{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Vind flybilletter med Qatar Airways & KILROY

Ninh Binh

Skal du være vores heldige vinder?

Vi elsker at rejse, og vi elsker konkurrencer. Derfor har vi besluttet os for at kombinere de to! Du har nu mulighed for at vinde 10.000 DKK til flybilletter med Qatar Airways i vores Instagram-konkurrence.

Med Qatar Airways, kan du bl.a. komme til fortryllende Vietnam, farverige Melbourne, flyve til Japan for at opleve kombinationen af historie og innovation, nyde drinks på stranden i Thailand, opleve magiske Maldiverne og meget mere. Skulle du være vores heldige vinder bestemmer du selv, hvor drømmerejsen går til i Asien eller Oceanien!  

qatar-airways-logo-2000x1300

Hvordan deltager man i konkurrencen?

Asien og Oceanien byder på masser af forskellige oplevelser og fantastiske steder at besøge. Bl.a. Halong Bay i Vietnam, Opera Huset i Sydney, Mt. Fuji i Japan eller Railey Beach i Thailand.

Så hvordan får du mulighed for at opleve disse skønne steder, spørger du nok? Alt du skal gøre, er at dele et rejserelateret billede, der har en form for social aktivitet (vi elsker billeder med mennesker på), og så skal du tagge din yndlings-rejsekammerat (din ven, din veninde, din kæreste, tante, ja, hvem end der er din rejsekammerat) som du gerne vil have med på rejsen, hvis du vinder. Du skal bruge hashtaggene #meandmyfavoritetravelbuddy og #mykilroymoment og så skal du følge KILROY Denmarks profil på Instagram.

Dit billede skal være rejserelateret og være fra en social kontekst, og vi sætter pris på en kort tekst, der beskriver hvorfor du gerne vil opleve Asien eller Oceanien med den person, du tagger.

  1. Følg @kilroydenmark på Instagram.

  2. Find dit bedste sociale rejsebillede. Husk, der er ingen forkerte bidrag. Hvis du er i tvivl, så giv det skud et alligevel.

  3. Post dit billede på Instagram før kl. 23.59 den 26. april 2023 og brug hashtaggene #meandmyfavoritetravelbuddy og #mykilroymoment, tag din yndlings-rejsekammerat og tag @kilroydenmark. 

Det kan du vinde: 10.000 DKK til flybilletter til Asien eller Oceanien 

Skulle du gå hen og blive vores heldige vinder, kan vi med sikkerhed sige, at du får et legendarisk eventyr. Hop ombord på flyet og glæd dig til at udforske de fedeste steder i Asien eller Oceanien med Qatar Airways. 

Regler og vilkår

Konkurrencen løber fra den 5. april 2023 og slutter den 26. april 2023. Sidste chance for at deltage er klokken 23:59 dansk tid.

Hvem kan deltage: Konkurrencen er åben for beboere i Danmark, der er fyldt 18 år med undtagelse af medarbejdere hos KILROY, Qatar Airways og deres nære slægtninge og andre med forbindelse til organisationen eller bedømmelsen af ​​konkurrencen. Deltagerne skal have bopæl i Danmark.

Antal præmier: Der udloves én (1) præmie. Deltagerne konkurrerer om 10.000 DKK til flybilleter til Asien eller Oceanien med Qatar Airways.

Valg af vinder og kontakt: Det vindende billede uploadet til Instagram og tagget med #meandmyfavoritetravelbuddy og #mykilroymoment, vælges af en jury hos KILROY. Deltagerne kan deltage i konkurrencen med op til 3 billeder. Vinderen kontaktes via Instagram efter afslutningen af ​​konkurrencen. Vinderen vil også blive annonceret med navn, Instagram-profil og vindende billede på KILROY's hjemmesider, så det er vigtigt, at din profil ikke er privat.

Præmien: Præmien der kan vindes i denne konkurrence er 10.000 DKK til flybilletter til Asien eller Oceanien med Qatar Airways.

  • Flybillet(ter) (t/r) med Qatar Airways til en samlet værdi af 10.000 DKK. 

Værdi og vilkår: Den samlede præmiepakke har en værdi på 10.000 kroner, og kan ikke veksles til kontanter, refunderes eller ombyttes til andre produkter og tjenester. Skulle der evt. forekomme et restbeløb efter købte billetter, refunderes dette heller ikke. Prisen er personlig for vinderen og kan ikke overføres eller sælges videre til andre parter. Fly skal bookes igennem KILROY Danmark. Lommepenge, penge til mad, drikkevarer og lokale udgifter er præmievinderens eget ansvar.

Rejseperiode: Rejsen skal være påbegyndt SENEST 31. December 2023. Hvis vinderen ikke har mulighed for at rejse i ovennævnte rejseperiode, vil juryen trække en ny vinder. Turen skal bookes hos KILROY SENEST 31. Juli 2023. 

Pas, visa, vaccinationer og rejseforsikring: Vinderen (og evt. dennes medrejsende) skal have et gyldigt pas og har selv ansvaret for relevante visa, hvis påkrævet. Vaccinationer og rejseforsikring er ligeledes vinderen (og evt. medrejsendes) eget ansvar.

Markedsføring og promovering: KILROY forbeholder sig retten til at promovere alle billeder fra konkurrencen på Facebook, Instagram samt KILROY's hjemmesider. Alle billeder der er tagget med #meandmyfavoritetravelbuddy og #mykilroymoment, kan blive benyttet i forbindelse med konkurrencen. Billederne bliver krediteret med navn.

Konkurrencebilleder på Instagram: Deltagere må kun deltage i konkurrencen med deres egne billeder. Det er deltagerens eget ansvar at sikre, at de har de fulde rettigheder til billederne samt at sikre, at personer der optræder på billederne har accepteret, at billedet vil blive brugt på denne måde.

Accept af vilkår og betingelser: Ved at deltage i Instagram-konkurrencen accepterer deltagerne automatisk disse vilkår og betingelser. 

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.