{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


KILROY Travel Festival 2022 - Årets top sessions

Travelfest 2022 Sessionsbackpacking101 Tue 1 Kopier

Verden venter på dig, hvordan vil du opleve den?


Det er igen blevet den tid på året, hvor vi dykker ned i alt, hvad rejseverden har at byde på og vi håber selvfølgelig, at du har lyst til at være med! Årets udgave af KILROY Travel Festival løber af stablen fra d. 10-14 oktober og vi er muligvis farvede, men årets program er måske det bedste nogensinde? Det må du afgøre! For en god ordens skyld, så lister vi her alle de spændende emner, som vil blive diskuteret af vores egne rejseeksperter og fantastiske gæstetalere i løbet af ugen. Tilmeld dig en eller flere sessioner helt gratis, så ses vi online!

 

Se hele programmet

Travelfest 2022 Sessionssolo Traveling Mon 3 Kopier

10. oktober: Trendy rejsedestinationer, tips til solorejsende& metaverse

Er du nysgerrig på, hvilke destinationer vi forudser vil være på alles bucket liste i 2023? Hvordan finder du modet til at rejse alene, og om det er okay at sætte rejser på dit CV? Alt dette plus talk of town - metavers - vil vi tale meget mere om i løbet af den første dag på KILROY Travel Festival 2022!

Tilmeld dig helt gratis, så du ikke går glip af aftenens sessions:

Travelfest 2022 Sessionsmindfullness And Travel Tue 4 Kopier

11. oktober: Nybegyndertips, luksushostels & mindfulness på rejsen

Vi ved, at der er mange tanker, som løber igennem hoved på én inden den første store backpackerrejse. For at berolige dine nerver, giver vores rejseeksperter en 101 til den første backpackerrejse. Vi vil også tale om luksushostels (farvel snuskede senge & trange pladser!), livet som digital nomade, og hvordan du får mest muligt ud af din rejse gennem mindfulness. Don’t miss out!

Tilmeld dig helt gratis, så du ikke går glip af aftenens sessions:

Travelfest 2022 Sessionstravel Photography Wed 3 Kopier

12. oktober: Rejs bæredygtigt, fototips & jagten på en historisk kunstform

På den sidste dag for online sessions vil du lære mere om, hvordan du kan rejse mere bæredygtigt og minimere dit klimaaftryk gennem viden og engagement. Vi giver dig også de bedste tips til at tage rejsebilleder som en professionel. Sidst men ikke mindst får du et unikt indblik i tilblivelsen af ​​dokumentaren "Patterns of life", hvor du vil følge Sophie & Michaels rejse i jagten på at dokumentere nogle af de ældste tatoveringsmetoder på kloden. Om du selv har tatoveringer eller ej, dette er et eventyr, der fascinerer de fleste!

Tilmeld dig helt gratis, så du ikke går glip af aftenens sessions:

 

Travelfest 2022 Sessionsthe Rise Of Luxury Hostels Tue 3 Kopier

13-14 oktober: Fysiske events i København & Århus

Vi afslutter denne tætpakkede uge med at byde dig indenfor i vores butik i København og Århus. 

Den 13. oktober afholder vi KILROY Rejsequiz i Århus og København, hvor du har mulighed for at vinde et rejsegavekort på 2.000 DKK til KILROY.

Vi runder ugen af med Kulturnat i København d. 14. oktober, hvor du har mulighed for at deltage i The Ultimate Backpacking Race. Her har du mulighed for at vinde det perfekte backpackersæt med alt det udstyr som du har brug for til rejsen, til en samlet værdi på over 8.000 DKK!

Tilmeld dig her

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.