvad gør jeg?
I øjeblikket er der desværre en del fly, der bliver aflyst rundt omkring i verden. Hvis du er usikker på, hvad dine rettigheder er i tilfælde af et aflyst fly, så klik på linket nedenfor.
Hvad er mine rettigheder?

Notifikation om strejke hos SAS

Vi følger udviklingen af den bekræftede SAS-strejke meget tæt, og vil holde dig opdateret, lige så hurtigt vi ved noget. 

I forbindelse med den nuværende SAS-strejke, vil alle kunder der er berørt af situationen blive kontaktet på mail og/eller telefon. Hvis du ikke hører fra hverken flyselskabet eller os, skal du møde op i lufthavnen som planlagt, så du ikke bliver registreret som udeblevet på din afgang. Vi behandler alle henvendelser så hurtigt som muligt, og vi prioriterer sagerne efter hvor kritiske de er.

Vores ansatte har desværre ikke yderligere information tilgængelig vedrørende potentielle forsinkelser eller aflysninger, så vi anbefaler, at du tjekker status på dit fly hos SAS løbende.

Mangel på personale i lufthavnene

Flere europæiske lufthavne har annonceret længere kø ved sikkerhedskontrollen, og endda også aflysninger af fly på grund af manglende personale. Sørg for at holde dig opdateret på udviklingen i den lufthavn, du skal flyve fra, og som hovedregel bør du planlægge at være i lufthavnen dobbelt så lang tid i forvejen som normalt.

For at gøre det hele nemmere for dig, finder du herunder 5 gode tips til at få stress-fri ferie.

1. Vær i lufthavnen i GOD tid

Vi anbefaler, at du tjekker op på status i den lufthavn, du skal rejse fra, samt de anbefalinger der måtte være i forhold til hvor længe før afrejse, du bør møde op. Det er som oftest omkring 3-4 timer før flyets planlagte afgang. 

2. Download flyselskabets app

Det er altid en god idé at downloade appen tilhørende det flyselskab, du skal rejse med. Her får du altid seneste nyt, og du kan ofte slå notifikationer på din afgang til, såfremt noget skulle ændre sig i sidste øjeblik.

3. Gør bagagen ordentligt klar

Sørg for, at du kan komme så hurtigt igennem sikkerhedskontrollen som muligt. Regler for håndbagagen kan variere fra lufthavn til lufthavn, så sørg for du nemt kan tage elektronik og toiletsager ud af håndbagagen, hvis det er nødvendigt. Med andre ord, forsøg at være så godt organiseret som muligt. 

4. Sørg for at du har alle de nødvendige dokumenter

Det er en god ting at have styr på alle de nødvendige rejsedokumenter, du skal bruge til din rejse. Og skal du uden for Europa, kan vi anbefale, at du printer dem ud og medbringer dem fysisk.

5. Mød op med det rigtige mindset

Sidst men ikke mindst, ankom til lufthavnen med det rigtige mindset. Forbered dig på længere ventetid i sikkerhedskontrollen eller at der lang kø i caféen. Medbring et spil, download din yndlingspodcast eller TV-serie, og nyd lufthavnen som var det første stop på rejsen.

Kommende events

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.