{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


5 fede idéer til din sommerferie i Europa

Albania Blue Eye (1)

Du behøver ikke at rejse om på den anden side af jorden for at opleve nogle af de fedeste ting denne sommer.

Europa rummer så meget, især også hvis du kigger efter andre oplevelser end den klassiske strandferie. Tag på øhop til de mindre kendte græske øer, lav frivilligt arbejde med ulve eller havskildpadder, lær at surfe i Portugal eller få et adrenalinkick i Slovenien. Disse er blot nogle af de muligheder, du har. Vi har samlet vores bedste bud på en episk sommer i Europa. Tjek dem ud herunder.

Roadtrip Croatia Camping On Island Pag Cover

1. Oplev friheden på vejene rundt i Balkan

Balkan…? Det er nok ikke umiddelbart det første, du tænker på, når du skal planlægge din sommerferie. Men Balkan er et af de mere eksotiske og ukendte steder i Europa, og bestemt værd at tjekke ud. Det er et af de steder, der overrasker dig rundt om hvert et hjørne, har de vildeste kontraster i landksabet med både bjerge og krystalklart vand. Nyd friheden på vejene i en campervan, stop hvor du vil, sov under stjernerne og bad nøgen i de hemmelige blå laguner. Hvis du er til mere aktive oplevelser, skal du tage til Triglav Natoional Park og river rafte ned ad Sõca floden eller hike i Bosnia & Herzegovina. Du har virkelig uendelige muligheder.

Hvad bør du opleve i Balkan:

 • Tag på en episk road trip i en campervan
 • Skab mening på din rejse gennem frivilligt arbejde i Split, Kroatien
 • Deltag i et madlavningskursus i Tirana og bliv mesterkok i de traditionelle albanske madretter
 • Skydive eller flyv med luftballon i Slovenien
 • Svøm i det smukke Krka vandfald i Kroatien
 • Gå på opdagelse i to af de sidste regnskove i Bosnien & Herzegovina og Montenegro
 • Prøv river rafting, hiking, ziplining og meget mere
 • Tag på en sejltur med andre unge backpackere
 • Adventure oplevelser med vandring, oplevelse og klatring som en del af re:reconnect rejsen til Balkan 

Bliv klogere på Balkan her

Portugal-surf&Yoga-lapoint-cover

2. Kultur, grotter og bølger i Portugal

Portugal er kendt for sin smukke kyststrækning og den varierende natur. Og de har nogle af de fedeste surf spots! Have du nogensinde drømt om at surfe på bølgerne? Hvorfor ikke lære det i en surf camp, hvor du endda kan kombinere det med et yoga retreat? Portugal er også en perfekt destination til at tage på road trip. Der er så mange grotter, nationalparker, gemte strande og fine små landsbyer, du kan besøge. Måske det er værd at overveje et road trip fra nord til syd? Hvis du er til outdoor aktiviteter, skal du overveje at tage til Europas svar på Hawaii: 

Hvad bør du opleve i Portugal:

Bliv klogere på Portugal her

Greece Volunteers At The Beach

3. Giv tilbage til lokalsamfundet mens du rejser

Vi arbejder tæt sammen med nogle virkelig cool frivillige projekter i Portugal, Grækenland og Kroatien. Frivilligt arbejde giver den bedste kombination af at rejse samtidig med at du giver noget tilbage til lokalsamfundet. Vi arbejder med forskellige projekter, og det varierer lige fra marinebevarelse i Grækenland til fødevareudvikling i Portugal.

Tjek nogle af de forskellige frivillige projekter i Europa herunder.

Frivilligt arbejde i Europa

Greece Melissani Cave

4. Tag på opdagelse i Grækeland

Grækenland er mere end bare all-inclusive hoteller og paraplyer i drinken. Landet har både høje bjerge på fastlandet og et fantastisk øhav med smukke øer. Vi vil til enhver tid anbefale, at du køber en billet til at øhoppe så du kan se så meget som muligt på din rejse, og at du også tager til nogle af de mere afsidesliggende øer. Du skal helt klart også rejse rundt på fastlandet. Grækenland består af fantastisk varierende landskaber med alt lige fra rå natur til krystalklart vand og vilde vandreruter.

Hvad bør du opleve i Grækenland:

 • Tag på øhop ... selvfølgelig!
 • Opdag nogle af de smukkeste øer i Grækenland, der stadig ikke er opdaget af turister som fx Karpathos, Serifos, Milos og Amorgos.
 • Tag på vandreture i det nordlige Grækenland.
 • Rejs til Meteora og se nogle af de berømte klostre på klippetoppen.
 • Tag på road trip! Rejs til de afsidesliggende steder, gemte skatte og find de perfekte strande.
 • Tag på sejltur med andre unge backpackere.
 • Tjek grotterne Melissani Lake Cave og Papanikolis Cave ud.

Bliv klogere på Grækenland her

Train Brazil Central Station Man Resting On Platform Cover

5. Interrail gennem Europa

Interrail er tilbage! Dine forældre har garanteret et par fede historier i ærmet fra dengang de tog på Interrail i deres yngre dage... Men Interrail har virkelig gjort et comeback hos backpackere i dag. Med togforbindelser til mere end 40.000 destinationer gennem 33 lande, er mulighederne og friheden til at lave dit helt eget eventyr nærmest uendelig. Det er op til dig hvornår du hopper af og på, og hvornår du vil videre. Oplev alt det Europa har at byde på - i dit helt eget tempo.

Interrail rejseforslag

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.