{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Vil du prøve noget anderledes? Udforsk det smukke Balkan!

Slovenia Triglav NP Girl Kayaking

Leder du efter eventyr i de smukkeste omgivelser?

Måske ved du det ikke, men der er masser af gode grunde til at smide Balkan-regionen op i toppen af din bucketlist. For det første er Balkan fyldt med adventure-muligheder, og hvis du har lidt adrenalinjunkie gemt i dig (har vi ikke alle det?), kan vi anbefale rafting på de vilde floder, trekking i de smukke bjerglandskaber eller ziplining gennem tværs over dybe kløfter. For det andet er Balkan et pænt uudforsket område, hvor du vil finde små charmerende landsbyer ligesom du kan chille på nogle af de fantastiske restauranter i vejsiden. Og det bedste af det hele? I langt de fleste tilfælde har du det hele for dig selv, og så er det billigt! 

Hvis du synes Balkan kilder alle de rigtige steder, så læs mere her!

Durmitor National Park Mountain Lake Emerald
Tjek alle destinationerne i Balkan
Balkan er en af de mest uudforskede regioner i Europa, og bestemt et besøg værd, hvis du er til autentiske og lokale oplevelser. Nå ja, og hvis du har en forkærlighed for smukke landskaber, så vil du ikke fortryde en rejse til Balkan.
Læs mere om Balkan

Hvorfor rejse til Balkan?

Som sagt, så handler det om at opleve det ukonventionelle, når du rejser til Balkan. Selv om Balkan kan føles som langt væk på mange punkter, er det rent geografisk blot en tur til det mere traditionelle Europas baghave. 

En rejse til Balkan betyder i mange tilfælde en rejse tilbage i tiden. Du finder uspoleret natur, gamle charmende landsbyer med huse bygget af sten og hestevogne, der transporterer lokalt producerede frugter og grøntsager til den lokale markedsplads. Og når vi snakker om tid, så vil du formentlig opdage, at der i Balkan hersker en lidt mere afslappet holdning til konceptet tid, end du er vant til. De lokale kan bruge flere timer på at hænge ud på caféer, og det er sjældent du ser de lokale skynde sig af sted - især hvis du bevæger dig udenfor de store byer.

Hvert land i Balkan-regionen har helt spektakulære naturoplevelser, og hvis det er noget for dig, er du kommet til det rigtige sted. Udforsk de smukke bjerglandskaber, de krystalklare søer og de vilde floder, der er omringet af smukke blomster i tusindvis. 

Vi kan hjælpe dig med at udforske:

Train Station In Sunset Czech Republic Cover
Sådan rejser du til Balkan
Vi anbefaler, at du rejser til Balkan med tog. Turen er ikke blot med første parket til de smukke landskaber, det er også en fantastisk mulighed for at møde nye mennesker.
Læs mere om Interrail her

Sådan rejser du til Balkan

travel with train through balkan

Der er masser af muligheder, hvis du ønsker at opleve Balkan. Du kan selvfølgelig flyve dertil - det er nemt, og der er masser af internationale lufthavne i regionen. Men hvis du vil have mest muligt ud af din rejse, anbefaler vi, at du rejser med tog. En Interrailbillet er et glimrende alternativ til at flyve, og du kommer til at se meget mere på vejen derned, ligesom du har mulighed for at stoppe i nogle af de interessante byer, du passerer på vejen. Og så er der selvfølgelig de smukke landskaber, som du kan nyde, mens du sidder i toget ned gennem Europa. 

Forestil dig selv med en kop kaffe, mens du kigger ud af vinduet, lamslået af naturen - kun omringet af venner, familie eller ligesindede rejsende. Ikke så ringe, vel? Og før du ved af det, så ankommer du til din slutdestination.

rafting-aerial-two-rafts-cover
Aktiviteter i Balkan
Balkan handler om natur og adventure - forhåbentlig i en skøn forening. Trekking, ziplining, mountainbiking og rafting er blandt de mest populære aktiviteter, der venter på dig i Balkan.
Aktiviteter i Balkan

Hvad kan man lave i Balkan?

Balkan er den perfekte destination, hvis du er til adventure og smuk natur. Du skal ikke forvente klassiske turistattraktioner som Eiffeltårnet i Paris, Guggenheim i Bilbao eller Brandenburger Tor i Berlin. Der er selvfølgelig masser af ikoniske monumenter og historiske bygninger, men i Balkan-regionen er naturen det allerstørste højdepunkt.

zipline through valleys in montenegro

Hvis du er på jagt efter et adrenalinkick, er der mulighed for at tage ud og rafte. Balkan har masser af vilde floder, med rapids der kan udfordre selv den mest erfarne raftingpro. Du kan også vælge at flyve gennem dybe kløfter på en zipline, eller du kan prøve kræfter med mountainbiking langs de snævre trails i landskaberne.

Hvis du er til vandsport, er landene langs Adriaterhavet oplagt til snorkeling, sejlture og i Kroatien finder du endda et af de bedste områder i Europe for kitesurfing.

Croatia Gradina Korenicka Landscape
Tag på road trip i Balkan
Frihed! Det er nok det mest præcise ord, der kan beskrive følelsen du får, når du er på road trip i Balkan. Udforsk små landsbyer og stop når som helst du ønsker det undervejs på din rejse rundt i den smukke natur.
Road trip i Balkan

Road trip i Balkan

go on a road trip in a camper in balkan

En fantastisk måde at udforske Balkan-regionen er ved at leje en autocamper og ramme landevejene. Fri som fuglen, kan du udforske de fantastiske lande i nøjagtig det tempo, du har lyst til. Campér i bjergene, chill i storbyerne eller kør langs Adriaterhavet og nyd et stop i de små charmerende landsbyer på vejen. Et road trip er den mest fleksible rejseform, og selv om ruten er helt op til dig, har vi alligevel lavet at par ruteforslag, du kan få inspiration fra!

Se vores road trip-forslag i Balkan her.

Få et overblik over vores autocampere i Balkan her.

Mostar Bosnia Herzegovina River Bank View Old Bridge Stari Most
Tag på en rundrejse i Balkan med andre backpackere
Hvis du gerne vil opleve Balkan, men ikke ønsker at rejse alene, kan du hoppe af sted på en grupperejse med andre backpackere. Hvem ved? Måske får du nye venner for livet?
Oplevelsesrejser i Balkan

Tag på en rundrejse i Balkan med andre backpackere

Der er mange måder at opleve Balkan på. Én af dem er ved at joine en skræddersyet rundrejse med andre backpackere. Hvis du er usikker på, hvad du skal opleve, eller ikke er i humør til at organisere hele rejsen selv, så er en mindre grupperejse et glimrende alternativ.

group tours is a great way of exploring the unknown with likeminded travellers

På disse rundrejser vil der være en lokal guide, der viser jer alt dét, der er værd at se på relativt kort tid. Du vil opleve, at der er en fantastisk vibe i gruppen, og der er ikke noget, der slår følelsen af sidde rundt om bålet om aftenen, mens du nyder den klare stjernehimmel og en kold øl med dine nye venner! 

Læs mere om vores rundrejser i Balkan her!

 

Re:Connect med Balkan på unik vis

Vi har for nylig introduceret et helt nyt koncept, hvor du får mulighed for at lære nogle nye færdigheder samtidig med at du ser Balkan fra en helt anden synsvinkel. Opleve Balkan og erhverv dig nye færdigheder til at kunne klare dig i den rå og vilde natur, så du er istand til at overleve i vildmarken. 

Med re:connect rejsen til Balkan kan du på en sjov måde lære at føle dig til rette i naturen. Du får mulighed for at udforske Balkan regionen igennem utrolige naturlandskaber samt får kompetencerne til at kunne overleve - hvis det nu skulle ske en dag at du er alene ude i vildmarken og disse basale færdigheder giver dig friheden til at slappe af på en helt ny måde.

Læs mere om re:connect i Balkan her

Vil du vide mere?

Hvis denne artikel har givet dig wanderlust (det er vi sikre på, den har), så giv lyd fra dig. Lad os hjælpe dig med at planlægge din næste rejse til Balkan, uanset hvilken rejseform du drømmer om. Grupperejse, road trip eller Interrail? Vi sørger for, at du får lige præcis den rejse, du drømmer om! 

Jeg vil vide mere om rejser til Balkan

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.