{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Top 5 frivillige projekter i Europa

frivillig i europa

Lad være med bare at tage på sommerferie - rejse med et formål!

Du behøver slet ikke rejse langt væk, hvis du drømmer om at rejse med et formål ved at lave frivilligt arbejde! Der findes mange fede frivillige projekter i lande som Grækenland, Portugal og Kroatien. Frivilligt arbejde giver dig mulighed for at lære europæiske lande at kende på en helt ny måde. Du vil arbejde tæt sammen med lokale, og lære om deres kultur, traditioner og livsstil. Der er altid et projekt efter din interesse, uanset om du vil arbejde med dyr, hjælpe med at rydde op i havet, lave konstruktionsarbejde eller bekæmpe madspild. 

Hvis du vil rejse med et formål, er frivilligt arbejde helt sikkert vejen frem. Vi har samlet vores top 5 frivillige projekter i Europa:

 

Portugal Lisbon Wolf Volunteer

1. Ulvebeskyttelse i Lissabon

Hvis du elsker at arbejde med dyr, er dette et helt fantastisk projekt! Ved at lave frivilligt arbejde på the Iberian Wolf Recovery Centre vil du bidrage til at sikre at de truede dyrearter har et behageligt sted at bo.

De frivillige hjælper med til på centret med at beskytte ulvene. Nogle af dine daglige aktiviteter vil være at fodre ulvene, hjælpe med vedligeholdelse af infrastrukturen, forebygge på ildebrande, rydde op i skovene og observere ulvene. 

Den sjove bonus er, at du på din første dag også kommer på en tur rundt i Lissabon. De lokale ansatte vil i byens centrum assistere dig med alt, du har behov for. Efterfølgende tager I ud mod centret i Mafra, hvor du vil bo i træhytter sammen med de andre frivillige.

Bliv klogere på projektet her:

Læs mere om projektet

diving-general- (1)

2. Bevarelse af marinelivet i Split

Gå på opdagelse i livet under vand mens du arbejder frivilligt på et marine bavarelsesprojekt i Kroatien. Har du set den seneste dokumentar med David Attenborough? Så ved du også at havet spillet en kæmpe rolle i vores planets helbred.

Som frivillig på projektet, hjælper du med at reducere forurening i havene og beskytte livet under havoverfladen. Nogle af dine daglige aktiviteter vil bestå af at samle skrald fra havet, logge information om de indsamlede ting, lære om det marine økosystem og hvordan det beskyttes, samt observere og identificere fisk. For at kunne det, skal du naturligvis tilbringe mange timer på og i havet.

Alle de frivillige vil gennemføre det internationalt anerkendte SSI (Scuba Schools International) dykkecertifikat. Disse certifikater kan variere alt efter længden af dit ophold og din dykkererfaring. Projektet samarbejder med den lokale dykkerskole, så du vil altid få vejledning af erfarne dykkerinstruktører.

Bliv klogere på projektet her:

Læs mere om projektet

volunteering-bali-turtle-cover

3. Beskyttelse af havskildpadder i Grækenland

Gennem dette projekt, vil du bekytte et af de vigtigste yngleområder for loggerhead skildpadden. Sammen med andre internationale frivilllige hjælper du med at kortlægge yngleaktiviteten og beskytte skildpadderne mod rovdyr og oversvømmelse. I forlængelse af det, vil du fortælle om projektet til besøgende og de lokale samfund.

Det er en fantastisk oplevelse at være vidne til udklækningen af skildpadderne og se dem finde deres ved til havet. Selvom det er meget sandsynligt, at du vil få den oplevelse under dit ophold på projektet, kan det ikke garanteres.

Undervejs i din deltagelse på projektet vil du også have tid til at udforske området og nyde de græske strande. Projektet ligger tæt på den lille by Giannitsochori, hvor du kan udforske gamle græske ruiner.

Bliv klogere på projektet her:

Læs mere om projektet

Lisbon Volunteering Food Waste Project

4. Bekæmp madspild i Porto

Er du også fan af appen Too Good to Go? Så er dette projekt lige noget for dig! Her får du nemlig muligheden for at bekæmpe madspild i byen Porto. 

Som frivillig på projektet vil du hjælpe til på flere centre, der indsamler overskydende mad i god stand fra lokale restauranter, supermarkeder og caféer, og giver det videre til familier, ældre og hjemløse. Dine daglige aktiviteter kan variere fra at indsamle mad, hjælpe med at pakke det, rydde op og give maden videre.

Projektet finder altid sted om eftermiddagen og aftenen, hvilket giver dig rig mulighed for at udforske området om morgenen, og måske du skal give dig i kast med at lære portugisisk. 

Bliv klogere på projektet her:

Læs mere om projektet

Portugal Lisbon Forest Conservation

5. Skovbeskyttelse i Lissabon

Dette projekt er perfekt til dig, der elsker naturen! Du vil tilbringe det meste af din tid i skovområderne omkring Lissabon, hvor du vil hjælpe til med at genoprette et sundt økosystem i de forringede områder. Projektet arbejder tæt sammen med de lokale. 

Sammen med andre internationale frivillige skal du blive klogere på skoven og arbejder på forskellige projekter afhængig af, hvilket tidspunkt på året, du deltager. Nogle af aktiviteterne, du vil blive en del af, kan fx være at plante forskellige arter, beskytte biodiversiteten og sikre dig gangstier i skovområdet.

Du vil efter al sandsynlighed arbejde om morgenen eller aftenen, alt efter hvilket vagt du har, og det giver dig en masse ekstra tid til at gå på opdagelse i Lissabon. En sjov bonus til projektet er, at du kommer på studietur en gang om måneden, hvor du henover 2-5 dage udforsker andre områder af Portugal.

Bliv klogere på projektet her:

Læs mere om projektet

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.