Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Top 10 Travel Festival sessions 2021

Travel Festival Main Promotion Image WEB

Tjek de mest populære sessions fra vores KILROY Travel Festival 2021!

Vores allerførste Travel Festival er nu forbi, og sikke en fest! Der skal lyde en stor tak til alle jer. Uden jeres engagement, entusiasme, input og ikke mindst en evig rejselyst, ville det ikke have været en mulighed. Så endnu engang tak til jer! Heldigvis slutter det ikke her. 

For de af jer, der bare ikke kan få nok af Travel Festival, eller for de af jer der missede sessions og gerne vil catch up, har vi her samlet en top 10 over de sessions, hvor der var flest med. På den måde kan du lade drømmene leve og måske endda tage næste skridt; at starte planlægningen. Husk at vi er her til at svare på alle de spørgsmål, du måtte have!

How to go Digital Nomad 101

Tune in og hør mere når to efarne digitale nomader, Maja Grønholdt fra Danmark og Sam Van Den Haute from Belgium fra Belgium. De to dedikerede rejsende er digitale nomader helt ind i hjerterne og har i denne session en passioneret diskussion om, hvad der skal til for at blive digital nomade, hvordan det er at rejse på fuldtid, hvordan man finder arbejde og selvfølgelig hvor mange penge du har brug for så det kan løbe fundt. Du skal helst sikkert se med, hvis du drømmer om at rejse væk på en 365-dages saycation.

Se sessionen her

Why Solo Travel is Good for You!

Benedikt Benediktsson tog afsted på sin første solorejse da han bare var 13 år gammel, og han blev vild med det lige i samme øjeblik. Der findes ingen bedre en ham til at fortælle om hvor mange positive ting, der er ved at rejse på denne upcoming trending måde. Benedikt svarer på alle jeres spørgsmål om at rejse solo. Hvilke steder er det bedst at tage til? Hvordan vokser du som person ved at rejse solo? Hvordan forbereder du dig på din første solorejse? Og meget mere! Hvis du har planer om at rejse afsted på samme måde, er det her du skal se med!

Lyt til Benedikts tips til solorejser

The Interrail Comeback

Tjek denne meget spændende snak af Nadine Koszler, Head of Marketing i Eurail. Slow travel bliver mere og mere populær og der er ingen bedre måde at opleve slow travel på end ved at rejse med tog. Nadine deler alle de bedster interrail ruter i Europa, og fortæller dig hvorfor du helt sikkert bør overveje at tage toget ud på dit næste eventyr. Gå ikke glip af denne trend!

Få indblik i de fede muligheder med interrail

Visiting Every Country Without Flying

Thor Pedersen er en dansk rejselegende, og anerkendt for sit "Once Upon a Saga"-projekt. Projektet går ud på at rejse ud i verden uden at flyve en eneste gang. Han snakker om sin rejse jorden rundt, som faktisk stadig er i fuld gang, og fortæller om sine favoritdestinationer, de største learnings han har fået med, men mest af alt hvorfor han ikke vil rejse med fly.

Lyt til Thors historier

How to Plan Your Round the World Trip

Efter et år som 2020 kan vi helt sikkert godt sætte os ind i at du længes efter at rejse på længere ture. Denne session er for alle, der drømmer om at rejse jorden rundt. Find ud af mere omkring hvilke destinationer, du skal inkludere, hvilke alternative transportmuligheder du kan bruge, hvordan dit budget bør set ud, og hvordan planlægningen kan kickstartes. Lyt til Daniel Møllebjerg der har rejst på alle verdens kontinenter undtaget Antarktis, og hør hans mange gode råd.

Gør dig klar til at planlægge en jordomrejse

Destinations Uncharted - Must Visit Destinations in 2021

I disse tider kan det være svært at vælge en destination der endnu ikke er fyldt med turister overalt. Men her fremhæves der faktisk nogle destinationer, der tager dig mod det ukendte selvom vi måske godt kender destinationerne allerede. Det handler nemlig om at turde gå off the beaten track. Asger Michelsen tager jer med rundt til forskellige destinationer, der stadig har uopdagede skatte, der endnu ikke er turistet. Det er helt ideelt for de af jer, der søger en autentisk rejseoplevelse næste år.

Hvor skal turen gå hen i 2021?

Wonders of Central and South America

Når rejsende forestiller sig paradis, starter de ofte med at drømme om Mellem- og Sydamerika. Og for at være helt ærlig, så er det ikke langt fra sandheden. Anssi Tapola er en erfaren rejsende, der kender alt til disse breddegrader. Han deler ud af spændende ruteforslag, rejsemåder, og tager en snak om de ultimative eventyr og aktiviteter - også off the beaten track. 

Tjek højdepunkterne fra Mellem- og Sydamerika

Travelling Post COVID-19

Forhåbentlig vil vi kun spotte Corona i en flydende form i en flaske på en strand et sted. Men hvordan vi vil rejse igen? Og vil det være sikkert at rejse? Hvor bliver det muligt at rejse hen? Vi kan sagtens forstå at du har alle de spørgsmål, og Amanda Dunning har nogle af svarene. Som G Adventures' Brand Partnership Manager er hun ekspert på alt der er rejse- og COVID-19 relateret, så tjek helt bestemt denne session ud for ekspertråd.

Lær mere om hvordan du skal rejse efter COVID-19

Vanlife: The Ultimate Road Trips in a Campervan

Michel ter Borg blev hooked på at rejse i campervan på sin jordomrejse. Fra dengang og til nu har han oplevet New Zealand, USA og Canada - alt sammen i campervan. Hør mere om hans must see road trip destinationer, hans største oplevelser med campervan og meget mere. Den helt ideelle forberedelse før du sætter dig bag rettet.

Start drømmene om dit næste road trip

Sustainable and Responsible Tourism: A Panel Debate

Vi har samlet et hold af eksperter der ud fra bæredygtig rejser vil diskutere hele meningen bag det, hvilke rejsemåder der gør dine rejser mere bæredygtige, og fortælle mere om hvordan du kan minimere dine aftryk. Lyt med i denne debat, hvis du også går op i hvordan vi behandler den verden, vi rejser i!

Lyt til debatten her

Kommende events

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.