Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Europa kalder - 8 unikke oplevelser i din "baghave" denne sommer!

Banja Luka Bosnia Herzegovina Canyon Tijesno

Længes du også efter at komme ud at rejse denne sommer?

Du vil gerne rejse, og du vil gerne af sted nu! Vi forstår dig, det har været en laaaang ventetid. Heldigvis behøver du ikke lede længere. Vi har samlet 8 lækre oplevelser, som (rent faktisk) kan lade sig gøre denne sommer - og det bedste af det hele? Du behøver ikke engang rejse langt. Europa kalder på dig!

1) 4 dages Surf & Yoga getaway i Ericeira, Portugal

Vi lægger ud med en af de mest populære aktiviteter denne sommer. Surfing! Find din våddragt frem fra skabet, og sæt kursen mod Ericeira i Portugal. Det er et af de mest populære surfsteder i Europa, der byder på fantastiske bølger. Her lærer du både at mestre surfbrættet såvel som din vejrtrækning, da vi har kombineret surfing med yoga i én samlet pakke.

Læs alt om surf & yoga-opholdet her.

3 hurtige om denne surf & yoga camp:

 • 4 dage
 • Pris fra 2055 kroner per person
 • Inkluderer 3 nætter, morgenmad hver morgen, 3 x surfundervisning, 3 x yogundervisning, 1 x massage plus mange flere cool aktiviteter!

2) 8 dages surfcamp i Vieux Boucau i Frankrig

En anden cool europæisk surfdestination er Vieux Boucau i den sydvestlige del af Frankrig. Og så er det BILLIGT! Fra 1792 koner for en hel uge fyldt med surfing, så bliver det ikke meget billigere end det. Nå ja, og bølgerne her... fantastiske. Nå ja, og campen her... Fed! Nå ja, og... Du har nok fanget den.

Læs mere om surfcampen i Vieux Boucau her. 

3 hurtige om denne surfcamp:

 • 8 dage
 • Pris fra 1792 kroner per person
 • Masser af surf & yoga-timer

3) 6 dages vandring på Ibiza

Yep, du læste rigtigt. Ibiza er SÅ meget mere end pakkede dansegulve, stærke drinks og chill ved stranden. Ibiza har faktisk nogle virkelig lækre vandreruter, og vi er klar til at hjælpe dig med at opleve dem. Der er dog, naturligvis, ingen skam i at kombinere dine hikes med lidt fest og farver efterfølgende. "When in Rome", som man siger...

Læs mere om vandreoplevelserne her.

3 hurtige om denne tur:

 • 6 dage
 • Pris fra 4965 kroner per person
 • Inkluderer 5 overnatninger + 5 x morgenmad

4) 4 dages hytte til hytte bjergtrek i Slovenien

Forbered dig på 4 dage i de vildeste landskaber i Slovenien. Turen har afgang fra Bled hvor den også slutter igen. Undervejs oplever du de smukke slovenske bjerge, ligesom du får mulighed for at overnatte i traditionelle bjerghytter og spise autentisk slovensk mad. Det bliver ikke meget bedre end det. 

Læs alt om oplevelsen her.

3 quickies about the trip:

 • 4 dage 
 • Pris fra 2964 kroner per person
 • Inkluderer 3 nætter, 2 x morgenmad & 2 x aftensmad

5) 5 Dages Sutjeska National Park & Rafting eventyr i Bosnien

Vi bliver i det samme tema, men rykker lidt sydpå. I Bosnien er der mulighed for at få en fantastisk naturoplevelse i Sutjeska National Park, hvor du samtidig får mulighed for at prøve kræfter med rafting langs den smukke Tara River. 

Læs mere om denne tur her.

3 hurtige om denne tur:

 • 5 dage
 • Pris fra 5475 kroner per person
 • Inkluderer 4 nætter, 4 x morgenmad, 3 x frokost & 1 x aftensmad

6) 8 dages eventyr langs kysten i Portugal

8 fænomenale dage fra Lissabon ned langs Portugals kyst og tilbage til Lissabon. Forbered dig på nogle fantastiske oplevelser ved strandene, big city-vibes, surfing, lidt stand-up-paddeling og lidt vandring - den perfekte kombination, hvis vi selv skal sige det.

Read more about the coastal explorer trip here.

3 hurtige om denne tur:

 • 8 dage
 • Pris fra 8250 kroner per person
 • Masser af inkluderede aktiviteter som surf-undervisning, street art-tur, vandring, cykling og selvfølgelig overnatning undervejs

7) 4 dages sejlads i Kroatien fra Split

"I'm on a boat, bitch!" Du kan lige så godt lære teksten til den legendariske Lonely Island-sang, og gøre dig klar til et lækkert cruise i det smukke Adriaterhav. Ombord på båden, pakket med gode vibes, er dig og en masse andre backpackere fra resten af verden. Undervejs kommer du forbi Hvar, Vis, Milna og tilbage til Split, og tillad os at lave et "HVAR-tjek" (fik du den?)... Yes, party fever er bekræftet her!

Husk solcreme!

Læs mere om sejlturen her.

3 hurtige om denne sejltur:

 • 4 dage
 • Pris fra 1387 kroner per person
 • 3 x morgenmad & 3 x frokost er inkluderet

8. Arbejd frivilligt med skildpadder i Grækenland

Vi slutter af med noget helt andet. I Grækenland har vi teamet op med et virkelig nice frivilligprojekt langs kysten tæt på Athen. Her kan du blive en del af et stærkt fællesskab, som hver dag stræber efter at beskytte og hjælpe et af de vigtigste Loggerhead havskildpadde-områder i regionen. 

Læs mere om frivilligprojektet her.

3 hurtige om dette frivilligprojekt:

 • Min. 15 dage
 • Pris fra 14962 kroner per person
 • En fantastisk mulighed for at møde ligesindede frivillige fra resten af verden, og hvem ved? Måske får du nye venner for livet

Brug for inspiration til andre muligheder?

Udover de 8 unikke oplevelser kan vi også anbefale at tage et kig på vores re:connect rejse til det fantastiske Balkan samt vores re:balance rejse til Marokko. Begge rejser skiller sig ud ved at du samtidig med at du rejser og oplever noget nyt, også får udfordret sig selv på nye måder og får en masse nye færdigheder. 

Har du lyst til at se det unikke Balkan og få færdigheder til at klare dig i naturen så læs mere om re:connect til Balkan her

Er du mere til at lære at surfe og opleve Marokkos særlige kultur kan du læse mere om re:balance rejsen her

Interesseret?

Det forstår vi godt. Lad os hjælpe dig med at booke dit eventyr. Tag fat i os gennem den orange knap nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Jeg vil vide mere!

Kommende events

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

 • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.