{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Thailand er genåbnet - her er 5 fede ting du skal opleve!

Thailand Koh Tao View

Det har været en laaaang ventetid

Thailand har nu i et stykke tid budt rejsende velkommen tilbage til deres tropiske paradis, og med det stadigt koldere vejr i disse måneder er intet mere tiltalende end at hoppe på det første fly og sætte kursen mod Smilets Land, Thailand, hvor strand, jungle, lækker mad og +30 grader venter på dig! Her er 5 ting, vi virkelig gerne snart vil opleve igen!

Længes du efter strand, sol og +30 grader?

Det er du bestemt ikke alene om! De sidste snart 2 år har været hårde for os eventyrsøgende sjæle, men der er lys for enden af ​​tunnelen - og i øjeblikket ser den tunnel ud til at ende i Asien!

Og der er et land, der er genåbnet, som vi er virkelig begejstrede for, Thailand. Den perfekte flugt fra vinteren i Danmark, hvor du er garanteret alt, hvad du ikke får herhjemme. Sol, hvide sandstrande, varme svømmeture i havet og en temperatur omkring 30 grader.

Siden november har det været muligt at rejse til Thailand, og oh boy, har vi længtes efter det. Men hvis du er usikker på, hvad du skal gøre, når du kommer dertil, så frygt ej! Vi har samlet 5 fede (og overkommelige) oplevelser, der kan gøre dit ophold i Smilets Land endnu bedre!

Dykning i Koh Taos farvande

Koh Tao er den perfekte ø, hvis du er nysgerrig efter at udforske livet under overfladen. Det er kendt som "dykkerøen", og det er ikke uden grund. Øen kan prale af nogle helt fantastiske kvalitetsrev og dykkersteder, et fedt natteliv med masser af hyggelige barer, og så finder du omkring 200 dykkerbutikker over hele øen. På Koh Tao handler det om dykning!

Det er ligegyldigt om du er en erfaren dykker eller ej, her er der er muligheder for alle. Du kan lære at dykke, tage nogle fundives, tage dit freedive-kursus eller du kan tage dit avanced dykkerkursus her. Det bedste er, at du kan få det til nogle rimelig priser.

 

 
Flere detaljer:

Hvad: 5 dages "Lær at dykke" kursus

Pris: Fra 3099 DKK

Inkluderet: Dykker lektioner, overnatning & leje af udstyr.

Læs mere om denne oplevelse her.

Adventure fra Bangkok til Hua Hin

En anden fed måde at udforske Thailand på er vores berømte Bangkok til Hua Hin eventyr. Her har du 8 eventyrlige dage, hvor du vil passerer igennem junglen, tilbringe tid på flere forskellige strande og svømme i de forfriskende vandfald. Du starter i Bangkok, hvor du vil tilbringe et par dage, før du tager videre til Sai Yok Nationalpark. Her vil du tilbringe 3 dage, og vi garanterer, at du kommer til at opleve den ægte junglefeber, når du driver ned ad floden på din private tømmerflåde. Der vil selvfølgelig også være tid til en kajaktur i de smukke omgivelser.

Fra Sai Yok Nationalpark tager du videre til Hua Hin, hvor du vil tilbringe et par dage med resten af ​​gruppen. Du kan tilvælge noget kitesurfing, eller besøge det lokale night market om aftenen, hvis du har lyst.

Flere detaljer:

Hvad: 8 dages eventyr fra Bangkok til Hua Hin

Pris: Fra 4650 DKK (baseret på 2 personer, som rejser sammen)

Inkluderet: Lufthavns transport, overnatning, 7 x morgenmad, 3 x frokost, 2 x aftensmad, rafting tur, kajaktur og al lokal transport. 

Lyder det som noget for dig? Læs mere her!

Chumpon Coral - Camping på en øde ø

Vil du prøve kræfter med livet på en øde ø? Så har du chancen her! På vores Chumpon Coral Island campingtur besøger du Koh Kye, som er en øde ø lavet af koraller. Turen vil vare 3 dage (2 nætter), og du vil campere på øen. Det bliver ikke mere øde end dette. En af de fedste ting som du kan se frem til på turen, er at besøge den lokale fiskerlandsby og deres samfund. Det er en helt special oplevelse at komme i kontakt med lokalbefolkningen, som til dagligt bor på den øde ø og ikke får mange besøgende. 

Turen er ret kort, men det er en perfekt måde at starte dit øeventyr på, hvis du planlægger at besøge Koh Pha Ngan, Koh Tao eller Koh Samui som næste stop.

Flere detaljer:

Hvad: 3 dage / 2 nætter

Pris: Fra 2000 DKK (baseret på 2 personer, der rejser sammen)

Inkluderet: 2 nætter med camping, lokal transport med båd, entré til Koh Kye, 2 x morgenmad, 1 x frokost, 2 x aftensmad.

Vil du udforske din indre Robinson Crusoe? Læs mere her!

Sejl fra Phuket til Phi Phi

Hvad er bedre end at nyde livet på en båd i det smukke Andamanhav? Start turen i Phuket og ankom til Koh Phi Phi på fjerdedagen. I mellemtiden besøger du Khao Phing Kan også kendt som James Bond Island, Railay Beach i Krabi, Koh Ha Yai og ender så til sidst i Koh Phi Phi. Dette ø-hop eventyr er sammen med andre backpackere, og du vil sove på båden til lyden af bølgerne, der plasker mod båden.

Der vil selvfølgelig være plads til snorkling, svømning og tid til afslapning på strandene undervejs, og så får du også en chance for at udforske det fede natteliv i Krabi. Det lyder ikke helt dårligt vel?

Flere detaljer:

Hvad: 4 dage / 3 nætter

Pris: Fra 4000 DKK (baseret på 2 personer, der rejser sammen)

Inkluderet: 3 overnatninger, 3 x morgenmad, 2 x frokost, 2 x aftensmad. 

Læs mere om dette eventyr her!

Khao Sok Nationalpark eventyr

Hvis junglevandringer og de mere landlige dele af Thailand er mere dig, så må du endelig ikke gå glip af denne unikke oplevelse i Khao Sok Nationalpark. Tilbring 3 dage omgivet af ren natur på denne eventyrtur med andre backpackere.  

På dag 1 starter du ud med en middag efterfulgt af en kølig natsafari i nationalparken. Når du er tilbage på resortet, har du resten af ​​aftenen til ren afslapning, inden du går til køjs i din bambushytte.

Andendagen er fyldt med fede aktiviteter, og du kan se frem til kanosejlads, vandreture og en skøn junglemiddag for blot at nævne nogle af tingene.

På den sidste dag når du til den smukke Cheow Lan sø, der er ideel til en morgendukkert. Når eventyret er forbi, kan du vælge at tage til stranden eller tage til det næste stop på din thailandske bucket liste. Vi er sikre på, at der er masser af oplevelser at vælge imellem!

Flere detaljer:

Hvad: 3 dage / 2 nætter

Pris: Fra 3900 DKK (baseret på 2 personer, der rejser sammen)

Inkluderet: 2 overnatninger, lokal transport, 2 x morgenmad, 2 x frokost, 2 x aftensmad. 

Læs mere om dette jungleeventyr her!

Er du klar til at udforske Thailand?

Det håber vi, at du er! Vi håber også, at du fandt noget fed inspiration til din tur. Hvis du stadig ikke er helt sikker på, hvordan rejsen skal se ud eller har brug for mere information, så skriv til os, så hjælper vi dig med at sammensætte den helt rigtige tur! 

Og bare rolig, vi har helt styr på alle rejserekstriktionerne til Thailand og skal nok sørge for, at du er godt forberedt inden din tur. 

Fortæl mig mere omkring Thailand! 

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.